Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Alle planeten staan boven de horizon van de Stier-horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op jouw wereldse doelen bent gericht. Nu is het de tijd om vooruitgang te boeken, Stier.
De Zonsverduistering in Waterman van 15 februari 2018 vindt plaats in jouw Huis van Carrière en Bestemming. Dit is de eerste carrièrepiek in 2018, de opmaat naar een periode van zelfontplooiing, ambitie, gedrevenheid en maatschappelijke betrokkenheid. Een nieuwe richting in je leven.
Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats. In de komende maanden ligt de nadruk op persoonlijke kracht en onafhankelijkheid.

Liefde en Relaties
Februari 2018 is een maand van sociale activiteiten. Een tijd van gezellig samenzijn, feestjes, netwerken, vrienden en verenigingen. Door de invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid en Jupiter in jouw Huis van Relaties groeit en bloeit je sociale leven en worden nieuwe vruchtbare relaties gevormd. De positie van Venus, de persoonlijke planeet van Stier laat een mogelijke zwangerschap in de vriendenkring zien.
Ook heb je niet te klagen over je liefdesleven, Stier. De Stier in de vaste relatie is bereid een belangrijke stap te zetten. De single Stier krijgt meerdere mogelijkheden om de liefde te omarmen, maar deze is niet voor lange duur. Maar wat is er mis om van jezelf te houden? Ga met jezelf lekker naar de sauna, verleg je grenzen! Trek de stoute schoenen aan en maak een lange wandeling. Wees lief voor elkaar, maar vooral voor jezelf.

Familie en Huis
De Maansverduistering van 31 januari 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis.
Deze kosmische gebeurtenis is de vervolmaking van een project dat te maken heeft met het huis of familie, maar brengt ook onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar boven. Deze maand wordt er gewerkt aan een oplossing om een slepende situatie te herstellen.
Deze maand zal spiritualiteit een belangrijke rol spelen in je leven en in het leven van familieleden.
De Zon en Mercurius in Vissen in jouw Huis van Vriendschappen laat een vriendschappelijke sfeer zien thuis. Vrienden zijn heel belangrijk voor je, maar ook vriendschap in de familie.

Carrière
Februari 2018 is een zeer gunstige maand voor je carrière. Netwerken is deze maand de sleutel tot succes! De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 viel in het Huis van Kennis, Levensbeschouwing en Reizen. Bedrijfstraining, reizen voor je werk en contacten met het buitenland of buitenlanders, maar ook vriendschappen zijn hierdoor ook in februari 2018 terugkerende thema’s in de carrière. Er is kans op een vaste baan in het buitenland en nieuwe kansen voor studenten en docenten. Dit is een geweldige periode om te studeren of om je spirituele idealen te herzien en te vernieuwen. Tot 10 februari 2018 reist jouw planeet Venus door het Huis van Carrière en deze invloed leidt deze maand tot positieve ontwikkelingen in je carrière.
De totale Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt ook in jouw Huis van Carrière!
Een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid. Je kunt dan grote stappen maken in je carrière en nieuwe doelen stellen voor jezelf. Het is een open deur met daar achter een mooie weg naar succes zoals een baan met meer vooruitzichten of meer opdrachten voor je onderneming.

Financiën
Tot 10 februari 2018 reist jouw planeet Venus door het Huis van Carrière en deze transit van Venus heeft een gunstige invloed op je financiën. De financiële vooruitzichten zijn heel gunstig.
Familieleden ondersteunen je financieel en ook het maken van zakenreizen legt de Stier geen windeieren. Pas wel op met speculatieve beleggingen deze maand. De Zonsverduistering in Waterman van 15 februari 2018 is de opmaat naar een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid en het begin van een nieuwe richting in je leven. Zorg er echter voor dat aan het begin van februari 2018 alle computerbestanden veilig zijn opgeborgen, alle facturen zijn verstuurd en dat alle administratie juist is gearchiveerd. Je weet maar nooit met een Zonsverduistering in het tiende Huis. Voorkomen is beter dan zoeken!

Gezondheid
Je gezondheid is over het algemeen gunstig deze maand. In de eerste drie weken van februari 2018 heb je een grote behoefte aan slaap, rust en ontspanning. Vanaf 19 februari 2018 verbetert je gezondheid met de Zon in Vissen. Jouw voeten verdienen aandacht. Laat je voeten regelmatig masseren en neem eens een voetenbad. Zorg dat je goede schoenen draagt en dat je voeten en enkels goed ondersteund worden. Tijdens deze periode verlang je naar spiritualiteit en het mystieke in het leven en in jezelf. Je verlangt naar een dieper contact met het Hogere, het goddelijke. Je wil ervaringen delen met anderen en deze dingen voelen voor jezelf en in jezelf.
Dit is een goede periode om je lichaam te zuiveren door het volgen van een ontgiftend dieet.

Advies
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 leidt in de komende zes maanden tot een renovatie, de aankoop of verkoop van je huis. De oorzaak van deze veranderingen is gerelateerd aan je carrière of persoonlijke doelen, dus bijvoorbeeld een verhuizing voor je werk. Omarm deze veranderingen.
Deze maand vindt er een planetaire verschuiving plaats naar de oostelijke sector van de Stier horoscoop. Er breekt een periode aan van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren in plaats van het moeten aanpassen aan anderen. Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder daar anderen voor nodig te hebben. Samenwerking is altijd goed, maar het is jouw leven, jouw regels. Nu volg je, onafhankelijk van anderen, je eigen pad.

error: Content is protected !!