Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop 2020 Weegschaal

 

 

 

 

Algemeen

Het jaar 2020 belooft een jaar te worden waarin vastberadenheid en innerlijke groei tot grote veranderingen gaan leiden. Dromen worden werkelijkheid.

Relaties, zakelijk en privé, vrienden, familie, liefde, samenwerking en interactie zijn belangrijke thema’s in 2020 voor de Weegschaal.

Het jaar 2020 laat ook duidelijke ontwikkelingen zien in de carrière van Weegschaal, zoals een nieuwe baan, promotie, verhuizing, buitenland of in de bekendheid komen.

Liefde en Relaties

De eerste helft van 2020 kan tot onrust leiden in de relatie voor de Weegschaal.

De Maansverduistering in Waterman van 24 januari 2020 valt in jouw Huis van de Liefde. Deze kosmische gebeurtenis laat in de komende zes maanden een grote behoefte aan vrijheid zien, maar nog meer naar waardering en respect. In de komende zes maanden worden problemen in de relatie opgelost en wordt de relatie versterkt. De single Weegschaal gaat op zoek naar een verbinding op zielsniveau. Ook in de vaste relatie verlang je naar een diepere emotionele verbinding. Venus is verbonden met Weegschaal en deze is van grote invloed op je leven. Ram symboliseert het Huis van Relaties voor de Weegschaal. Venus reist van 8 februari 2020 tot 5 maart 2020 door Ram. Tijdens die periode is Weegschaal flirterig en snel verliefd. Van eind juni 2020 tot begin januari 2021 reist Mars door jouw Huis van Relaties. Tijdens deze periode ben je rusteloos op zoek naar uitdagingen en zijn er spanningen in je relatie. Weegschaal heeft dan de drang om vrij te zijn. In de tweede helft van 2020 gaat het om samenwerking en interactie, ook het zoeken naar de balans en het versterken van bestaande relaties vooral met oudere vrienden. September 2020 staat in het teken van de liefde en romantiek. Een geweldige maand om de ware liefde te ontmoeten of elkaar het ja-woord te geven. Aan het einde van 2020 mag je terugkijken op een enerverend jaar.

Carrière

In 2020 oogst Weegschaal de vruchten van alle inspanningen en inzet van de afgelopen jaren.

Het jaar 2020 is een jaar van verbetering en productiviteit.

Zakelijke partnerschappen kunnen in het eerste kwartaal van 2020 worden uitgedaagd, maar de uitkomst hiervan is helder en duidelijk. Januari  en februari 2020 zijn maanden van bezinning en planning om jezelf te beraden op de toekomst. Van 17 februari 2020 tot 9 maart 2020 is Mercurius in Vissen retrograde in jouw Huis van Werk. Tijdens deze periode kom je in de gelegenheid om dingen te evalueren, aan te passen of de puntjes op de i te zetten.

Door de invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Werk twijfelt de Weegschaal of je het werk doet dat bij je past. De stand van Neptunus is wel gunstig voor het ontwikkelen van creatieve en artistieke werkzaamheden, healing en het helpen van anderen. Mars vergezelt Neptunus vanaf medio mei 2020 tot eind juni 2020 waardoor je weer focus krijgt en meer voldoening uit je werk haalt. De energie van Mars geeft de Weegschaal de energie en drive om aan het werk te gaan. Hou in 2020 wel rekening met weerstand van collega’s en zakelijke relaties, want niet iedereen is het met je eens of heeft het goed met je voor. Neem dit jaar geen overhaaste beslissingen, maar neem de tijd om tot een weloverwogen keuze te komen.

Financiën

In het jaar 2020 groeit Weegschaal naar een meer pragmatische aanpak van geld.

Geluk is niet te koop. Dat weet je ook wel, maar financiële omstandigheden zijn en blijven voor jou een vaste waarde en geven je een gevoel van veiligheid en zekerheid. Bij alles wat je doet kijk je wat voor jou van belang is.

Jouw planeet van het geld is Pluto. Pluto is met Schorpioen verbonden. Tot 3 januari 2020 blijft Mars in Schorpioen en deze kosmische push is een goede financiële start voor 2020 en is van invloed op de rest van het jaar. Blijf wel binnen budget en gooi geen geld over de balk, vooral in februari of maart of in de vroege herfst van 2020. Weegschaal ziet een voorzichtige opwaartse financiële beweging in het vroege voorjaar, maar pas vanaf de zomer van 2020 komt er echt verbetering. Samenwerking is van wederzijds belang om doelen te bereiken en dat geldt ook voor het financiële gedeelte. De invloed van Mars brengt de Weegschaal nieuwe, creatieve, innovatieve manieren om geld te verdienen.

Door het aanleren van nieuwe vaardigheden, een nieuwe onderneming of werkomgeving komt er meer geld en erkenning.

Een goede voorbereiding is het halve werk en daar pluk jij nu in 2020 de zoete vruchten van.

Vanaf 9 september 2020 tot half november 2020 is Mars retrograde in Ram en in die periode is er een financiële herziening of wordt een eerder financieel initiatief uit de ijskast gehaald. Tijdens deze periode worden rekeningen vereffend en achterstallige schulden betaald. Oktober 2020 is een financieel gunstige maand ook zakelijk gezien, ook voor relaties.   

Familie en Huis

De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 laat in de eerste helft van 2020 een gezamenlijke vakantie met gezin of familie zien, een verhuizing of familie-activiteiten, zoals een familiereünie. De conjunctie van Saturnus en Pluto in Steenbok legt de focus op de emotionele basis en het thuisgevoel van Weegschaal en brengt in 2020 belangrijke lessen.

Wat betekent thuis en familie voor jou? Wie is jouw familie? Waar en bij wie hoor je thuis?

De Zonsverduistering in Waterman van 24 januari 2020 is van invloed op kinderen, waardoor de eerste helft van 2020 in het teken staat van je kinderen, kinderen van je partner, kinderen in de familie of kinderen in je directe omgeving. Kinderen spelen een heel belangrijke rol in het komende jaar. Er kan sprake zijn van een zwangerschap of geboorte in je familie of de herontdekking van je eigen innerlijke kind. De Maansverduistering in Steenbok van 5 juli 2020 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Er komen spanningen en conflicten tussen familieleden. Je moet familieleden voorzichtig benaderen. De Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten, maar zal wel helpen een creatieve oplossing te vinden om een slepende situatie met oudere familieleden of kinderen te herstellen.

Gezondheid

Over het algemeen laat het jaar 2020 een goede gezondheid zien. Innerlijke spanning en stress in maart 2020 wordt veroorzaakt door veranderingen op het werk en in je persoonlijke leven.

Weegschaal heeft baat bij natuurlijke voeding en homeopatische therapieën. Het jaar 2020 is een jaar van zachte heling, niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen in je omgeving. Een jaar van meer balans in lichaam, ziel en geest. In Mei 2020 komt je energie weer terug en heb je zin om dingen aan te pakken.

De invloed van Mars in Vissen van 14 mei 2020 tot 28 juni 2020 brengt energie in je leven en duidt op een drukke periode op het werk. Tijdens deze periode is er meer kans op stress. Je bent dan meer kwetsbaar om verkouden te worden of een infectie, uitslag of koorts te krijgen. Krop frustraties niet op, maar zoek een uitlaatklep in de vorm van sport en beweging.

Tussen 14 oktober en 2 november 2020 is Mercurius retrograde in Schorpioen en Weegschaal. Voor de Weegschaal is dit een periode van emotionele disbalans en overgevoeligheid.

Deze periode is kosmisch bedoeld om innerlijke vrede te vinden met situaties en met jezelf.

Advies

Het jaar 2020 voelt als een schone lei, een heel nieuw begin. Het voelt alsof jouw tijd gekomen is.

Saturnus leert de Weegschaal het onderscheid te maken tussen wat goed en slecht is en Jupiter in Steenbok herstelt geschaad vertrouwen.

Samenwerking met de juiste mensen maakt de Weegschaal sterker en krachtiger.

error: Content is protected !!