Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dagenenergie juni 2024

Dagenergie juni 2024

Zaterdag, 1 juni 2024
Op de eerste dag van juni 2024 begint de meteorologische zomer. Jupiter in Tweelingen vormt een toenemende driehoek met de retrograde Pluto in Waterman en de energie van deze verwachtingsvolle gouden handdruk blijft tot 7 juni 2024. Met deze krachtige energie voelt het alsof alles goed gaat komen en kan de katalysator zijn van grote sociale veranderingen op zowel collectief als individueel niveau. Vandaag kunnen bruggen worden geslagen!
De afrondende energie van de Afnemende Maan in Ram sextiel Venus, Jupiter in Tweelingen en de retrograde Pluto in Waterman laat een gunstige dag zien om bij te praten, uit te praten en af te sluiten. Maak vandaag mooie herinneringen!

Zondag, 2 juni 2024
De conjunctie van de Zon in Tweelingen en Venus, het Sterpunt, is het begin van een nieuwe jaarlijkse cyclus tussen Venus en de Zon. Het sextiel van de Zon en Venus met de Noordknoop in Ram laat een uitstekend moment zien om met gunstig resultaat je creatieve potentieel te manifesteren en iets moois te creëren. De toenemende driehoek van Jupiter in Tweelingen met de retrograde Pluto in Waterman voedt deze positieve energie. Ook Mercurius in Stier vormt een toenemend sextiel met Neptunus in Vissen en met dat fantasierijke en helende aspect kan inspiratie worden opgedaan voor creatieve projecten en hobby’s. Al met al een mooie dag om persoonlijke kracht en inspiratie te vinden en het leven ten goede te transformeren.

Maandag, 3 juni 2024
De Zon in Tweelingen conjunct Venus is een prachtig aspect om te onderhandelen, een compromis te sluiten of een ruzie bij te leggen.
Vandaag vormt Jupiter in Tweelingen 1º52 een exacte driehoek met de retrograde Pluto in Waterman en dat creëert een vruchtbare voedingsbodem voor de uitwisseling van innovatieve ideeën. Tijd voor grootse dromen! Geweldige dag om te netwerken, te brainstormen, ideeën te delen en uit te dragen. Pluto wijst ons op kansen en Jupiter maakt het mogelijk om die kansen waar te maken of veranderingen door te voeren.
Mercurius sextiel Neptunus in Vissen versterkt deze energie met een flinke dosis inspiratie en verbeeldingskracht. Mercurius in Stier is op de laatste graad in Stier en dat betekent: nu of nooit. De afnemende Maan in het geaarde Stier zegt: doe rustig aan! Iets visualiseren dat je wil manifesteren is ook prima!

Dinsdag 4 juni 2024
De snelle boodschapper Mercurius reist vanaf vandaag door het eigen teken Tweelingen!
Mercurius sluit zich direct aan bij Jupiter zijn Tweelingen en deze planetaire samenstand kan vandaag goed nieuws brengen! Ideeën kunnen ook over-the-top zijn, dus blijf kritisch.
De Zon en Venus sextiel de Noordknoop markeert een bijzondere tijd om activiteiten en aangename momenten te delen. Mercurius driehoek de retrograde Pluto in Waterman brengt interessante en bruikbare informatie.
Met deze energie kun je makkelijker om geheimen of mysteries te onderzoeken en tot de kern van de zaak komen wat het makkelijk maakt om een oplossing te bedenken.
Woorden en ideeën hebben de kracht om te transformeren.
Met de afnemende Maan conjunct Uranus in Stier mogen we het onverwachte verwachten vandaag!

Woensdag, 5 juni 2024
De dag voor de Nieuwe Maan is een dag van bezinning en laat je naar binnen keren om je voor te bereiden op de Nieuwe Maan.
De verdwijnende Maan is conjunct Mercurius en Jupiter in Tweelingen en vormt een driehoek met de retrograde Pluto in Waterman.
Samengevat is dit een gunstige dag om eens rustig alle ideeën en plannen waaraan je moet werken door te nemen. Stel je intenties en zet ze op papier. Morgen is het Nieuwe Maan!

Donderdag 6 juni 2024
🌑
Vandaag vindt de Europese Parlementsverkiezing plaats.
Vandaag is het Nieuwe Maan op 16º 18 in Tweelingen. Deze Nieuwe Maan in het dualistische Tweelingen vraagt om duidelijke keuzes waarbij elkaars mening gerespecteerd wordt.
Een geweldige dag voor affirmaties of onderzoek. Misschien pak je de koffer in voor een weekendje weg!
De Nieuwe Maan is conjunct Venus in Tweelingen en staat vierkant op Saturnus in Vissen.
We mogen nieuws of antwoord verwachten, dat je emotioneel raakt. Het leven hoort continu in verandering te zijn. Jezelf vasthouden aan situaties die veiligheid lijken te geven, betekent dat andere mogelijkheden niet worden benut.
Lees meer over deze Nieuwe Maan onder NIEUWS op deze website!

Vrijdag, 7 juni 2024
De toenemende Maan in Tweelingen vormt een sextiel met Mars in Ram en deze planetaire samenwerking maakt van deze dag een productieve dag! Het nemen van een initiatief gaat vandaag als vanzelf. Hou er wel rekening mee dat deze Maan een vierkant vormt met Neptunus in Vissen, waardoor het een uitdaging zal zijn om geconcentreerd bezig te zijn. Met dit vierkant is er de behoefte om de realiteit te ontvluchten. Neem regelmatig een pauze, neem tijd voor jezelf.
Ga gewoon met de stroom van de dag mee en zie hoe deze zich ontvouwt.

Zaterdag, 8 juni 2024
Vandaag staat Venus in Tweelingen vierkant op Saturnus in Vissen.
Door het hemelse conflict tussen Venus en Saturnus kan een negatieve, rigide of sceptische houding schadelijk zijn voor relaties. Het onderlinge contact kan moeizaam, stroef, gereserveerd en een beetje kil zijn. Gevoelens van verdriet, gemis of tekortschieten zijn dingen die vandaag voorkomen. Soms moet het ene ten koste gaan van het andere, ook al is dat moeilijk.
Vandaag heb je ruimte nodig voor jezelf, dus het valt niet meer om je te houden aan verantwoordelijkheden, werk of dagelijkse beslommeringen.
Met de toenemende Maan in Kreeft is het goed om zo nu en dan tijd voor jezelf te nemen,
Even in je eigen emotionele bubbel….

Zondag, 9 juni 2024

Vandaag staat de Zon in Tweelingen vierkant op Saturnus in Vissen.
Dit spanningsveld geeft problemen met verantwoordelijkheden en verplichtingen. Er kan iets zwaar op je wegen. Geduld en lief zijn voor jezelf en elkaar is de sleutel tot het overwinnen van uitdagingen. Mars staat op de allerlaatste graad van Ram, dus vooral nu geldt: Vermijd negatieve of pessimistische gedachten, want dan trek je ongeluk juist aan. Doe rustig aan!
Mercurius sextiel de Noordknoop brengt ontspanning en biedt ruimte voor jezelf om te lezen en nieuwe dingen te leren. Verwacht niet teveel van deze dag, maar laat je fantasie de vrije loop.
Vandaag komt er mogelijk gunstig nieuws!

Maandag, 10 juni 2024
Mars betreedt vanaf vandaag het sensuele aardeteken Stier en blijft daar tot 20 juli 2024.
Mars in Stier is een hele andere energie. Mars staat in Stier in “vernietiging” en voelt zich daar niet thuis. Stier zet de vuurenergie van Mars om in een praktische, behoudende en aardse energie. Met Mars in Stier gaat alles trager, maar met deze geaarde energie kunnen concrete resultaten worden geboekt en vastbesloten om iets tot het einde vol te houden. Mars in Stier is over het algemeen een gunstige financiële transit.
De toenemende Maan in Leeuw staat tegenover de retrograde Pluto in Waterman.
Denk eerst na voordat je wat zegt. Vandaag kan er nieuws zijn dat je van je stuk brengt.
Zorg voor ontspanning vandaag.

Dinsdag, 11 juni 2024
Vandaag staat Mars in Stier vierkant op de retrograde Pluto in Waterman. Dit planetaire spanningsveld kan de oorzaak zijn van opstandigheid. Conflictsituaties over macht en controle kunnen uit de hand lopen. We willen zoveel en het liefst zo veel mogelijk tegelijk, maar we hebben ons te houden aan sociale regels. Mercurius in Tweelingen vierkant Saturnus in Vissen maakt het allemaal moeilijker met pessimisme, scepticisme en vooroordelen.
De toenemende Maan in Leeuw is sextiel Mercurius in Tweelingen, maar wel vierkant op Uranus in Stier en dan is de sfeer wat opstandig en tegendraads. Iedereen gaat gewoon zijn of haar eigen gang en niets of niemand mag daarbij in de weg staan.
Hou rekening met voorbarige conclusies en onverwachte ontwikkelingen.
Het is raadzaam om vandaag niet de discussie aan te gaan. Blijf uit de buurt van conflicten. Neem liever afstand en denk na voordat je iets zegt of doet.

Woensdag, 12 juni 2024
Ook vandaag staat Mercurius in Tweelingen vierkant op Saturnus in Vissen, dus ook vandaag is er mentale onrust. Voorzichtig zijn met wat je zegt, hoe je iets zegt en hoe je iets interpreteert.
Mars in Stier staat ook nog vierkant op Pluto in Waterman, dus het is raadzaam om conflicten er vermijden.
De toenemende Maan in Maagd is vierkant Jupiter in Tweelingen en driehoek Mars.
Deze Maan stabiliseert deze energie en weten we op een positieve manier anderen te overtuigen van een mening of standpunten.
Mocht je iets teveel worden of als je merkt dat anderen het beter denken te weten, ga dan even naar buiten, maak een wandeling of ga sporten om je hoofd leeg te maken.

Donderdag, 13 juni 2024
Door de oppositie van de toenemende Maan in Maagd met Saturnus in Vissen kunnen er uitdagingen zijn vooral op het gebied van relaties. Er wordt een muurtje opgetrokken, er kan sprake van argwaan of achterdocht zijn, mensen voelen een afstand of je ervaart zelf een afstand. Eigenlijk zoeken we vandaag rust, een adempauze. Even me-time.
Neem tijd voor jezelf en werk aan de kleine dingen die de komende dagen gedaan moeten worden. Geconcentreerd bezig zijn is een goede manier om productief te zijn.

Vrijdag, 14 juni 2024🌓
Vandaag is de Maan in Maagd in haar Eerste Kwartierfase. De rechterkant van de Maan is nu zichtbaar. De Maan ‘groeit’ en zo ook de energie op Aarde! Tijdens deze fase naar de Volle Maan vraagt de Maan om oude gewoontes en denkbeelden te veranderen of los te laten zodat we verder kunnen met onze plannen. Wat kun je in de komende 14 dagen overboord zetten, wat is voor jou van belang voor je persoonlijke groei en welzijn?
De Zon is morgen conjunct Mercurius in Tweelingen. Gunstige energie om te onderhandelen of een aankoop te doen zoals een auto of een reis boeken. Het is belangrijk om in het hier en nu te zijn en jezelf, anderen, situaties, het leven tegemoet te treden, zonder te oordelen en te veroordelen.

Zaterdag, 15 juni 2024
De Wassende fase van de Maan is een stabiele fase in het teken Weegschaal wil rust en harmonie, delen en rekening houden met de ander. Het conflict wat hierdoor ontstaat is de keuze tussen kiezen voor jezelf of voor de ander, om de harmonie te bewaren. Een relatie is gezond wanneer er wederzijds respect is voor jezelf en voor de ander.
Als je jezelf (teveel) weggeeft, raak je jezelf, je dromen en verlangens op den duur kwijt.
Moeder Maan in het teken Weegschaal schenkt een warme glimlach aan Jupiter in Tweelingen waardoor er emotioneel evenwicht en verbondenheid ontstaat.
De Zon is vandaag conjunct Mercurius in Tweelingen. Met deze conjunctie, een samensmelting van geest en handelen, willen we tot de kern van een zaak komen. Vandaag zien we het resultaat van iets waar twee maanden geleden mee begonnen is. Gunstige dag om te onderhandelen over een contract, een auto kopen of het boeken van een reis.

Zondag, 16 juni 2024
Vaderdag
De energie van de Wassende Maan in Weegschaal laat ook vandaag een rustige en evenwichtige dag zien. Gunstige dag voor een familiediner, feestje met vrienden of een date.
Toch krijgen we maken met een toenemend vierkant tussen Venus en Mercurius in Tweelingen en Neptunus in Vissen, dat morgen exact zal zijn. Door deze toenemende energie zijn we vergeetachtig en kan er verwarring zijn. Door verkeerde informatie kunnen er frustraties zijn.
Geloof niet alles op het eerste gezicht en denk bij alles eerst goed na.

Maandag, 17 juni 2024
Mercurius en Venus in Tweelingen staan vandaag vierkant op Neptunus in Vissen.
Door dit spanningsveld wordt getracht om verantwoordelijkheden of problemen te ontlopen door te ontsnappen in fantasie of ontkenning.
Compassie en begrip kunnen verkeerd uitgelegd worden. Als er geen gezonde grenzen zijn kan er misbruik worden gemaakt van je goede bedoelingen.
Door de Wassende Maan in Weegschaal driehoek Mercurius weet je gevoelens goed onder woorden te brengen.Mercurius staat op de laatste graad van Tweelingen, dus er moet nog iets worden rechtgezet of afgerond. Vandaag kan er nieuws zijn over je familie of over iets uit het verleden.

Dinsdag, 18 juni 2024
Vandaag een dubbele tekenwisseling!
Mercurius en Venus vormen een conjunctie en verschuiven samen naar het Waterteken Kreeft.
Water is Maanenergie en staat voor (ziels)bewustzijn, het onbewuste, het gevoel, intuïtie en verlangens. Hart en geest smelten samen en dan kun je zeggen wat je meent en menen wat je zegt. Met Mercurius en Venus in Kreeft kun je gemakkelijker uiten wat je voelt en voor je gevoelens uitkomen.
Mercurius en Venus in Kreeft is de ondersteunende factor in deze periode, kan echter ook beschermend, dromerig en supergevoelig zijn waardoor we om het minste geringste gekwetst raken.
Met Mercurius en Venus in Kreeft en kan er leuk nieuws zijn over iets uit het verleden of over een geliefde.

Woensdag, 19 juni 2024
De Wassende Maan in Schorpioen diepgang, intensiveert emoties en haalt gevoelens naar boven die we liever voor onszelf en de buitenwereld verborgen houden. Door de confrontatie met deze gevoelens aan te gaan is echter wel transformatie en genezing mogelijk.
Deze intense Maan is opposiet Jupiter en Uranus in Stier en vormt een driehoek met Neptunus in Vissen. Deze dag kan een heel andere wending krijgen.
Probeer vandaag niet teveel tegelijk te doen, want je kunt overprikkeld of uitgeput raken. Doe rustig aan, ga niet over je grenzen heen!
Asteroïde Vesta reist vanaf vandaag door Leeuw waardoor je wordt aangemoedigd om te studeren vaardigheden te leren om het beste van jezelf naar boven te halen.

Donderdag, 20 juni 2024
De Zon in Tweelingen staat vandaag vierkant op Neptunus in Vissen.
Met de mentaal gerichte Zon haaks op de ongrijpbare en vervagende Neptunus in Vissen lukt het niet om de juiste woorden te vinden, zijn we traag en vergeetachtig of is het lastig om een juist oordeel te vormen. Neem tijd om tussendoor te rusten.
In ieder geval verloopt deze dag anders dan je had gedacht. Neptunus symboliseert het begrip overgave en dan zijn de dingen gewoon zoals ze zijn.
De bijna Volle Maan in Boogschutter vormt een sextiel met de retrograde Pluto in Waterman.
Het teken Boogschutter moedigt ons aan om het leven te omarmen en ons eigen unieke pad in dit leven te volgen.

Vrijdag, 21 juni 2024
Vandaag betreedt de Zon het Waterteken Kreeft. De Zomerzonnewende markeert de langste dag van het jaar en is het begin van de astronomische Zomer!
Het toenemende sextiel van Mercurius in Kreeft en Mars in Stier maakt dit een aangename dag om gezellig samen te zijn of thuis verbeteringen aanbrengen. Afspreken met vrienden op een terrasje, een feestje, heerlijk naar de wellness of een spannende date. Wees vandaag eerlijk en direct tegen anderen.
De bijna Volle Maan in Boogschutter is vierkant Neptunus in Vissen maakt het moeilijk om feiten en fictie van elkaar te onderscheiden. Toch vraagt deze dag om de waarheid.
Leg je kaarten op tafel en windt er geen doekjes om. Eerlijk duurt het langst ook al kan de waarheid pijnlijk zijn, hoe langer het duurt voordat het wordt uitgesproken, des te pijnlijker het wordt.

Zaterdag, 22 juni 2024🌕
De Volle Maan valt op 1º07 in het Aardeteken Steenbok legt de schaduwkanten van zowel de dierenriemtekens Kreeft als Steenbok open.
Met deze Volle Maan kun je de resultaten zien van de zaadjes die je met de Nieuwe Maan in Steenbok van 11 januari 2024 zijn geplant.
Deze Steenbok-energie is opposiet Venus en Mercurius in Kreeft en driehoek Mars in Stier.
Deze Volle Maan geeft ons de kracht om vooruitgang te boeken door een mooie verbinding met Jupiter in Vissen!
Lees meer over deze Volle Maan in de invloed op de tekens onder NIEUWS op deze website.
Vandaag is ook het exacte sextiel van Mercurius in Kreeft met Mars in Stier.
Een prima dag om je gevoelens onder woorden brengen, voor een uiteenzetting of lezing, vergadering, verzoek of sollicitatiegesprek. Mercurius sextiel Mars biedt je positieve energie, zelfvertrouwen en gemoedsrust dat alles goed komt.

Zondag, 23 juni 2024
De nog Volle Maan in Steenbok is sextiel Saturnus en Neptunus in Vissen en driehoek Uranus in Stier en dat is een positieve vibe! Vertrouw bij alles wat doet op je gevoel.
Mercurius in Kreeft staat vierkant op de Noordknoop in Ram. Dit is een indicatie om ideeën en manier van communiceren te herzien of er moet schoon schip worden gemaakt. Neem afstand van beperkende gedachten of verslaving aan Social Media waardoor niets anders overblijft dan een rustig, kalm pad. Concentreer je op wat je wilt opbouwen in plaats van energie steken in iets dat je tegenhoudt op weg naar de toekomst. Wat je ook hoort of wat voor boodschap er tot je komt vandaag: het is een aanwijzing om een andere richting in te slaan.

Maandag, 24 juni 2024
De afnemende Maan in Waterman gaat over de maatschappelijke betrokkenheid, dus netwerken, sociale media, groepen en vrienden.
Deze Maan in Tweelingen vormt een driehoek met Jupiter in Tweelingen maakt dit een prima dag om te netwerken, voor het zakenleven en alle vormen van relaties.
Je kan enthousiast worden van een geweldig idee dat geopperd wordt of het is iets wat je zelf bedenkt! Maak gebruik van alle mogelijkheden vandaag, ook als je een verandering door moet voeren of iets op een andere manier wil gaan doen.
Deze Maan staat wel vierkant op Mars in Stier en daardoor zijn we sneller geïrriteerd of reageren we emotioneel. Haastige spoed is zelden goed! dus het is vandaag oppassen geblazen.
Als iets te mooi is oom waar te zijn, dan is dat in de meeste gevallen ook zo.

Dinsdag, 25 juni 2024
De afnemende Maan in Waterman staat vierkant op Mars en Uranus in Stier.
Door het vierkant van de Maan met Mars en Uranus in Stier is er een rusteloze energie waardoor je innerlijke drang naar vrijheid en vrij zijn groter is, deze kracht komt van binnenuit.
We willen zoveel en het liefst allemaal tegelijk. Het eigen belang gaat dan vóór het andere, want je bent met deze energie meer op jezelf gericht.
Door deze emotioneel geladen Maan kan de sfeer zomaar omslaan. Het is een goed aspect om jezelf eens onder de loep te nemen en te ontdekken wat je werkelijk voelt en waarom je dit zo voelt. Vermijdt negativiteit en doe één ding tegelijk.

Woensdag, 26 juni 2024
Mercurius in Kreeft vormt een toenemende driehoek met Saturnus in Vissen en dit is een gunstige energie voor het maken en aanpassen van plannen waar je gevoelsmatig sterk mee verbonden bent. Mooie energie om aandacht te schenken aan details voor je lange termijn plannen waardoor deze realistischer en haalbaarder worden.
De afnemende Maan in Waterman vormt een vierkant met Jupiter en Uranus in Stier.
Dit vierkant kan leiden tot vragen over betrokkenheid en verantwoordelijkheden binnen sociale processen. Vandaag zullen we ontdekken wat we moeten doen om ons aan te passen aan deze nieuwe energie. Waarden die moeten worden aangepast, maken deel uit van het proces. Misschien is onze voorkeur aan het veranderen of moeten we zelf veranderen.

Donderdag, 27 juni 2024
Vandaag is de exacte driehoek van Mercurius in Kreeft en Saturnus in Vissen.
Mercurius in Kreeft driehoek retrograde Saturnus in Waterman geeft je moed en doorzettingsvermogen om te vechten voor een goed doel of serieuze zaken.
Mercurius in Kreeft driehoek Saturnus in Vissen is ook een goede basis voor therapeutische gesprekken en voor het maken en aanpassen van plannen waar je gevoelsmatig sterk mee verbonden bent.
Venus in Kreeft staat wel vierkant op de Noordknoop in Ram. Op het gebied van relaties, geld of eigenwaarde moet worden herzien of aangepast, maar dan moet eerst trots, krampachtig vasthouden aan iets, de drang om gezien te worden en toegeeflijkheid aan de kant worden gezet.
De invloed van de afnemende Maan in Vissen conjunct Saturnus in Vissen en harmonische driehoek van Mercurius driehoek Saturnus kan hierbij een ondersteunende factor zijn waardoor stappen in de goede richting kunnen worden gezet. Luister naar advies van oudere en ervaren mensen.

Vrijdag, 28 juni 2024🌗
De Maan in Ram is in de Laatste Kwartierfase. De (linker)helft van de Maan is nu zichtbaar.
In deze afsluitende periode en naar aanloop naar de Nieuwe Maan in Kreeft van 5 juli 2024 vraagt deze ons om de afgelopen vier weken te analyseren en daarin het persoonlijke proces te doorzien.
De komende week nodigt uit om schoon schip te maken. Ruim op wat je niet meer nodig hebt, laat los wat je niet meer kunt dragen.
Venus in Kreeft vormt een sextiel met Mars in Stier en met dit harmonische contact wordt de Yin-Yang-energieën met elkaar verenigd. Geweldig aspect voor een liefdevol hart en een romantische date!
De afnemende Maan in Ram vormt een sextiel met Jupiter in Tweelingen en de retrograde Pluto in Waterman, dus er ligt een kans op je te wachten. Aan jou om die kans te grijpen!

Zaterdag, 29 juni 2024
Vanaf vandaag is Saturnus in Vissen retrograde.
Saturnus (Heer van Karma) gaat vanaf vandaag tot 14 november 2024 retrograde in Vissen. Saturnus gaat over discipline, verantwoordelijkheid en Karma. Thema´s als geloof, karma en levenslessen worden tijdens deze periode heel belangrijk. Saturnus retrograde in Vissen is de periode bij uitstek om karma te breken en los te laten.
Lees meer over deze Saturnus retrograde in Vissen voor alle dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website.
Het inspirerende sextiel van Venus in Kreeft en Mars in Stier staat ook vandaag weer garant voor liefdevolle momenten en creativiteit!
Geweldig aspect om samen te zijn met vrienden of voor een spannende date.
De afnemende Maan in Ram is sextiel Jupiter in Tweelingen en vierkant Venus in Stier. Deze positieve Maanenergie maakt optimistisch, vastberaden en enthousiast. 
Deze stand motiveert je om de dingen te doen waar je blij van wordt en ervoor te gaan!

Zondag, 30 juni 2024
Op de laatste dag van juni 2024 is Mercurius in Kreeft sextiel Uranus in Stier en dat aspect brengt vandaag onverwachte innovatieve ontwikkelingen, inspirerende ontmoetingen en oplossingen!
Er kan goed nieuws zijn en het gevoel dat alles beter gaat voedt het verlangen om een nieuwe draai te geven aan het leven en veranderingen door te voeren, ongeacht of deze nu groot of klein zijn
De afnemende Maan in Ram is echter vierkant Mercurius in Kreeft en dat kan leiden tot communicatiemoeilijkheden met mensen uit je directe omgeving zoals in je relatie.
Gevoelens en emoties krijgen vandaag de overhand. Pas dus op met het nemen van beslissingen wat je later spijt van krijgt.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!