Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen november 2017

Algemeen
November 2017 laat voor Tweelingen op vele gebieden een voorspoedige maand zien, maar je bent wel afhankelijk van anderen om je doelen te bereiken. De buitenwereld gaat in de komende periode een grotere rol spelen.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 viel in het Huis van Liefde en Romantiek. Deze maand komt er door deze energie meer ruimte voor passie in jouw relatie! Je verlangt naar onverdeelde aandacht van je partner, maar ook jij wil er zijn voor je partner! Vanaf 23 november 2017 verwarmt de Zonnekracht in Boogschutter jouw Huis van Relaties en dan staat niets jou in de weg om met volle teugen te genieten van elkaar en de liefde te omarmen. Een sociale periode van feestjes en bijeenkomsten. Je agenda staat helemaal vol! Je sociale leven bloeit, dus kansen te over om de liefde van je leven te ontmoeten. Met de Zon in Boogschutter is de Tweelingen altijd onweerstaanbaar aantrekkelijk. De rode strijder Mars reist tot 9 december 2017 door jouw Huis van de Liefde. Niet afwachten, maar doen!

Familie en Huis
De invloed van de Rode Strijder Mars heeft voor heel van actie gezorgd bij jou thuis. Problemen in gezin en familie zijn aangepakt en en verbeteringen aangebracht in je huis en woonsituatie. Een goede maand dus om de bezem door het huis te halen, te renoveren, te verbouwen of te schilderen. Deze maand is er tijd om actief thuis bezig te zijn met een creatief project! Kinderen in jouw gezin, familie of personen uit je directe omgeving hebben te maken met grote veranderingen. De komende periode is meer gericht op de carrière waardoor er minder aandacht zal zijn voor huis, gezin en familie.

Carrière
Volle kracht vooruit, Tweelingen. Ieder besluit dat je aan het begin van 2017 hebt genomen is van invloed op de dagelijkse gang van zaken nu Jupiter vanaf 11 oktober 2017 door jouw Huis van Werk reist. Jupiter wordt vanaf 10 december 2017 vergezeld door Mars, dus er komt actie! De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in jouw Huis van Werk. Een geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan of je werkomgeving productiever, gezonder, praktischer en veiliger te maken. Je hebt meer zin om te werken, een nieuwe baan, de start van een eigen onderneming, nieuwe werkprojecten in je onderneming, een beter rendement of verbetering van je werkomgeving of leefomgeving. Alles is mogelijk. Neptunus is jouw planeet van Carrière en deze gaat per 22 november 2017 weer direct na een lange retrogradeperiode. Er komt vanaf die datum meer duidelijkheid en groei in je carrière.

Financiën
De intrede van Jupiter in Schorpioen jouw Huis van Werk staat garant voor meer inkomsten! Jouw financiële beslissingen in de eerste maanden van het jaar zijn van invloed op deze gunstige planetaire transit. Zoals je weet is de Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende gedaante van de Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. Er zijn dus vaak schommelingen. Geld komt binnen en geld verdwijnt. Het is van het grootste belang dat je altijd zelf de financiële vinger aan de pols houdt zowel privé als in je onderneming. Niet alles is goud wat er blinkt. Eerst zien, dan geloven! Jouw financiële succes hangt af van jouw vermogen om samen te werken. De financiële omstandigheden verbeteren in de tweede helft van november 2017. Geld wordt deze maand vooral uitgeven aan persoonlijke luxe en comfort.

Gezondheid
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn, Onthechting en Loslaten. Je bent toe aan rust. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen. Het moment bij uitstek om met een therapie te beginnen om oude pijn los te laten en ruimte te scheppen in je leven. In de eerste drie weken van november 2017 moet je extra aandacht besteden aan je gezondheid. Je bent gevoeliger dan normaal voor verkoudheden en griep. Om je energiepeil op orde te houden is een goede nachtrust essentieel. Neem voldoende rust tussendoor. Zelfs een kort dutje doet al wonderen nu je zo kwetsbaar bent. Rust en een gezonde voeding zijn van het grootste belang om gezond en fit te blijven!

Advies
Door ee invloed van Mercurius moet de Tweelingen deze maand goed opletten. Pas op achter het stuur, vooral in de tweede helft van november 2017. Ook is er meer kans op misverstanden, dus ook oppassen met wat je zegt en wat je hoort of denkt te horen.
De groei van jouw carrière gaat deze maand door de ongunstige invloed van Mercurius echter niet over rozen, dus hou wel rekening met tegenwerking van derden. Gewoon afwachten, jouw tijd komt nog wel.

 

 

error: Content is protected !!