Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Stier oktober 2019

Algemeen

Oktober 2019 staat in het teken van carrière, samenwerking en succes!

De meeste planeten staan nog aan de westelijke helft van de Stier-horoscoop, het gaat dus om

sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen om je doelen te bereiken.

Liefde en Relaties

De invloed van Mars brengt in de eerste week van oktober 2019 onrust je leven, vooral als het romantiek betreft. De single Stier gaat niet serieus op zoek naar een potentiële partner, maar is gericht op het krijgen van aandacht, flirten en winnen. De single Stier vindt deze uitdaging op de werkvloer of tijdens een feestje of andere sociale activiteiten. Vanaf 9 oktober 2019 reist Venus door het Huis van Relaties. Een nieuwe liefde kan uitgroeien in een vaste relatie of er worden nieuwe stappen gezet in de vaste relatie zoals een huwelijk of zwangerschap. Op 12 oktober 2019 staat Venus tegenover de retrograde Uranus in Stier en dat geeft spanning en opwinding in de relatie. Een nieuwe romance kan zeker spannend zou zijn, maar is van korte duur. Op 21 oktober 2019 staat Venus tegenover de retrograde Neptunus en dat is het recept voor romantiek, tederheid, creativiteit, samenzijn en er als vrienden voor elkaar zijn. De Nieuwe Maan in Schorpioen van 28 oktober 2019 laat veel liefdeskansen zien voor de Stier!

Familie en Huis

Oktober 2019 is een maand van ups en downs voor je privé-leven, Stier. Door de invloed van de Zonsverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 zijn er sindsdien conflicten in de familie waardoor de onderlinge verhoudingen gaan veranderen of al zijn veranderd. De relatie kan door deze conflicten onder druk komen te staan. Financiële kwesties, kinderen en zwangerschapskwesties zijn vaak de oorzaak voor de ontstane spanningen. Oktober 2019 laat echter de ruimte zien om voor ontstane situaties een harmonieuze oplossing te vinden.

Het creëren van rust is het allerbelangrijkst, want de steun van je gezin en familie zijn de pijlers onder jouw maatschappelijk succes.

Carrière

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 viel in jouw Huis van Werk. Oktober 2019 laat hiermee een geweldige maand zien van teamwork. Ook een maand om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, aangenamer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de boventoon gaan voeren. Een geweldig moment om een conflict met een collega op te lossen of met een nieuw project van start te gaan. Een methodische en creatieve aanpak is de beste manier om veranderingen door te voeren. Saturnus in Steenbok is weer direct vanaf 18 september 2019.

Nieuwe carrièremogelijkheden dienen zich aan. Ook deze maand is gunstig voor de Stier om samen te werken met buitenlandse partners of nieuwe wegen te verkennen. In je enthousiasme kun je echter teveel beloven dan in je werkelijkheid kunt waarmaken. Je hoeft niet alles alleen te doen, dus durf te delegeren!

Financiën

Oktober 2019 laat zien dat financiële doelen niet eenvoudig te realiseren zijn. Je maakt grote stappen in je carrière, maar de beloning blijft voorlopig nog uit of het blijft onzeker wat je financieel kunt verwachten. Je mag rekenen op de financiële ondersteuning van je liefdespartner of zakelijk partner. In oktober 2019 wordt geld uitgegeven aan huishoudelijke aangelegenheden, gezondheid, kantoormeubilair of andere zakelijke investeringen.

Op 12 oktober 2019 is Venus in Schorpioen opposiet Uranus in Stier en dan komen er veranderingen. Financiële meevallers zijn mogelijk, maar je moet extra voorzichtig zijn met investeringen of het uitgeven van geld. Met deze oppositie is Stier geneigd om financiële risico’s te nemen, door bijvoorbeeld te gokken of te gamen. Doe voorzichtig aan, Stier.

Gezondheid

Oktober 2019 laat een goede maand zien om gewicht te verliezen, maar is ook de maand van de verleidingen zoals lekker eten, drinken of uitgaan. Je moet keuzes maken en dat is niet altijd makkelijk. Het is echter verstandig om je gezondheid in acht te nemen. Alles met mate, Stier! Zorg voor voldoende nachtrust en beweging. Regelmaat is het toverwoord om fit en gezond te blijven. Je bent als Stier heel gevoelig nu de dagen gaan korten en het licht gaat veranderen. Juist nu is het goed om je batterijen op te laden in de Herfsttuinen van Moeder Natuur.

Vanaf 23 oktober 2019 is het raadzaam om extra aandacht aan je gezondheid te besteden. Vele kwaaltjes hebben te maken met oververmoeidheid. Een keer vroeg naar bed doet wonderen. Wees terughoudend met alcohol en stop met die nare sigaretten! Luister naar je lichaam.

Advies

Oktober 2019 is de maand van keuzes maken en zelfactualisatie. Weten wie je bent en weloverwogen keuzes te maken om de balans vinden in je fysieke en mentale zelf.

Wat er er mooier in dit leven, Stier?

Praat met je vrienden over wat er in je omgaat, want vrienden geven je de inzichten die je nodig hebt. Vanaf 31 oktober 2019 gaat Mercurius retrograde in Schorpioen en dat maakt het moeilijker om gemotiveerd te blijven. Blijf altijd de positieve dingen te zien die jouw leven kleur geven.

error: Content is protected !!