Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het jaar 2019 gaat over het vinden van geluk in jezelf, in je omgeving en je pad naar de toekomst. Kreeft kan dit jaar de beslissing nemen om een relatie te verbreken of van carrière te veranderen, louter en alleen omdat het je gelukkiger maakt.
De Zonsverduistering van 2 juli 2019 valt in jouw eigen teken, Kreeft! De komende zes maanden staan in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wat maakt jou gelukkig?

Liefde en Relaties
Het jaar 2019 leert jou veel over jezelf door de ander. Je kiest dit jaar voor jezelf en jouw eigen geluk. Deze zelfverzekerde houding trekt als een magneet de liefde naar je toe.
Vele Kreeften besluiten dit jaar in het huwelijksbootje te stappen, een huis te kopen of willen gezinsuitbreiding. September 2019 is een mooie maand om dat te gaan doen! Januari 2019 is een goede maand om relaties te verbeteren, zowel persoonlijk als professioneel. De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 leidt in de komende maanden tot het bestendigen van een bestaande relatie zoals het sluiten van een huwelijk of zakelijk partnerschap.
Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen en dit kan duiden op emotionele instabiliteit en ruzies met je partner, zowel privé als zakelijk. Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde en tijdens deze periode komen mensen op je pad die jouw advies nodig hebben. Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok.
Tijdens deze periode worden relaties geëvalueerd en worden veranderingen aangebracht in een relatie, zowel persoonlijk als zakelijk. In je sociale kring, zoals bij vrienden, partnerschappen en familie kan door de retrograde Pluto en Saturnus sprake zijn van stress-situaties. Maak tijd vrij voor oude vertrouwde vriendschappen en vertrouw niet blindelings op nieuwe “vrienden”. Neem afscheid van negatieve relaties en omring je met voedende relaties die jou laten groeien.
Vanaf oktober 2019 zie je duidelijke veranderingen in je relatie en sociale kring. Die veranderingen houden in dat je ook aanpassingen moet maken in je lifestyle.
De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 in het Huis van Relaties geeft je in de komende zes maanden meer inzicht in jezelf en relaties, privé of zakelijk. Het duidt op het aangaan of verbreken van een nieuw zakelijk partnerschap of relatie.

Carrière
De Verduisteringen van januari, juli en december 2018 geven de Kreeft meer inzicht in jezelf en relaties, zowel privé als zakelijk. Het jaar 2019 is daarom een jaar van duidelijke veranderingen in de carrière van Kreeft.
Wat zijn jouw plannen voor de toekomst?
Wil je de huidige koers blijven varen of gaat het roer om?
Mars “marcheert” van 2 januari 2019 tot 14 februari 2019 door Ram. Ram symboliseert jouw Huis van Carrière. Tijdens deze periode van ambitie en positieve energie kun je bergen werk verzetten. Gunstige transit om met een eigen bedrijf te starten.
Uranus in Ram is sinds begin november 2018 tijdelijk terug in het Huis van Carrière. Vanaf 6 januari 2019 gaat Uranus weer direct in Ram en blijft nog tot 6 maart 2019 in Ram. Uranus in Ram staat dan weer garant voor snelle ontwikkelingen, maar ook voor verwarring en onrust in de carrièresector. Vooral nu op de laatste graden van Ram kan Uranus leiden tot een nieuwe carrière of andere richting in je leven. Nu is het tijd om je ware werk te beginnen.
Vanaf 21 maart 2019, de Lente-equinox, breekt er voor Kreeft een kansrijke periode aan.
In maart en april 2019 is een goede samenwerking met collega’s, leidinggevenden of klanten de sleutel tot succes.
Augustus 2019 laat een piek zien in je carrière. In ieder geval zullen er in 2019 veranderingen zijn in je carrière. Niet alles verloopt even aangenaam, maar alles wat gebeurt heeft als reden om jou de richting te laten vinden die voor jou is bestemd. De weg die jou geluk en voldoening schenkt.

Financiën
Over het algemeen is 2019 een gunstig financieel jaar. Raadzaam is wel dat de Kreeft zoveel mogelijk grote aankopen moet zien te vermijden of goed moet overwegen. Ook is het raadzaam om te geld te sparen en te besparen.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 valt in jouw geldsector. Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling, hoe je met geld en bezit omgaat. Veranderingen maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren. Vele Kreeften gaan afspraken vastleggen bij de notaris, zowel privé als zakelijk.
Er zal sprake zijn van een gestage stroom van inkomsten. Het is raadzaam om geen geld over de balk te gooien vooral niet tijdens Mercurius retrograde periodes dit jaar.
Investeer dit jaar in duurzaamheid en innovatie, zoals in onroerend goed en je huis.
Leg geld opzij en zorg dat alle verzekeringen op orde zijn.
De eerste helft van 2019 gaat gepaard met onverwachte uitgaven van persoonlijke aard. Er kan sprake zijn van een financiële crisis, die uiteindelijk zal leiden tot verbetering van de financiële situatie.
De tweede helft van 2019 laat over het algemeen geen grote financiële problemen zien.
De Winterzonnewende op 23 december 2019 is de kosmische poort naar mooie kansen om geld te verdienen op basis van originaliteit en creatieve mogelijkheden.

Familie en Huis
Vanaf 19 februari 2019 komen er veranderingen in je leven die van invloed zijn op je privé-leven zoals een nieuwe onderneming of verhuizing voor je werk.
Dit jaar is bedoeld om het geluk in jezelf te (her)vinden. Vele Kreeften pakken daarom een oude hobby op. Het is nu of nooit!
Van 21 juni 2019 tot 27 november 2019 gaat Neptunus retrograde in Vissen. Tijdens deze periode ga je op zoek naar je verleden, je wortels.
Mercurius in Leeuw is retrograde van 8 juli 2019 en tot 31 juli 2019 in Kreeft en tijdens deze periode kunnen er wat huiselijke problemen zijn.
Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 gaat Uranus retrograde in Stier. Een periode van creativiteit en doorgroei in je carrière, maar dat betekent wel dat je je gezin, familie en vrienden niet mag verwaarlozen.
Vanaf 23 september 2019 bereikt de Zon jouw Huis van Familie en Huis. Een gunstige periode om een onroerend goed te kopen of te verkopen, een huis te kopen of te verbouwen.
Venus is jouw planeet van het Huis van Familie en Huis. De transit van Venus van 15 september tot 18 oktober 2019 duidt op een sentimentele en harmonische periode. Een gunstige periode voor een nieuw interieur of renovatie.
Vanaf 5 oktober tot 19 november 2019 “marcheert” Mars door Weegschaal, dus door jouw Huis van Familie en Thuis. Deze periode wijst op dynamische huiselijke activiteiten. Een huis of onroerend goed kopen of verkopen of verhuizen, het bouwen van een huis of renoveren.
Van 27 november, 2019 is Neptunus weer direct in Vissen en dat laat een mooie reis of studie zien of nieuwe kansen tot vooruitgang.

Gezondheid
In de eerste maanden van het 2019 zul je moeite hebben om een vaste routine te vinden.
Een vaste routine is echter belangrijk om een training of dieet vol te houden.
In de loop van 2019 kom je in een natuurlijke flow waarin het je lukt om vol te houden.
De Volle Maan van 18 mei 2019 schenkt je een gelukzalig gevoel van innerlijk licht, vriendelijkheid, harmonie en vrede.
Juni en juli 2019 zijn mooie en gelukkige maanden.
Op 2 juli 2019 is er een totale Zonsverduistering in Kreeft en op 16 juli 2019 een gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok. Deze kosmische energie versterkt jouw fysieke energie.
De Winterzonnewende van 23 december 2019 richt de energie op jouw verlangens, wat voor jou van echt belang is.
Richt je energie op jezelf en je gezin. Richt je energie op het positieve.
Geniet van wat het leven te bieden heeft.
Het jaar 2019 legt de nadruk op gezondheid, ook emotioneel gezien. Gezondheidskwesties dwingen je aanpassingen te doen in je lifestyle. Je wordt niet voor niets ziek, want je lichaam protesteert.
Dit jaar moet je proberen zoveel mogelijk rustpauzes in te lassen en te mediteren.

Advies
Dit jaar ben je op zoek naar het geluk.
Je wil het een beetje rustiger aan gaan doen of je leven minder gecompliceerd maken.
Maar tegelijkertijd wil je niet in de coulissen van het leven belanden. Je wil de hoofdrol!
Je moet echter in het jaar 2019 de onmisbare bijrol zien te vinden, zodat jouw inbreng onverminderd onmisbaar blijft, maar dat je niet altijd in het voetlicht hoeft te staan.
Luister zoveel mogelijk naar je instinct bij het nemen van belangrijke beslissingen.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 leidt in de komende maanden tot het bestendigen van een bestaande relatie zoals het sluiten van een huwelijk of zakelijk partnerschap.
De Maansverduistering laat echter ook de valkuil van de verleiding zien. Val niet in die kuil!

error: Content is protected !!