Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Astrologische maandprognose december 2019

De laatste maand van het bezemjaar 2019 is aangebroken…..

December 2019 kan worden gezien als de afsluitende fase van maatschappelijke en sociale transformatie en is vooral de maand van protest, demonstraties en opstand in het verlangen naar vrijheid en een eerlijk en rechtvaardig beleid.
Uranus in Stier wijst ons daarbij de weg hoe we met onze planeet, de voedselvoorziening en het milieu om moeten gaan.

De wereld maakt zich op voor de grote ommekeer, de conjunctie Saturnus en Pluto in Steenbok van 12 januari 2020. Deze samenstand is vooral van invloed op de maatschappij als geheel, dus gaat in 2020 leiden tot nieuwe, experimentele en meer rechtvaardige economische systemen, gebaseerd op een totaal nieuwe organisatiestructuren dan we tot op heden gewend zijn.

Er staat de wereld grote veranderingen te wachten, maar ook in ons persoonlijke leven gaan we door grote transformaties. Velen van ons hebben het gevoel van een keerpunt, iets tot een eindpunt komt of dat je als het ware door omstandigheden “gedwongen” wordt om een nieuwe richting in te slaan. Een gevoel van nu of nooit…
Op persoonlijk niveau kunnen deze energieën een grote invloed hebben. Keuzes die vanaf nu gemaakt gaan worden zijn van invloed op de rest van ons leven! Deze keuzes kunnen een gunstige uitwerking hebben nu de transit van de Grote Weldoener Jupiter door Steenbok op 3 december 2019 begint en in 2020 meerdere keren een conjunctie zal vormen met Saturnus en Pluto in Steenbok!
Iedereen die geboren is tussen 10 en 15 januari, 10 en 15 april, 11 en 16 juli en 12 en 18 oktober krijgen wordt het meest door deze Jupiter/Saturnus/Pluto conjunctie beïnvloed.

De hele maand december 2019 is Jupiter in Steenbok driehoek Uranus in Stier!
Deze planetaire samenwerking van de ongekende groeimogelijkheden van Jupiter in Steenbok en de onvoorspelbare Uranus in Stier moedigt ons aan om het beste uit het leven te halen.
Waarom nog langer wachten?
Nu ontstaat de unieke kans om grenzen te verleggen en nieuw territorium te verkennen. Onverwachte kansen bieden ons positieve verandering en een ongekende sprong voorwaarts.

Neptunus in het eigen teken Vissen is daarbij de helende energie van idealisme en allesomvattende liefde op de weg naar de toekomst.

De uitbundige energie van Jupiter wordt in Steenbok echter wat afgeblust, maar zal niet minder sterk zijn.
Vanaf de winterzonnewende van 21 december 2019 zal de beperkende energie voelbaar en merkbaar zijn in alle vormen van relaties. De samenwerking van Jupiter en Saturnus gaat vanaf december 2019 voor intense leermomenten leiden, vooral wanneer Jupiter en Saturnus in 2020 diverse keren exacte conjuncties gaan maken met Pluto in Steenbok.

De ringvormige of annulaire Zonsverduistering op 4°07 in Steenbok van 26 december 2019 is conjunct Jupiter in Steenbok en mag gezien worden als de prelude naar de historische samenstand van Saturnus in Pluto in Steenbok van 12 januari 2020.
Deze Zonsverduistering is te zien in Oost-Europa, Oost-Afrika, Azië en Noordwest Australië en heeft vooral betrekking op Londen en Washington.
Een belangrijke gebeurtenis, een plotseling einde van een bestaande situatie…
In ieder geval komt er verandering en ontstaat de noodzaak om in tijden van verandering samen te werken.

Zoals de wereld op een keerpunt staat, zo ook is voor mij de tijd gekomen om een keuze te maken. Door persoonlijke omstandigheden is dit voorlopig het laatste content dat ik schrijf voor mijn website Goovers Counseling en Advies.

Ik dank mijn trouwe lezers overal ter wereld en wens iedereen inspirerende feestdagen!

Marlies Goovers

error: Content is protected !!