Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd juli 2017

Algemeen
De Volle Maan van 9 juli 2017 valt in jouw Huis van Liefde en Creativiteit. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! Liefde en creativiteit brengt meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en onthullen wie je werkelijk bent. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven! Deze creatieve maand laat je hart sneller kloppen en laat je stralen.

Liefde en Relaties
De invloed van Venus in Tweelingen is overduidelijk aanwezig deze maand! Je vindt het heerlijk om te shoppen en te flaneren. Met jouw stralende aantrekkingskracht hoef je in deze sociale maand niet te klagen over gebrek aan aandacht! Juli 2017 is dus een geweldige maand om de liefde van je leven te ontmoeten! Er zijn feestjes en diverse mogelijkheden deze maand, dus blijf niet thuis afwachten! In de eerste week van juli 2017 spelen vriendschappen grote rol bij de liefde! Leef jezelf uit deze maand en vier de liefde.

Familie en Huis
In de eerste helft van juli 2017 is er een belangrijke gebeurtenis in de familie- of vriendenkring. Het is iets waar je zeker bij moet zijn. Jupiter is jouw planeet van Familie en Huis. Jupiter heeft vorige maand zijn directe baan om de Zon weer hervat en je merk nu dat er vooruitgang komt thuis en in de familie. Plannen voor een verhuizing of renovatie worden in gang gezet. Aan het eind van juli 2017 zie je alles duidelijk. Je gaat thuis aan de slag met creativiteit en spiritualiteit, ook met filantropische en humanitaire activiteiten.

Carrière
Juli 2017 is een maand die in het teken staat van carrière en netwerken met de juiste mensen. Belangrijk is dat je niet tegen de stroom inzwemt, maar jezelf mee laat voeren op de kosmische golven. Je zult zien dat dingen beter verlopen. Een creatief project heeft deze maand grote kans van slagen. Leg alles heel goed vast. Juli 2017 is de maand van de serieuze gesprekken, dus trek de stoute schoenen aan en stap op je baas af. De eerste week is de de beste periode om dat te doen. Niets opkroppen, maak het bespreekbaar! In de tweede week van juli 2017 maak je grote stappen, vooral voor de Maagd die werkzaam is op gebied van religie of spiritualiteit. Doe een suggestie om je werkplek beter te organiseren. De laatste week van juli 2017 is geschikt voor een zakenreis of vergadering. De werkzoekende Maagd moet echter geduld bewaren deze maand.

Financiën
Jouw financiën zijn grotendeels afhankelijk van ontwikkelingen in je carrière. Financieel gezien geen sterke maand, Maagd. Geduld is het sleutelwoord. Jupiter is sinds 9 juni 2017 weer direct in jouw Huis van Financiën en dat betekent goede vooruitzichten, maar je moet wel spaarzaam en waakzaam blijven. Grijp deze periode aan om jouw financiële situatie te analyseren en belangrijke veranderingen in jouw financiële strategie aan te brengen. Geld wordt deze maand uitgegeven aan huis en gezin, maar ook aan kleding en luxe artikelen.

Gezondheid
Deze maand staat in het teken van bewegen. En wat is er leuker om samen te sporten?
Je gezondheid is deze maand goed. Hou je wel aan je dieet en regelmatig bewegen! Neem de fiets naar het werk, neem de trap in plaats van de lift. De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Deze Nieuwe Maan laat je terugkeren naar de Bron. Rust, filosofie, ontspanning en retraite zijn de weg naar jou innerlijke zelf. Hou tijdens deze periode een dagboek bij. Blijf bij jezelf. Deze periode is kosmisch voor jou bedoeld, jouw genezingsproces.

Advies
Wees terughoudend met het geven van informatie deze maand. Spreken is zilver, zwijgen (en luisteren) is goud, Maagd. Laat niet in je kaarten kijken en vertel niet iets waar je later spijt van krijgt. Veel speelt zich af achter de schermen en de tijd is nog niet rijp om met iets naar buiten te treden. De meeste planeten staan nog aan de bovenzijde van de Maagd-horoscoop, maar dat gaat veranderen. Een verschuiving van de buitenwereld naar de innerlijke wereld. Dus je moet zorgen dat zakelijke projecten in juli 2017 worden afgerond. Maak een tussentijdse balans op van je carrièredoelen.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!