Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog steeds aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop, een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière. Er is een duidelijke planetaire verschuiving naar de westelijke sector: “de ander”.
De boodschap van de Kosmos is duidelijk: samenwerking is de sleutel tot succes.
Februari 2023 is een gunstige maand voor Weegschaal.
De nadruk ligt in februari 2023 op liefde en vriendschappen, gezondheid, huis, gezin en familie.

Liefde en Relaties
De invloed van de Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 in het Huis van Liefde, Passie, Creativiteit en Zelfexpressie kan in de eerste helft van februari 2023 leiden naar een nieuwe romance! De Zon in Waterman tot 18 februari 2023 ( 5e Huis van Liefde) zorgt voor een vrolijke sfeer. Een ontmoeting maakt heel wat in je los, emoties die je nooit eerder hebt ervaren.
Mercurius in Waterman (Huis van Liefde) vanaf 12 februari 2023 maakt het makkelijker om verbintenissen tot stand te brengen. Met Mercurius in Waterman (Huis van Liefde) vanaf 12 februari 2023 en Venus in Ram (Huis van Relaties) vanaf 21 februari 2023 trek je met onweerstaanbare charme als vanzelf mensen naar je toe. Wees je bewust van hun intenties. In de vaste relatie komt de dialoog op gang en met jouw charme weet jij je partner te overtuigen van iets dat je graag wil hebben.
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Weegschaal in het 11e Huis van Groepsprocessen, Vriendschappen, organisaties en sociale betrokkenheid laat een feest of evenement zien met de gelegenheid om te netwerken en met de hupt van Jupiter in Ram nieuwe zinvolle verbintenissen tot stand te brengen.
Liefde kan in februari 2023 echter wat ingewikkeld zijn. In februari 2023 zijn er issues die te maken hebben met toewijding, waardoor romances, vriendschappen of liefdesaffaires moeizaam verlopen of een scherp randje hebben door het verklappen van een geheim of misverstanden.

Familie en Huis
Het ziet er naar uit dat Weegschaal in februari 2023 op reis gaat!
Mogelijk ga je op reis voor je werk of zakelijke doeleinden.
Mars in Tweelingen (9e Huis) en Mercurius in Steenbok (4e Huis van Familie en Huis) tot 11 februari 2023 duidt op vakantie, maar ga dan wel naar een plek waar je eerder bent geweest en waar je je echt thuis voelt.
Met Mercurius in Steenbok worden beslissingen genomen op basis van emoties, dus een gunstige transit om problemen thuis op te lossen. Deze transit is ook gunstig om gezellig thuis of dicht bij huis vakantie te vieren, in je eigen vertrouwde omgeving en dat zal je creativiteit ten goede komen.
Bij voorkeur vindt je het fijn om samen dingen te ondernemen zoals groepsactiviteiten, wandelen of samen naar de bioscoop, theater of een concert bijwonen.

Carrière
Neptunus in Vissen verblijft sinds april 2011 in het 6e Huis van Werk en Dagelijkse Routine.
Een spirituele en fantasievolle verbinding met het dagelijkse werk waarbij je anderen kunt helpen is hierdoor voor Weegschaal heel belangrijk. Met de Nieuwe Maan in Vissen in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Maagd besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s.
Het gaat over nieuwe technologieën, veiligheid op het werk, teamwork en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. In februari 2023 gaat Weegschaal veranderingen aanbrengen op kantoor of in huis. Je weet je collega’s, leidinggevenden of het management te inspireren met jouw creatieve ideeën om de werkplek aangenamer en dus ook productiever te maken. Met de Volle Maan in Vissen van 31 augustus 2023 ziet Weegschaal de resultaten van al deze besluiten.
Tot 7 maart 2023 is Saturnus in Waterman een periode om projecten van 2022 af te maken, dus deze maand is het belangrijk om prioriteit te geven aan taken die nog niet zijn afgemaakt. Nu achterstanden wegwerken in jouw onderneming of op de werkplek, want straks wordt het nog drukker en is het niet meer te overzien.
Zorg dat je niet bij conflicten betrokken raakt op de werkvloer. Het is niet jouw strijd.

Financiën
Februari 2023 is een gunstige maand voor een inzamelingsactie, crowdfunding, fondsenwerving of om steun te verzamelen om projecten te financieren. Mars in Tweelingen stimuleert Weegschaal om meer geld te genereren of een betalingsregeling te treffen om eventuele openstaande schulden te kunnen betalen.
De Noordknoop blijft tot medio juli 2023 in Stier, dus tot die tijd blijft de financiële situatie verweven met het verleden en het rechtzetten van zaken. Er zijn door de invloed van de Zuidknoop ook in februari 2023 onvoorziene uitgaven waardoor je banksaldo schommelt.
Door de invloed van Uranus in Stier in Huis van de Ziel en Intimiteit zijn er onduidelijkheden of onverwachte gebeurtenissen rondom gedeelde financiële bronnen. Pas op met het aangaan van een lening en zoek tijdig advies.
Laat tijdens zakelijke onderhandelingen en eventuele communicatie over financiële zaken geen ruimte voor twijfel. Blijf nuchter en neem geen overhaaste beslissingen.

Gezondheid
Februari 2023 kan een lastige maand zijn voor de gezondheid van Weegschaal.
Weegschaal kan moeilijk in slaap komen. Slaapgebrek en een onverwachte toename van werkdruk kan een negatieve invloed hebben op je geestelijk welzijn en dagelijks functioneren. Ook kan Weegschaal last hebben van zware benen en vermoeidheid in de benen.
Mars in Tweelingen in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn leert je om minder snel boos te worden en meer objectief te zijn.
De Nieuwe Maan in Vissen in het 6e Huis van Werk en Gezondheid is een geweldig moment voor een medische check-up, nieuw trainingsplan of dieet. Hoe gaat het met je lichamelijke en geestelijke conditie? Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden.
Is dit wel de juiste baan voor jou? Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Blijf vasthouden aan een schema, want je bent door de invloed van Neptunus in Vissen (Huis van Gezondheid) geneigd om een training of een maaltijd over te slaan. Luister naar jouw innerlijke stem en blijf positief denken.

Advies
Van 3 februari tot 22 maart 2023 is Ceres retrograde in Weegschaal en tijdens die periode kun je het gevoel hebben dat je niet de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, of dat je dingen tekort komt of je hebt financiële problemen of je bent onzeker over jezelf. Tijdens die periode moet je niet bij de pakken neer gaan zitten, maar creatief te zijn met wat je wel hebt of terug te keren naar oude methoden of bronnen. Sta open voor compromis, want je krijgt een tweede kans.
Saturnus, Heer van Karma, blijft nog tot 7 maart 2023 in Waterman, voor Weegschaal het 5e Huis van Liefde. Het kan zijn dat Weegschaal zich vanaf maart 2020 (het begin van de bekoelende en begrenzende transit van Saturnus in Waterman verwaarloosd heeft gevoeld of niet de benodigde aandacht heeft gekregen. Vertrouw op het proces en haast je niet.
Koester je ware vrienden, ga op zoek naar betekenisvolle connecties, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.

 

error: Content is protected !!