Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan deze maand nog aan de onderzijde van de Stier-horoscoop, de Nacht. Stier is nog aan het bouwen aan de infrastructuur van toekomstig succes.
Het innerlijke werk is essentieel om in de buitenwereld succes te hebben.
Samenwerking, sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn voorwaarden om gewenste doelstellingen te bereiken.
Door de retrograde Uranus in Stier besef je pas hoe sterk je innerlijke kracht is. Je richt je nu op eigen ontwikkeling en positie op gebied van relaties, carrière of woonplaats.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 viel in jouw Huis van Liefde en Romantiek en is voor september 2022 de kosmische poort naar meer sociale contacten en een nieuwe liefde!
Tijd voor jouw innerlijk kind, je creatieve zelf en jouw creatieve reis. De Nieuwe Maan daagt je deze maand uit om jouw fantasieën te beleven!
Venus is de heersende planeet van Stier. Venus vertegenwoordigt het onderbewuste verlangen om zich te verenigen met anderen, de wil om samen te werken en van het leven te genieten.
Met Venus in Maagd van 6 september tot 29 september 2022 zoekt Stier naar meer zinvolle betekenis in relaties.
De Volle Maan van 10 september 2022 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. In je sociale kring komt er iets tot voltooiing en dat wordt gevierd of betreurd.
Door de invloed van de retrograde Neptunus in Vissen worden in jouw sociale kring antwoorden gezocht en gevonden.

Familie en Huis
Met Venus in Leeuw tot 5 september 2022 is er een fijne sfeer in huis en in de familie. September 2022 laat verder een harmonische maand zien van meerdere interessante korte uitstapjes en bezoekjes.
Saturnus in Waterman aan de top van de Stier horoscoop laat een moment van oogst zien, een tijd om trots te zijn. Met de retrograde Saturnus kan een kind afstuderen of Stier ziet een kind ineens volwassen worden. Er is kans op gezinsuitbreiding (ook een huisdier) of er is een blijde gebeurtenis in de familie of in je directe omgeving. Een familielid kan terugkeren in je leven en ook voogdijkwestie kan afgerond worden.
Samenzijn met familie en dierbaren brengt Stier vreugde en een gevoel van innerlijke harmonie.

Carrière
September 2022 laat zien dat nieuwe projecten door de sterke retrogradewerking niet direct het gewenste succes opleveren.
Wel zijn er gunstige handelstransacties met het buitenland te verwachten en is de samenwerking met buitenlandse partners succesvol.
Door de invloed van de retrograde Saturnus in het Huis van Carrière en Bestemming krijgt Stier steun en waardering van oudere collega’s of leidinggevenden. September 2022 is een gunstige maand voor de Stier met een onderneming dat verweven is met schoonheid, kunst en mode.
De Nieuwe Maan van 25 september 2022 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Stier een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon gaan voeren. Ook een gunstige periode om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Het werk kan een uitdaging zijn doordat je moeite hebt om het tempo bij te benen. September 2022 is een maand waarbij een methodische en creatieve aanpak de beste is.

Financiën
Uranus retrograde in Stier is een periode om je te richten op een financieel plan, begroting of budgetplan, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van winstgevende contracten voor een lange termijn project dat te maken heeft met duurzaamheid en innovatie, zoals onroerend goed.
De transit van Mars in Tweelingen door jouw Huis van Financiën versterkt ook in september 2022 de kans op verbetering van jouw financiële situatie, maar investeringen kunnen dan wel door de impulsieve aard van Mars ondoordacht worden gedaan.
Budgetbewaking is raadzaam. Mars in Tweelingen is echter vindingrijk, waardoor je alternatieve inkomstenbronnen kunt aanboren of in de gelegenheid komt om geld te sparen. De financiële uitgaven kunnen te maken hebben met vastgoed, ouders of oudere familieleden.
Een goed doordachte financiële planning en investering levert goede resultaten op.
Er is meer energie om geld te verdienen, maar ook om je waarden te verdedigen.

Gezondheid
Door de retrograde Jupiter in Ram in het Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn krijgt Stier meer lucide en voorspellende dromen en is er meer interesse voor meditatie, yoga en filosofie.
De retrograde Jupiter vraagt je wie je bent en om naar alle dingen te kijken die je voor de wereld en jezelf verborgen houdt. Je krijgt de kans je te bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens.
Wat zijn jouw spirituele waarden? Ben je zuiver en eerlijk in alles wat je doet? Hou je jezelf of anderen voor de gek? Leer te vertrouwen en stel het onvermijdelijke niet uit.
Luister naar je lichaam en geef gehoor aan wat je te horen krijgt.

Advies
De eerste dagen van september 2022 zullen naar verwachting een stabiele periode zijn voor Stier.
Door de invloed van de Noordknoop in Stier tot 17 juli 2023 moet je kansen zien te pakken op het gebied van werk en relaties. Laat zien wie je bent. Aarzel niet te lang.
Of je het nu wil of niet, je hebt in deze periode de hulp van anderen nodig om te krijgen wat je wenst. Neem de tijd om je met anderen te verbinden en te begrijpen, want je hebt ze echt nodig.
Ga zoveel mogelijk naar buiten. Wandelen en ontspannen bezig zijn is de beste manier om goed na te denken en alles in het juiste perspectief kunnen zetten.
Wanneer je in beweging bent is er geen ruimte om te piekeren!

error: Content is protected !!