Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De lentemaand maart 2024 brengt een gouden golf van inspiratie voor de Leeuw.
Leeuw kan deze maand mooie resultaten boeken op persoonlijk en professioneel vlak door een nieuwe richting in te slaan bijvoorbeeld op wetenschappelijk of creatief gebied.
Met alle planeten aan de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop gaat het over ambitie en werelds succes. De sleutel tot succes is samenwerking, zowel privé als zakelijk.
De focus ligt in maart 2024 op carrière, relaties, gedeeld vermogen, verbindingen en communicatie.

Liefde en Relaties
In de eerste dagen van maart 2024 volgen gebeurtenissen zich in rap tempo op.
In de loop van maart 2024 gaat de storm weer liggen.
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Er is misschien sprake van onverwerkte pijn over diepste verlangens, intimiteit, passie en sensualiteit.
Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je afscheid moet nemen van iets of iemand.
Met Mars in Waterman (Huis van Relaties) tot 22 maart 2024 heb je de energie en de drive om belangrijke transformaties in relaties door te voeren.
Mars in Vissen van 23 maart tot 30 april 2024 geeft de kracht om met een open blik te werken aan problemen met intimiteit en vertrouwen.
Met Pluto in Waterman in het 7e Huis van Relaties komen er diepgaande verschuivingen in relaties en samenwerking. Je gaat merken dat je selectiever wordt, want nu gaat het er om wat jij wil in een relatie en niet zozeer wat de ander van jou verwacht.

Familie en Huis
Dankzij de invloed van Venus in Waterman tot 11 maart 2024 verloopt de communicatie goed en blijft het gesprek op gang. Met Venus in Waterman ben je een aangename gesprekspartner, ben je een sfeermaker en weet je subtiel de stemming van anderen te voelen.
Door de invloed van de Zuidknoop in Weegschaal in het derde Huis van Communicatie weet je hoe belangrijk het is om te communiceren met je naasten.
Op 25 maart 2024 is er een Maansverduistering in Weegschaal in het 3e Huis van Communicatie, Onderwijs en Directe Woonomgeving, je relatie met de buitenwereld.
Er komen veranderingen in de manier van denken en levensvisie.
Met deze Maansverduistering besluit je om negatieve gedachten zoveel mogelijk te laten gaan en je te concentreren op waar het werkelijk om gaat. Jouw geluk, jouw fysieke en emotionele welzijn.

Carrière
Het dierenriemteken Stier vertegenwoordigt het 10e Huis van Carrière en Bestemming voor Leeuw. Uranus blijft ook in 2024 in Stier en de gunstige samenwerking met Jupiter staat ook in maart 2024 garant voor professioneel en maatschappelijk succes.
Door de invloed van Venus in Waterman is er een goede onderlinge sfeer op de werkvloer.
De inbreng van een vrouwelijke energie kan in maart 2024 ondersteunend zijn voor je carrière.
Asteroïde Ceres reist vanaf 7 februari 2024 door Steenbok (Huis van Werk) en laat zien hoe belangrijk het is dat je werk moet hebben waar je passie voor voelt, dat je vervult en voedt.
Maart 2024 laat mooie resultaten zien voor de Leeuw met een creatief beroep of die werkzaam is in de kunstwereld. Maart 2024 is een gunstige maand voor zakelijke reizen.

Financiën
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 viel in jouw Huis van Financiën en deze is in de eerste helft van maart 2024 van grote invloed op jouw financiële situatie.
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 valt in het Huis van Gedeelde Bronnen, Zielsprocessen en Vertrouwen. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Er is misschien sprake van onverwerkte pijn over diepste verlangens, intimiteit, passie en sensualiteit.
Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je afscheid moet nemen van iets of iemand. Ook al moet je iets loslaten, wat je ervoor terugkrijgt is zoveel meer dan je nu denkt te bezitten.
De financiële situatie blijft in maart 2024 stabiel, maar toch moet je je aan een budget houden. Geld gaat er sneller uit dan het is verdiend. In plaats van geld te verspillen aan impulsartikelen die je eigenlijk niet nodig hebt, is het beter om het te investeren in je bedrijf of te sparen. Door bewust om te gaan met geld wordt het mogelijk om kosten te besparen om daarmee de financiële situatie te verbeteren.

Gezondheid
De Zon is verbonden met Leeuw. De Zon in Vissen is niet jouw meest favoriete planetaire positie. De eerste drie weken van maart 2024 ben je daarom wat down en heb je last van irreële angst.
Op 25 maart 2024 is er een Maansverduistering in Weegschaal en met deze kosmische gebeurtenis besluit je om negatieve gedachten zoveel mogelijk te laten gaan en je te concentreren op waar het werkelijk om gaat. Het loslaten van irreële gedachten is een bevrijding van de geest.
Door de invloed van Mars in Vissen vanaf 23 maart 2024 kan de twijfel toeslaan.
Zoek dan afleiding door iets leuks voor jezelf te doen. Jouw welzijn is essentieel, dus zorg voor een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging, ontspanning en voldoende slaap.

Advies
De samenstand van Saturnus en Neptunus in Vissen (8e Huis van Zielsprocessen) is van grote invloed op de spirituele verbinding met geliefden. Saturnus maakt alles meer concreet en realistisch waardoor karma kan worden ingelost en oude kwesties, emotionele bagage en trauma’s worden opgelost.
Mercurius in Ram vanaf 11 maart 2024 is de beste periode om iets uit te praten.
Pijnlijke onderwerpen moeten worden uitgewerkt, voordat deze kunnen worden losgelaten.
Financiële onafhankelijkheid is de weg naar eigenwaarde en zekerheid. Door het evenwicht te vinden tussen vrijgevigheid en een meer praktische kijk op geld en waarde kan Leeuw de financiële en persoonlijke vrijheid behouden en versterken.

error: Content is protected !!