Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Alle planeten staan nog aan de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop. De Nacht.
Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. Vanaf april 2024 is er een belangrijke planetaire verschuiving naar samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken.
De focus in maart 2024 ligt op liefde, zelfexpressie, huis, familie, werk en gezondheid.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 viel in het Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Iets komt door dei Maanenergie in de eerste helft van maart 2024 tot voltooiing in je sociale kring.
Je beseft in maart 2024 wie je ware vrienden zijn. Koester je ware vrienden, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit versterkt het verlangen naar een spannende romance en daagt je uit om jouw fantasieën te beleven!
Mars reist van 23 maart tot 30 april 2024 door Vissen en tijdens die periode kan er een speciale ontmoeting zijn of in de vaste relatie krijg je het gevoel alsof het allemaal nieuw is en wil je elkaar opnieuw ontdekken.
Familie en Huis
Waterman staat voor jouw 4e Huis van Familie en Huis.
Door de invloed van Venus in Waterman tot 11 maart 2024 ben je wat rusteloos en kan je humeur wat minder zijn. Als je in zo’n bui bent is het goed om jezelf te focussen op een ding tegelijk. Opruimen van je kledingkast bijvoorbeeld. Opruimen kan heel therapeutisch zijn.
Pluto is jouw astrologische heerser. De verschuiving van de diepgaande energie van Pluto naar Waterman heeft een grote impact op Schorpioen. In je privéleven komt er een transformatie op gang zoals met een verhuizing, renovatie of veranderende samenstelling van je gezin. Oud zeer vanuit het verleden wordt door Pluto in Waterman naar boven gehaald om te worden geheeld.
Mars is nog tot 22 maart in Waterman in het Huis van Familie en Huis.
In de eerste drie weken van maart 2024 zijn er concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving.

Carrière
Door de transit van Venus in Waterman tot 11 maart 2024 komt de sterke wil om te slagen sterk naar voren. Toch is het raadzaam om jezelf niet voorbij te lopen, Schorpioen.
Ram staat voor het 6e Huis van Werk. Mercurius in Ram vanaf 11 maart 2024 geeft je moed en vastberadenheid. Geweldige transit bij onderhandelingen en vergaderingen om te laten zien wat je in huis hebt. Jouw verleidelijke uitstraling is jouw geheime wapen om vooruitgang te boeken.
Mercurius in Ram versterkt jouw strategische vermogen om door complexe situaties te navigeren. Uitdagingen in je carrière zijn momenten om jouw veerkracht te laten zien..
Vanaf 21 maart 2024 met de Zon in Ram weet je het onderscheid te maken tussen wat wel of niet werkt en hoe je de dingen op je werk of je dagelijks leven nog efficiënter kan doen.

Financiën
De lentemaand maart 2024 kan onverwachte financiële kansen met zich meebrengen vanwege nieuwe bronnen van inkomsten.
Toch is het raadzaam om terughoudend te zijn met het doen van investeringen.
Voorzichtigheid en een strategische planning zijn voorwaarden om financiële stabiliteit op de lange termijn te garanderen.
De beste mogelijkheden om te herfinancieren of investeringen te doen met financiële groei en stabiliteit zijn met de transit van Jupiter in Tweelingen van 25 mei 2024.
Dus wacht rustig af, Schorpioen.
De energie van Mars in Vissen vanaf 23 maart 2024 laat zien dat je geld uitgeeft aan luxe, uitgaan, verwennerij en recreatie. Je wil jezelf verwennen en dat heb je ook verdiend!

Gezondheid
Met de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal ligt de focus op werk, maar ook op welzijn, fysieke en mentale gezondheid. De Maansknopen mag je zien als de rode draad in je leven. Karma van 18 tot 19 jaar geleden dat verweven is gezondheid maakt dat Schorpioen het roer omgooit met een radicaal alternatieve benadering van werk en dagelijkse routine.
Door Mercurius in Ram vanaf 11 maart 2024 loopt je hoofd over.
Door deze mentale druk heb je de neiging om jezelf te bewijzen. Wees daar voorzichtig mee, want je loopt meer kans op sportblessures.
Op 25 maart 2024 is er een Maansverduistering in Weegschaal in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn en Loslaten en deze brengt in het komende halfjaar onbewuste emotionele pijn en verlangens aan het licht. Hoewel deze gevoelens pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan.

Advies
Asteroïde Ceres reist van 7 februari tot 7 december 2024 in Steenbok en door deze invloed krijg je meer begrip voor het standpunt van anderen en zie je de dingen vanuit een ander perspectief.
Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig heeft. Ga bij alles uit van je feilloze intuïtie.
Het stellen van gezonde grenzen is weg naar eigenwaarde, innerlijke kracht en welbevinden.
Stier is het Huis van Relaties voor Schorpioen. Door de invloed van Uranus in Stier zie je relaties veranderen of worden beëindigd wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in het geding zijn, zoals in je vaste relatie, gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking.
Uranus in Stier wil de stagnerende, beperkende energie in relaties doorbreken om ruimte te maken voor meer bevrijdende vormen van partnerschap!

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!