Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd juni 2017

Algemeen
In deze periode van het jaar nemen de buitenwereld en jouw carrière een belangrijke plek in.
Met de kracht van de zomerzon ben je in staat om je doelen met moed en overtuiging te bereiken. Samenwerking is deze maand de onmisbare sleutel! Juni 2017 is over het algemeen een maand van overvloed met de nadruk op de liefde en relaties.

Liefde en Relaties
De planeten Neptunus en Uranus zijn nauw verbonden met het liefdesleven van de Maagd. Deze maand zijn er bijzondere ontwikkelingen! Neptunus heerst over jouw Huis van Relaties. Vanaf 16 juni 2017 tot eind november 2017 gaat Neptunus in Vissen retrograde. Dat betekent dat een bestaande relatie kan bekoelen, maar ook kan een eerdere geliefde terugkeren in je leven. De single Maagd kan deze maand tot over de oren verliefd worden. Romantiek en liefdevolle momenten! Maar praat ook met elkaar! Laat je geliefde weten wat er in je om gaat. Deze maand ga je bemiddelen in je vriendenkring. Jij weet altijd raad in de liefde! De tweede helft van juni 2017 is gunstig om samen een kort reisje te maken of een leuk feestje. Vier de liefde!
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 laat je nadenken over vriendschappen. Wat betekent ware vriendschap voor jou?

Familie en Huis
Mocht er iets zijn wat je dwars zit, praat er dan over, Maagd. Vooral aan het begin van juni 2017 zijn er vervelende issues die je bespreekbaar moet maken. Door duidelijkheid te scheppen komt er ruimte voor een oplossing. Jupiter is de planetaire heerser van jouw Huis van Familie en Huis. Jupiter gaat vanaf 9 juni 2017 weer direct en dat betekent dat je stappen kunt gaan nemen. De Volle Maan van 9 juni 2017 valt ook in jouw Huis van Familie en Huis. Er zijn plannen om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of veranderingen in en om het huis. Je hebt meer ruimte nodig voor jezelf, je eigen speciale plekje om jezelf te kunnen zijn.

Carrière
Deze maand kun je grote stappen maken in je carrière, Maagd. Je komt er wel! Deze planetaire aspecten laten gunstige zakelijke mogelijkheden zien. Netwerken is deze maand het toverwoord. Je komt in contact met invloedrijke mensen die jou verder helpen op je carrièrepad of je krijgt in ieder geval goed advies! De eerste twee dagen van juni 2017 zijn de beste dagen om op je werk een probleem aan te kaarten. Door erover te praten komt er vanzelf ruimte om tot een oplossing te komen. In de loop van juni 2017 zie je al verbetering. De laatste week van juni 2017 is de beste periode om een bedrijfsactiviteit te plannen of om een zakenreis te maken.

Financiën
Je maakt vooruitgang in je carrière in dat zie je vertaald in jouw financiën. De Volle Maan van 9 juni 2017 laat een mooi resultaat laat zien van een zakelijke investering die je in het verleden hebt gedaan. Deze maand Jupiter gaat vanaf 9 juni 2017 weer direct in jouw Huis van Financiën en dat betekent dat er meer dynamiek en zekerheid komt in financiële kwesties. Dat betekent echter wel dat je spaarzaam en waakzaam moet blijven.

Gezondheid
In de eerste drie weken van juni 2017 kun je wat last hebben van je gezondheid. Tijdens die periode moet je goed voor jezelf zorgen. Het is mogelijk dat stress je parten speelt. Je houdt spanning vast in je lijf. Maar ook een verkeerde houding kan leiden tot stress. Te lang achter de computer zitten is nadelig voor je lichaam en geest. Je hebt ontspanning nodig. Yoga, fysiotherapie en een ergonomische aanpak op de werkplek zou heel verstandig zijn ! Deze maand goed op je voeding letten. Lekker naar buiten, Maagd! Een dagje wellness is ook een goed idee.

Advies
Het is raadzaam om deze maand geld opzij te zetten en een budgetplan op te stellen. Juni 2017 is een creatieve en productieve maand, maar in de eerste helft van juni 2017 ben je wat rusteloos. Ga dan naar buiten om afstand te nemen. Denk na over hoe je het beste jouw ideeën handen en voeten kan geven. Aan het eind van de maand een tuinfeestje organiseren, Maagd?

error: Content is protected !!