Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Weegschaal augustus 2019

Algemeen

De planetaire krachten zijn evenredig verdeeld tussen het noordelijke en zuidelijke deel van de Weegschaal-horoscoop en dat betekent dat er een goede balans is tussen carrière en privé-leven. Een periode van stabiliteit. Met de nadruk op het oostelijke deel van de Weegschaal-horoscoop ligt de nadruk op onafhankelijkheid en zelfvertrouwen.

De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken.

Augustus 2019 staat in het teken van sociale activiteiten, liefde, maar gezondheid vereist wel je aandacht.

Liefde en Relaties

De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 laat zien dat er nieuwe verbintenissen worden gesloten of verbroken, zowel privé als zakelijk. De retrograde Uranus in Stier vanaf 12 augustus 2019 in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit zorgt voor passie, overgave en sensualiteit, maar ook onverwachte gebeurtenissen rondom geld en onzekerheid over de beleving van seksualiteit en intimiteit. De retrograde Mercurius van juli 2019 was een periode van beproeving. Je verwachtingen over vriendschappen of relaties waren te hoog, dus er kunnen toen twijfels en teleurstellingen zijn geweest. Issues uit het verleden vragen in augustus 2019 alsnog om een oplossing. De liefde stond op een laag pitje, maar dat gaat veranderen, Weegschaal. Je kunt tot over je oren verliefd worden! De Volle Maan van 15 augustus 2019 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten!

Familie en Huis

De Verduisteringen van 2019 zijn voor de Weegschaal allemaal van invloed op je privé-leven, je carrière en relaties. De Maansverduistering in Steenbok van 17 juli 2019 viel in jouw Huis van Familie en Huis. De Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten, maar zal ook in augustus 2019 helpen een creatieve oplossing te vinden om een slepende situatie met oudere familieleden of kinderen te herstellen. De invloed van de retrograde Saturnus in Steenbok in jouw Huis van Familie en Huis geeft Weegschaal een groot gevoel van verantwoordelijkheid.

Thuis- en gezinsaangelegenheden kunnen veel van je aandacht vragen, maar ook de gezondheid van ouderen kan je veel zorgen baren.

Augustus 2019 is een rustige en harmonieuze maand voor jou en je gezin. Het is vakantietijd en je vindt het heerlijk om samen met je gezin leuke activiteiten te ondernemen.

Carrière

De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 viel in jouw Huis van Carrière en dat betekent een piek in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, aandacht, ambitie en gedrevenheid.

De Zonsverduistering laat een periode zien waarin nieuwe verbintenissen worden gesloten of verbroken, zowel privé als zakelijk. Ook in augustus 2019 zijn het vinden van creatieve oplossingen en netwerken noodzakelijk om succes te behalen. Augustus 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen en het doen van investeringen in het buitenland.

Je carrière laat interessante ontwikkelingen zien! De eerste helft van augustus 2019 is met de directe Mercurius in Kreeft de beste periode om bijvoorbeeld te solliciteren, te netwerken, een toespraak te houden of een vergadering te beleggen. Het helpen en stimuleren van anderen levert een grote bijdrage van het succes in je carrière.

Financiën

Pluto is jouw planeet van Financiën. De retrograde Pluto in Steenbok vraagt je ook in augustus 2019 om voorzichtig te zijn met investeringen en financiële transacties. Grondig onderzoek vooraf is vereist voordat je een handtekening onder een koopcontract zet. De retrogradeperiode van Pluto duurt nog tot 3 oktober 2019 en is kosmisch bedoeld om financiële doelstellingen te verifiëren en een goede strategie te bepalen. Jupiter in Boogschutter gaat van 11 augustus 2019 weer direct en dat stimuleert je om verstandige financiële keuzes maken om stabiliteit mogelijk te maken en te behouden voor nu en in de toekomst. Vanaf 12 augustus 2019 is Uranus retrograde in Stier in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Er kunnen dan onduidelijkheden of onverwachte gebeurtenissen zijn rondom gedeelde financiële bronnen die wel om een creatieve oplossing vragen.

Gezondheid

Augustus 2019 laat een gunstige maand zien, maar er zijn wel dingen waar je rekening mee moet houden voor je gezondheid. Neptunus retrograde in Vissen in het Huis van Gezondheid legt de focus op gezondheid en werk. Ergonomische oplossingen op het werk zijn noodzakelijk om je werkomgeving gezond en veilig te maken. Blijf niet met klachten rondlopen. Tijdens deze periode ben je ook gevoeliger voor medicijnen. De invloed van Mars in Maagd kan vanaf 19 augustus tot 4 oktober 2019 leiden tot meer stress, hoofdpijn, een infectie, uitslag of koorts.

De Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je vanaf dat moment meer behoefte aan ontspanning. Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven.

Advies

In de komende twee weken komt er meer dynamiek in de vaste relatie. De Volle Maan in Waterman van 15 augustus 2019 symboliseert ook een voltooiing van een periode. Gezinsuitbreiding, een verloving, plannen om te gaan samenwonen, het is allemaal mogelijk met deze Volle Maan. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent. Vrienden komen, vrienden gaan. Maar wie blijft, zijn vrienden voor het leven!

error: Content is protected !!