Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Maagd september 2019

Algemeen

De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 viel in Maagd, dus Maagd bevindt zich aan het begin van een jaarlijkse persoonlijke en universele zonnecyclus! De meeste planeten staan aan de linkerkant van de Maagd-horoscoop. En dat betekent dat je op eigen kracht mag vertrouwen.

September 2019 is gericht op jou, op jouw wensen, op jouw eigen innerlijke kracht. Jouw persoonlijke kracht is nog heel sterk, dus de wereld past zich aan jou aan in plaats van andersom.

De focus ligt in september 2019 op je familie en emotionele groei, relaties, liefde en financiën.

Liefde en Relaties

De Volle Maan in Weegschaal van 14 september 2019 valt in jouw Huis van Relaties. In je sociale kring en zakelijk leven is er een voltooiing of komen er ontwikkelingen zoals nieuwe vrienden of zakenrelaties of het verbreken van vriendschappen of zakelijke relaties. De Volle Maan brengt duidelijkheid waardoor je duidelijke keuzes gaat maken of al hebt gemaakt. Er zijn gebeurtenissen waardoor je kritisch naar bestaande relaties gaat kijken. Het is hoog tijd om de knoop door te hakken! Tot 18 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Tot die tijd heb je te maken met jaloezie en communicatieproblemen met je partner zowel privé als zakelijk. Saturnus wil ons leren hoe het beter kan. Praat openhartig met elkaar en hou niets voor elkaar geheim. Geef elkaar ruimte en tijd om te groeien. Pas aan het einde van september 2019 komt er ontspanning. De single Maagd neemt in september 2019 liever wat afstand of krijgt te maken met tegenwerking.

Familie en Huis

In augustus 2019 werd een beslissing genomen over een interne verbouwing van je huis, maar dat kan in september 2019 wel leiden tot uitdagingen in je gezin of familie.

Vanaf 23 september 2019 kan de sfeer thuis omslaan. Een situatie die te maken heeft met het huis, onroerend goed of je carrière kan door de invloed van de retrograde Pluto in Steenbok moeilijk beheersbaar of te begrijpen zijn. Wat er ook gebeurt, het zijn waardevolle lessen.

Het is aan jou om de vrede en harmonie in het gezin en familie te herstellen. Een korte vakantie kan ontspanning brengen en de onderlinge verhoudingen verbeteren.

Carrière

In september 2019 zie je hoe belangrijk het is om een netwerk te onderhouden zoals het hebben van de juiste contacten en het benaderen van potentiële klanten om die relaties te verstevigen en ze winstgevend te maken. Netwerken dus in het belang van de toekomst!

In alle aspecten van je carrière zijn samenwerkingsverbanden onlosmakelijk verbonden met het eindproduct of verloop van je carrière. Je weet immers maar nooit wanneer een nieuwe connectie van pas zal komen. September 2019 maakt je ook rusteloos en dat gevoel vindt je maar niets.

Vooral op 14, 15 en16 september 2019 zijn er ontwikkelingen waardoor je afgeleid wordt van je werk. Een korte vakantie kan uitkomst bieden, Maagd.

Financiën

Venus is jouw planeet van Financiën. Van 15 september 2019 tot 8 oktober 2019 reist Venus door jouw Huis van Financiën. September en oktober 2019 zijn door de invloed van Venus succesvolle, dus ook vruchtbare maanden! Het geld groeit echter niet aan de bomen, Maagd. Geen ondoordachte uitgaven doen.

Alleen financiële ondernemingen die vooraf goed zijn voorbereid hebben kans op succes. Familieleden, vrienden en sociale contacten zullen de Maagd financieel ondersteunend zijn.

Tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode moet Maagd terughoudend zijn met het nemen van financiële beslissingen zoals investeringen.

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er vanaf dat moment en in oktober 2019 financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming.

Gezondheid

September 2019 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid, Maagd.

Het is echter mogelijk dat je dit anders ervaart. Sinds 21 juni 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Vissen is het tegenoverliggende teken van Maagd en weerspiegelt jouw kwetsbare kant.

Tot 27 november 2019 blijft Neptunus retrograde in Vissen. Er kunnen tijdens deze periode gezondheidsklachten optreden vanwege een gevoel van innerlijke rusteloosheid en kun je moeilijkheden hebben met de concentratie.

Wat je nodig hebt is structuur en een vaste dagroutine aanhouden zoals op tijd uit bed, op tijd naar bed, regelmatig sporten, enz. Fysieke fitheid is net zo belangrijk als mentale fitheid. Om je geest actief te houden is het goed om zoveel mogelijk te lezen, aan yoga te doen, te puzzelen en vooral positief te denken! Neem de tijd voor alles om je heen, Maagd.

Advies

Neem de tijd voor alles om je heen, Maagd.

Lezen, wandelen in de natuur en wees creatief. Alles komt zoals het komt.

Forceren heeft geen zin, dus heb geduld. Als iets is voorbestemd, gebeurt het vroeger of later toch wel. En dat geldt voor alle aspecten in het leven.

error: Content is protected !!