Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal januari 2018

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop. De Nacht.
Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding en bouwen aan de infrastructuur van toekomstig succes. De focus ligt ook deze maand op je familie, privéleven en emotioneel welzijn en het vinden van de juiste balans tussen werk en privéleven.
Vanaf het vroege voorjaar van 2018 vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te bereiken.

Liefde en Relaties
Mars is jouw planeet van Relaties. Door de transit van Mars door Schorpioen is Weegschaal in het algemeen aangetrokken tot spannende en onbereikbare types. De single Weegschaal vindt een nieuwe liefde bij een bankinstelling of plekken waar geld het thema is. Door de invloed van Mars deze maand wil je de ander duidelijk maken wat belangrijk voor je en wat niet. Vriendschappen kunnen hierdoor onder druk komen te staan.
De tweede helft van januari 2018 belooft romantisch te worden, maar maak de dingen niet te moeilijk en betrek niet alles op jezelf. Er kan een romance ontstaan op de werkvloer, maar het blijft vluchtig en is niet van blijvende aard. Dingen kunnen nogal gevoelig liggen deze maand.
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen. Vriendschappen worden op de proef gesteld. Een hoofdstuk is uit en daardoor kan een vriendschap worden verbroken.

Familie en Huis
Saturnus in Steenbok reist door jouw Huis van Familie en Huis. Saturnus brengt kosmische lessen die te maken hebben met gehechtheid aan het verleden, maar ook wat “thuis” voor jou betekent. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken kan er een verhuizing of reparatie of verbouwing aan de woning zijn. Het kan ook zijn dat je besluit grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, een huis te kopen of je huis te verkopen. Deze Nieuwe Maan laat je bouwen aan je huis, maar laat ook aan jouw behoefte aan persoonlijke ruimte zien. De nadruk deze maand ligt op familie, gezin en emotionele aspecten. In het leven van ouders of oudere familieleden gaan dingen veranderen. Een ruzie tussen familieleden kan deze maand tot ontlading komen, maar geeft je wel de gelegenheid om dingen recht te zetten.

Carrière
De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Er gaan dingen veranderen in je carrière. Een mooi moment om carrièreplannen te verwezenlijken waar je al een tijdje mee rondloopt. Dit is een goede periode voor een bedrijfsgerichte cursus. Het voelt voor jou alsof alle puzzelstukjes in elkaar gaan vallen. Je ziet de toekomst rooskleurig en met vertrouwen in. Het is de opmaat naar een periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst orde op zaken stellen in je privéleven. Betrek je familie bij al je plannen. Het is nu nog rustig, maar binnenkort gaat dit veranderen. Dus waarom niet een korte vakantie?

Financiën
De rode strijder Mars reist tot 26 januari 2018 samen met de Grote Weldoener Jupiter door jouw Huis van Financiën, dus je maakt een vliegende financiële start. Deze goede start heeft een positieve invloed op de rest van het jaar 2018. Dit is een gunstige positie en duidt op financiële vooruitgang! De conjunctie van Mars en Jupiter laat vooral in de eerste helft van januari 2018 een periode van ongekende financiële mogelijkheden zien. Er komt een goed aanbod of je krijgt een nieuwe baan. Creativiteit, reclame en marketingactiviteiten zijn in januari 2018 de grootste bron van inkomsten, maar een investering kan ook lucratief zijn. Dit is een zeer vindingrijke tijd om aan geld te komen. Pas echter op met impulsaankopen, want je uitgaven kunnen buitensporig en onnodig zijn. Geld wordt uitgegeven aan familie, meubelen of woonaccessoires.

Gezondheid
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop. De Nachtkant. Winterslaap! Tijdens de wonderlijke nacht vindt de grootste groei en de meeste verandering plaats. Weegschaal bevindt zich in een cyclus van herstel en voorbereiding.
Tijdens deze periode van de kosmische Nacht heb je meer slaap nodig. Dit is een periode van therapeutische doorbraken en healing. Het is tijd voor verwennerij en aandacht. Jouw planeet Venus reist deze maand door jouw Huis van Familie en Huis. Neem tijd voor jezelf! In de eerste drie weken van januari 2018 heb je veel rust en ontspanning nodig. Luister naar je lichaam. Een powernap tussendoor doet wonderen, Weegschaal.

Advies
De Maansverduistering van 31 januari 2018 kan duiden op problemen in je sociale kring. Het kan het begin of einde van een vriendschap betekenen. Laat het gebeuren, dit is zo kosmisch bedoeld.
Het kan zijn dat je met hart en ziel een droom aan het najagen bent en nu tot de conclusie komt dat je deze droom niet meer wilt. Laat het gaan.
Januari 2018 is een maand om het rustiger aan te doen. En mooie maand om een vakantie te plannen of meer tijd voor jezelf vrij te maken. Je krijgt het straks druk genoeg, Weegschaal.

 

error: Content is protected !!