Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 is in november 2023 van invloed op interacties en hoe je communiceert met je omgeving. In de eerste drie weken van november 2023 kan Leeuw door Mars in Schorpioen te maken krijgen met tegenwerking vanuit je direct omgeving.
Venus in Weegschaal vanaf 9 november 2023 is jouw trouwe bondgenoot, dus alles komt goed en worden lastige momenten leermomenten. Ga niet uit van jezelf, maar hou rekening met de mening van anderen. De focus ligt deze maand op communicatie, financiën, carrière en privé-leven.

Liefde en Relaties
Leeuw krijgt met Mars in Schorpioen tot 24 november 2023 te maken met emotionele zaken zoals jaloezie en illusie. Voordat er verwarring ontstaat of dat je verkeerde dingen zegt, is het goed om afleiding te zoeken. De eerste drie weken van november 2023 kunnen dus lastig zijn, maar gelukkig heb je Venus in Weegschaal waardoor je weet te relativeren en te waarderen.
Voor de single Leeuw is het beter om zich te richten op bestaande liefdesrelaties in plaats van te hopen op nog beter. Met Saturnus direct in Vissen vanaf 4 november 2023 kan een liefdesband sterker worden nu problemen die verweven zijn met intimiteit en vertrouwen zijn opgelost.
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Met deze Volle Maan wordt in je sociale kring een gemeenschappelijk project voltooid of er kan ruzie ontstaan over verschillende opvattingen of wie er met de eer gaat strijken. Communicatie is de sleutel bij deze Volle Maan. Vooral in deze tijden kom je tot de conclusie wie je ware vrienden zijn. De rode planeet Mars en asteroïde Ceres reizen samen vanaf 25 november 2023 door Boogschutter (Huis van Liefde), deze samenwerking maakt Leeuw ondersteunend, liefdevol, aanhankelijk en romantisch. Het einde van 2023 is dus een geweldige tijd voor de liefde, om te daten of om opnieuw verbinding te maken met je geliefde.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres reist samen met Mars tot 25 november 2023 door Schorpioen, het Huis van Familie en Privé-leven. Deze periode is extra ondersteunend voor je gezin of familie of personen die je als familie beschouwt. Mars brengt energie en drive, dus een gunstige periode voor huiselijke activiteiten, werk op en om het huis, reparaties, verbouwing of verhuizing en alles overzichtelijk te krijgen. Ook kunnen familiebanden worden hersteld of zijn er nieuwe gezinsleden. Schorpioen is verbonden met Pluto, dus er is ook een keerzijde. Er kunnen ernstige meningsverschillen in het gezin of familie ontstaan, er kunnen financiële spanningen zijn of het huis of interieur kan beschadigd raken.
Met de Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 in het Huis van Familie en Huis ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. De Nieuwe Maan in Schorpioen leidt je terug naar je innerlijke wereld, je wortels, je ouders en zelfs je voorouders. Richt je energie op je vermogen om te voelen en verbinding te maken met je emotionele leven, familielijn of afkomst en je vermogen om voor jezelf en voor anderen te zorgen. Wat en wie biedt jou een veilige basis? Deze Nieuwe Maan spoort Leeuw aan om zich te nestelen en te vestigen. Problemen met je huis, naaste familieleden en buren kunnen nu worden opgelost. Leeuw kan te maken hebben met grote verschuivingen in de carrière of ambities, dus zoek balans tussen werk en privé.

Carrière
De Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 is de kosmische poort naar veranderingen in je carrière. Deze kosmische gebeurtenis laat al in november 2023 de mogelijkheid zien van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat. Projecten komen tot voltooiing of worden vlot getrokken, maar je moet ook rekening houden met een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid, andere regelgeving vanuit de overheid of managementwijziging. De relatie met zakelijke partners, medewerkers, collega’s en superieuren kan onder druk komen te staan. Het is mogelijk dat je overweegt om van studierichting, baan of carrière te veranderen, maar het is beter daar eerst goed over na te denken.
Het universum biedt Leeuw kansen, maar jij moet wel zorgen dat de pijlers eronder sterk genoeg zijn om jouw succes te kunnen dragen, dus het evenwicht moet eerst worden hersteld tussen carrière of openbare leven en de behoeften van je gezin en privéleven.

Financiën
November 2023 is een gemiddelde financiële maand voor Leeuw. Er zijn voldoende inkomsten, maar je hebt ook te maken het hoge kosten, dus er blijft niet veel over.
Het is mogelijk dat je een financieel beroep moet doen op anderen of een lening gaat afsluiten.
Kosten worden in november 2023 vooral gemaakt op het gebied van huishoudelijke apparatuur of recreatieve doeleinden. Het is raadzaam om je afzijdig te houden van het doen van beleggingen en investeringen.
Het is belangrijk om te bezuinigingen om aan het eind van 2023 toch wat winst te kunnen boeken.
Door bewust om te gaan met geld wordt het mogelijk om kosten te besparen om daarmee de financiële situatie te verbeteren.

Gezondheid
Mars in Schorpioen maakt je in de eerste drie weken van november 2023 wat overmoedig waardoor je gezondheidsrisico’s kan lopen. Zorg goed voor jezelf.
In november 2023 kun je te maken krijgen met stress en angst.
Vermijd overbelasting en neem voldoende rust.
Het blijft raadzaam om jezelf fysiek en mentaal niet te veel in te spannen.
Gezonde voeding, kalmerende thee, beweging, beweging, voldoende rust en ontspanning helpen om je fit en gezond te houden. Yoga en meditatie zijn goed voor je innerlijke rust. Fysieke activiteiten en ontspanning zijn nodig om somberheid en depressieve buien voor te zijn. Stop met roken en alcohol en alles wat schadelijk kan zijn voor je gezondheid op de lange termijn.

Advies
November 2023 is een gunstige maand om op reis te gaan, zowel zakelijk als voor privé.
De Maansverduistering van 28 oktober 2023 geeft aan dat het evenwicht moet worden hersteld tussen carrière of openbare leven en de behoeften van je gezin en privéleven.
Het is ook mogelijk dat jij zelf een totaal andere koers gaat varen in de komende zes maanden.
Het universum biedt Leeuw kansen, maar jij moet wel zorgen dat de pijlers eronder sterk genoeg zijn om jouw succes te kunnen dragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!