Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In november 2018 staan de meeste planeten aan de bovenkant van de Ram-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht.
November 2018 is een gunstige maand voor carrière, reizen, financiën, liefde en spiritualiteit.
Samenwerking is de sleutel voor succes.
November 2018 is de maand bij uitstek om positieve veranderingen door te voeren en alles achter te laten wat je niet meer nodig hebt.

Liefde en Relaties
Jupiter in Schorpioen reist nog tot 8 november 2018 door jouw Huis van Intimiteit en Seksualiteit.
In het afgelopen jaar ging het om de emotionele connectie. Meer intimiteit in relaties en een sterkere emotionele band met je geliefde op te bouwen.
De invloed van jouw planeet Mars in Waterman laat zien dat je gericht bent op groepsactiviteiten. In de eerste helft van november 2018 zijn er speciale ontmoetingen en ook de vaste relatie is er een ware ontdekkingstocht. De Ram vindt de liefde in het buitenland, seminars, bij het netwerken of in spirituele centra. Ram voelt zich vooral aangetrokken tot welbespraakte, oudere of spirituele mensen.

Familie en Huis
November 2018 is een mooie maand om met het gezin op vakantie te gaan. Nu Jupiter in Boogschutter het Huis van Reizen betreedt, gaan de zorgen aan de kant. Reizen, boeken lezen, studeren of een creatief project thuis ontplooien, het is allemaal mogelijk met deze vurige invloed van Jupiter. Plannen worden uit de ijskast gehaald! Misschien heb je al lange tijd niet de tijd voor jezelf genomen of juist te veel. Je gaat alles mat andere ogen zien. Het zal een ware ontdekkingstocht zijn. De Volle Maan van 23 november 2018 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Er komt iets bij jouw thuis tot voltooiing of iets moet moeten afgesloten of gevierd. Een reis, een uitstapje buiten de stad, naar het water of naar een nabijgelegen stad om vrienden of familie te bezoeken, maar ook de aanschaf van een auto, computer, mobiele telefoon of andere aansluiting is mogelijk.

Carrière
De Noordermaansknoop in Leeuw laat tot begin november 2018 zien dat creativiteit en moed van grote betekenis zijn in je carrière. Saturnus is jouw planeet van Carrière en reist door Steenbok.
Steenbok symboliseert voor de Ram het Huis van Carrière en Bestemming. Deze invloed staat tot eind maart 2020 in het teken van het bouwen en bestendigen van succes in de carrière.
In de eerste helft van november 2018 ben je beter in staat om jezelf in de positie van de ander te verplaatsen op je werk, zoals collega’s, je baas, klanten of zakenpartners. Doe er je voordeel mee!
Wees kritisch. Laat je niet overhalen om een overeenkomst te ondertekenen die niet in jouw voordeel is. Neem de tijd om alles goed te overdenken of laat een deskundige er naar kijken.
Vanaf 9 november 2018 betreedt Jupiter het vuurteken Boogschutter. Deze invloed maakt avontuurlijk en wil reizen en studeren. Mercurius in Boogschutter gaat echter retrograde van 17 november 2018 en deze invloed kan roet in het eten gooien. Wacht liever met je plannen om je horizon te verleggen tot de Nieuwe Maan in Boogschutter van 7 december 2018.

Financiën
November 2018 is een gunstige financiële maand, Ram.
De Volle Maan van 24 oktober 2018 viel in jouw Huis van Financiën. Er komt in de eerste helft van november 2018 meer geld binnen door een andere baan of salarisverhoging of meer omzet in je onderneming. En ook de Nieuwe Maan van 7 november 2018 in jouw Huis van gezamenlijke middelen, belastingen, creditcards en leningen kan tot gunstige ontwikkelingen leiden. In de loop van de maand zijn er financiële ontwikkelingen zoals een juridische uitspraak, uitkering of uitbetaling. Ook is het mogelijk om geld te verdienen door middel van bonussen en provisies.
De eerste helft van november 2018 is geschikt om je te richten op je financiële toekomst zoals het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting. Ook de beste periode voor het voeren van zakelijke onderhandelingen, investeringen of ondertekenen van contracten voor een lange termijn project. Een nieuwe relatie gaat voortvarend van start, maar kan in november 2018 echter struikelen over een financiële kwestie.

Gezondheid
Neptunus in het Huis van Onderbewustzijn legt de focus op het verwerken van onbewuste en onverwerkte problemen. Vanaf 16 november 2018 zal Mars zich bij Neptunus in Vissen voegen. Tot het eind van december 2018 ben je dan heel bewust en resoluut bezig met het aanpakken van onbewuste problemen en alle overbodige bagage uit het verleden los te laten.
November 2018 staat in het teken van energie. De eerste drie weken zijn geschikt om veranderingen aan te brengen in je lifestyle, zoals een ander dieet volgen of een nieuw trainingsprogramma. In de laatste week van november 2018 ben je op de goede weg!
Volg wel een vast schema, een vaste routine! Maak tijd vrij om te ontspannen en om te eten.

Advies
November 2018 is een energetische maand van fascinerende ontwikkelingen.
Jupiter betreedt vanaf 9 november 2018 het vuurteken Boogschutter en dat heeft een positieve uitwerking op de Ram. De invloed van de retrograde Mercurius in Boogschutter vanaf 17 november 2018 prikkelt je nieuwsgierigheid. Dit is de beste periode om een studie te volgen of op reis te gaan. Maak wel tijd voor je familie en je geliefde. De weg van het compromis is in de meeste gevallen de weg naar het hart! Wie goed doet, goed ontmoet. De waarheid van dit gezegde zie je terug in de tweede helft van november 2018.

error: Content is protected !!