Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog steeds aan de oostelijke kant van de Ram-horoscoop.
Persoonlijke kracht en onafhankelijkheid, vrije wil, drive, zelfvertrouwen en persoonlijke autonomie zijn actueel voor de Ram.
De invloed van Jupiter in Ram in het eerste Huis laat positieve veranderingen zien in je houding en in liefdesrelaties. Een fysieke en mentale boost om er het beste van te maken!

Liefde en Relaties
Venus is jouw planeet van Relaties. De eerste helft van juli 2022 is met Venus in Tweelingen een gunstige periode om te gaan daten en voor het versterken van verbintenissen zoals met een romantische reis, verloving, huwelijk of het doen van een belofte.
Venus in Kreeft laat Ram vanaf 19 juli 2022 verlangen naar warmte en geluk in de relatie.
Met Mercurius in Leeuw (Huis van Liefde) vanaf 20 juli 2022 gaat het over liefde en relaties.
Vanaf 23 juli 2022 wordt Ram gesteund door de Zon in Leeuw en staat dan open voor een nieuwe liefde. Venus en Mars staan in de laatste week van juli 2022 echter vierkant op elkaar en daardoor kan er een conflict ontstaan tussen hoofd en hart.
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 valt voor Ram in het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie. Met deze Nieuwe Maan zijn er feestjes of spirituele bijeenkomsten en sociale evenementen en worden er nieuwe vriendschappen gesloten. Kans op een spannende date voor de single Ram! Maar met de komende conjunctie van Mars, Uranus en de Noordknoop in Stier kan een ontmoeting ook bitterzoet zijn.

Familie en Huis
Tot 22 juli 2022 reist de Zon door Kreeft en dan ligt de focus op het huis, je gezin, familie en veilige thuishaven. Een gunstige periode om op zoek te gaan naar je verleden, lang uitgestelde reparaties uit te voeren of het huis te renoveren, nadenken over verhuizen, het kopen of verkopen van een huis of appartement of het financieel veiligstellen van pensioen. Wel zijn er uitgaven op het gebied van vaste activa zoals onroerend goed en voertuigen.
Vanaf 19 juli 2022 tot 11 augustus 2022 reist Venus door Kreeft en dat is een gunstige periode om het huis een make-over te geven. Creatieve betrokkenheid bij dit proces geeft Ram tegelijkertijd ook veel emotionele voldoening.

Carrière
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt in jouw Huis van Carrière. In jouw carrière of maatschappelijke positie is er sprake van een voltooiing van een project.
Met Jupiter in Ram krijgt Ram meer zelfvertrouwen. Een geweldige periode om indruk te maken wanneer je op zoek bent naar een baan of voor een reclamecampagne of wanneer je de concurrentie te slim af wil zijn. Saturnus, de planeet van carrière, is tot 22 oktober 2022 retrograde in het Huis van Sociale Betrokkenheid. Vanaf 27 juli 2022 trekt de retrograde Saturnus
samen met de retrograde Jupiter aan de rem waardoor Ram zich minder zelfverzekerd voelt en sociale verplichtingen in twijfel trekt. In het sociale netwerk van Ram kunnen er verstoringen zijn. Dit is een periode om onafgemaakte zaken af te werken of afstand te nemen om op adem te komen.

Financiën
Vanaf 6 juli tot 20 augustus 2022 kan Ram met Mars in Stier rekenen op de teruggave van gelden of aanzienlijke inkomsten via sponsors. De invloed van Mars en Uranus in Stier kan echter ook de oorzaak zijn van onverwachte extra kosten, dus het is raadzaam deze maand geen grote aankopen te doen.
Volgende maand gaat Uranus retrograde en dat kan leiden tot vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen die om een oplossing vragen. Ram moet scherp blijven en een stap voor zijn op wat er gaande is, niet alleen in de eigen portemonnee, maar ook de economische ontwikkelingen. De nasleep van de Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 in het tegenovergestelde Huis van Gedeelde Financiën kan een louterende periode van zes maanden zijn van nieuwe inzichten en een groter zelfinzicht.

Gezondheid
Vooral in juli 2022 is het raadzaam om het rustig aan te doen, Ram. Stress kan je emotioneel naar de keel grijpen, vooral met met jouw planeet Mars in Stier. Stier gaat over het keelchakra. Naast een gevoel van tekortschieten kunnen emoties overweldigend zijn met als gevolg stress. Stress is nadelig, zowel fysiek als mentaal. Bij werkgerelateerde stress is de draaglast groter dan de draagkracht en dan is het goed om werk te delegeren. Richt je met de retrograde Cheiron in Ram vanaf 15 juli 2022 op alles wat je lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid bevorderen kan. Negeer geen pijnklachten, stress of ander fysiek of geestelijk ongemak, maar doe er iets mee. Zorg voor evenwicht tussen werk en vrije tijd. Neptunus is retrograde in Vissen en tijdens die periode (tot 3 december 2022) moet je het rustiger aan doen.

Advies
Mars in Stier kan deze maand een stoorzender zijn voor wat betreft je financiën en kan de oorzaak zijn van onverwachte extra uitgaven. Dit geldt vooral voor de Ram die ondernemer is of zich bezighoudt met creativiteit, zoals de aanschaf van apparatuur voor een artistiek project.
Denk twee keer na voordat je geld uitgeeft dat je je eigenlijk niet kunt veroorloven, ook al wil je zo graag een goede indruk maken.

error: Content is protected !!