Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Kreeft juli 2019

Algemeen
De Zonsverduistering van 2 juli 2019 valt in jouw eigen teken, Kreeft! De komende zes maanden staan in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften. De Zonsverduistering in Kreeft is de kosmische poort naar een periode van een nieuwe begin, nieuwe kansen, en ongekende mogelijkheden. Het begin van een nieuw hoofdstuk. Een dikke streep onder het verleden.
De planetaire krachten bevinden zich aan de oostelijke kant van de Kreeft-horoscoop.
Kreeft bevindt zich in een halfjaarlijkse periode van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht!
Toch blijft hard werken, samenwerking en medewerking van anderen de sleutel tot succes.
De focus in juli 2019 ligt op geld en veranderingen in je persoonlijke en professionele leven.

Liefde en Relaties
De totale Zonsverduistering in jouw eigen teken Kreeft van 2 juli 2019 focust de aandacht naar jou. Het gaat om jou, jouw wensen en verlangens. Met deze Zonsverduistering kunnen emoties in de relatie hoog opspelen. Deze innerlijke onrust kan worden gekanaliseerd door afleiding, dus zoek iets leuks en ontspannends voor jezelf. Op 21 juli 2019 staat Venus in Kreeft tegenover Pluto in Steenbok. Venus in Kreeft is emotionele zekerheid en houdt zich vast aan mensen en situaties die een gevoel van veiligheid geven. Venus oppositie Pluto voelt zich in het nauw gedreven wanneer zekerheid en continuïteit worden bedreigd. Er kan dus sprake zijn van jaloezie en machtsstrijd. De Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 valt in jouw Huis van Relaties. In de komende zes maanden kunnen er ingrijpende emotionele veranderingen zijn in de relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Het kan leiden tot een breuk of juridische verwikkelingen, maar ook een nieuwe relatie, huwelijk, zakelijk contract of serieuze toezegging.

Familie en Huis
Van 21 juni 2019 tot 27 november 2019 gaat Neptunus retrograde in Vissen. Tijdens deze periode gaat Kreeft op zoek naar het verleden, zoals het uitpluizen van de familiegeschiedenis.
Op 19 juli 2019 is Venus driehoek de retrograde Neptunus in Vissen en dit inspirerende aspect nodigt uit om creatief bezig te zijn. Venus driehoek Neptunus opent het hart, maar kan echter ook verdrinken in de problemen van de ander. Elkaar helpen is altijd goed, maar ga niet te ver. Altijd een gezonde afstand houden, omwille van jezelf! Mercurius in Leeuw is retrograde van 8 juli 2019 en tot 31 juli 2019 in Kreeft en tijdens deze periode kunnen er wat huiselijke problemen zijn en onenigheden met oudere familieleden. Het is raadzaam om voor de sfeer thuis confrontaties zo veel mogelijk te vermijden. Vanaf 21 juli 2019 gaat het wat soepeler en worden onderlinge verhoudingen verbeterd.

Carrière
De Volle Maan van 17 juni 2019 viel in jouw Huis van het Werk. Door deze invloed staat het begin van juli 2019 in het teken van een voltooiing op het werk, promotie, een toename van werk of de mogelijkheid van een nieuwe baan. Door de retrograde Mercurius gaat niet alles van een leien dakje in je carrière, in de studie of op school. Met jouw charme en aantrekkingskracht krijg je echter veel voor elkaar, zonder daarbij de belangen van anderen uit het oog te verliezen. Juli 2019 is geen gunstige maand voor zakenreizen.
Juli 2019 is de maand waarbij je een tandje bij moet zetten. Extra inspanning, dus. Door je energie goed te verdelen, wordt het beste resultaat bereikt. Vergeet niet tijd vrij te maken voor de broodnodige rust en ontspanning tussendoor. Vanaf 21 juli 2019 is het netwerken en het leggen van de juiste contacten de sleutel om doelen te bereiken. Aan het eind van de tweede helft van juli 2019 is er goed nieuws.

Financiën
Juli 2019 is een overwegend voorspoedige maand voor je financiën, Kreeft. Er zijn financiële kansen uit onverwachte bron zoals de komst van een nieuwe zakelijke partner of project, maar ook je liefdespartner steunt je financieel. Leeuw symboliseert het Huis van Financiën voor de Kreeft. De reis van Mars door Leeuw kan deze maand wijzen op een verbetering van de financiële situatie van je partner. Mercurius retrograde in Leeuw kan echter in de eerste helft van juli 2019 de reden zijn van financiële blokkades en struikelblokken. Gelden die je tegoed hebt vanuit de overheid laten op zich wachten. Het is dus raadzaam om het deze maand zuinig aan te doen. Ook niet te vrijgevig zijn naar anderen. Je hebt vele wensen en je ogen zijn groter dan je portemonnee! Bij alles wat je wil kopen moet je jezelf de vraag stellen: Heb ik dit werkelijk nodig of denk ik dat ik het nodig heb?

Gezondheid
Juli 2019 staat door de Zonsverduistering in Kreeft in het teken van stijl en uiterlijk.
Op 2 juli 2019 is er een totale Zonsverduistering in Kreeft en op 16 juli 2019 een gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok. Deze kosmische energie versterkt jouw fysieke energie.
De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 betekent een herdefiniëring van het ZELF, je persoonlijkheid en zelfbeeld. In de komende zes maanden vindt een uiterlijke transformatie plaats, een metamorfose door bijvoorbeeld een nieuw kapsel, plastisch chirurgische ingreep of nieuwe garderobe. Deze maand gaat het energieniveau omhoog, een maand van fysieke fitheid en kracht. Deze hoge energie kan worden gekanaliseerd door te sporten, bijvoorbeeld hardlopen, wandelen of naar het strand. Gezonde voeding doet de rest.
Luister naar je lichaam en zorg goed voor jezelf. Ga niet over grenzen heen, vooral in de tweede helft van juli 2019, want verkoudheid of hoofdpijn zijn mogelijk.

Advies
De Maan is verbonden met Kreeft. De Maansverduistering van 16 juli 2019 brengt verborgen problemen in de relatie aan het licht. Deze problemen hebben te maken met jezelf en niet direct met je partner. Door deze problemen te erkennen zet je de eerste stap om jezelf te bevrijden van iedereen met een negatieve invloed. Je gaat je alleen nog richten op degenen die een waardevolle bijdrage leveren aan je leven. De retrograde Pluto en Saturnus in Steenbok stimuleren om afscheid te nemen van negatieve relaties en je te omringen met voedende relaties die jou laten groeien.

 

error: Content is protected !!