Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich aan de Nachtkant van de Weegschaal-horoscoop.
De Nachtkant gaat over emotioneel welzijn, innerlijke rust en geluk, familie en huiselijke activiteiten. In november 2018 ligt de nadruk op relaties, familie, privé, buitenland, studie, gezondheid en financiële aspecten.
Het oostelijke deel van de Weegschaal-horoscoop is nog sterk bezet en dat betekent onafhankelijkheid en initiatief en de dingen op jouw manier willen doen.
Ook jouw zin doordrijven.

Liefde en Relaties
November 2018 begint goed, maar wordt wel een maand van ups en downs in je relatie.
Mars reist tot 15 november 2018 door jouw Huis van de Liefde en Romantiek! De invloed van de Rode Strijder Mars brengt ook passie, vuur en hartstocht in je liefdesleven, maar er kan door deze vurige invloed strijdvaardig zijn wanneer Weegschaal haar zin niet krijgt.
Venus is jouw persoonlijke planeet. De retrograde Venus in Weegschaal kan in de eerste helft van november 2018 een relatie op scherp zetten wanneer er sprake is van wantrouwen.
Uranus in Stier reist nog tot 6 november 2018 door jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. In jouw relatie, privé of zakelijk, kunnen er onduidelijkheden of onverwachte gebeurtenissen zijn rondom gedeelde financiën, seksualiteit en intimiteit. Hoogste tijd om deze problemen op te lossen, Weegschaal. De retrograde Mercurius in Boogschutter kan vanaf 17 november 2018 duiden op een gemeenschappelijke studie of gezamenlijke interesse. Aan het eind van november 2018 zijn er dingen opgeklaard en is er volop ruimte voor romantiek.

Familie en Huis
November 2018 is de maand van creativiteit, gezelligheid, lichtjes en van lange wandelingen.
De invloed van de rode Strijder Mars in jouw Huis van Creativiteit laat jou in de eerste helft van november 2018 thuis de leiding nemen. Je wil laten zien wie je bent en wat je allemaal kunt. Een sterke creatieve energie, maar door deze invloed ben je ook strijdvaardig en competitief. In je gezin kan er daardoor wrijving ontstaan. In de tweede helft van november 2018 komt er ontspanning.
De invloed van Saturnus in Steenbok geeft je op het gebied van huis en familie een gevoel van beperkingen. Privé en gezinsaangelegenheden kunnen veel van je aandacht vragen zoals kinderen en de gezondheid van ouders en ouderen in je familie. Je wil alles in goede banen leiden en wil het gewoon iedereen naar de zin maken, maar jij bent ook maar een mens. De Volle Maan van 23 november 2018 laat een gezellige herfstreis zien met je gezin. Samen zijn en samen actief dingen ondernemen, daar gaat het om!

Carrière
De eerste helft van november 2018 laat een drukke bedrijvigheid zien op je werk.
Mars in Vissen reist van 16 november 2018 tot 1 januari 2019 door jouw Huis van Werk en Dagelijkse Routine. Je krijgt de kans om volgens planning bergen werk te verzetten, projecten op je werk te beëindigen of een nieuwe baan te krijgen of met een nieuwe project van start te gaan. Volg je instinct, Weegschaal. Het eind van november 2018 is de beste tijd om een verandering aan te brengen op je werk. Een thema deze maand is het helpen van anderen op het werk en in het dagelijkse leven. Juist door anderen te helpen, maak jij vooruitgang, ook al gaat het niet zo snel als je zou wensen.

Financiën
De Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Door de invloed van deze Nieuwe Maan zijn er in november 2018 financiële mogelijkheden zoals een salarisverhoging of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming.
De reis van Jupiter door het Huis van Financiën tot begin november 2018 heeft in het afgelopen jaar ongekende financiële mogelijkheden gebracht zoals een goed aanbod of nieuwe baan.
De Volle Maan in het financiële Stier van 24 oktober 2018 begunstigt deze maand het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen. Weegschaal ziet deze maand de financiële resultaten zoals dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen.
November 2018 is dus een gunstige financiële maand. Geld wordt uitgegeven aan dure luxe items en studie.
Door de invloed van de retrograde Mercurius in jouw Huis van Financiën kun je vanaf 17 november 2018 het financiële overzicht verliezen. Er zijn onduidelijkheden die om een oplossing vragen. Financiële mogelijkheden en ideeën uit het verleden of beproefde methodes kunnen dan uitkomst brengen.

Gezondheid
November 2018 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid.
Belangrijk is echter wel dat je vasthoudt aan een schema, want je bent geneigd om een training of een maaltijd over te slaan, omdat je geen tijd hebt of denkt geen tijd te hebben. Wat kan er belangrijker zijn dan jouw gezondheid? Luister naar jouw innerlijke stem en blijf positief denken. Als je positief denkt, straal je positiviteit uit en ontvang je het ook weer terug.
De invloed van Mars in Vissen vanaf 16 november 2018 tot 1 januari 2019 duidt op een drukke periode op het werk. Tijdens deze periode is er meer kans op stress. Je bent dan meer kwetsbaar om verkouden te worden of een infectie, uitslag of koorts te krijgen. Krop frustraties niet op, maar zoek een uitlaatklep in de vorm van sport en beweging.

Advies
De persoonlijke planeet van Weegschaal is Venus. Venus is van 5 oktober tot 16 november 2018 retrograde in Weegschaal. Tijdens deze periode kan het je tegenzitten of kun je het gevoel hebben dat iets of iemand je tegenwerkt. Vooral de eerste helft van november 2018 kan een vervelende periode voor de Weegschaal zijn. Ga niet bij de pakken neerzitten, maar gebruik deze energie door je te richten op het oplossen van problemen in de relatie of iets uit het verleden of je bezig te houden met dingen waar je nog geen tijd voor had genomen.

error: Content is protected !!