Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het jaar 2024 laat een dynamische start zien voor Ram!
De mentale energie Venus en Mars in Boogschutter, Mercurius weer direct in Boogschutter en asteroïde Ceres in Boogschutter laat aan het begin van januari 2024 een wervelwind van actie en ideeën zien. Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Ram-horoscoop is de energie de hele maand gericht op buitenwereld en doelgerichtheid. De Nieuwe Maan van 11 januari 2024 in Steenbok laat verandering zien met betrekking tot je werk en maatschappelijke bestemming.
Alles komt met een prijs, zorg voor een goede balans tussen werk en privé, Ram.

Liefde en Relaties
De invloed van de Zonsverduistering in Weegschaal (Huis van Relaties) van 14 oktober 2023 kan in januari 2024 nieuwe kansen bieden om nieuwe samenwerkingsverbanden, partnerschappen en nieuwe verbintenissen aan te gaan, te herstellen of te vernieuwen. Relaties die jou niet meer aanvullen of voeden, worden (alsnog) verbroken. Deze energie wordt versterkt door de intrede van Pluto in Waterman vanaf 22 januari 2024. Pluto in het elfde Huis van Vriendschappen, Sociale Processen en Maatschappelijke Betrokkenheid laat radicale veranderingen zien in jouw sociale netwerk. Er komen nieuwe samenwerkingsverbanden die gelijkwaardig zijn aan jouw ware kosmische doel.
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in jouw 5e Huis van Liefde en Romantiek!
Je hebt een sterk verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent. Deze Volle Maan vormt een driehoek met Ram en met deze samenwerking kun je alles beter aan. Natuurlijk zijn er wel conflicten, maar je ziet deze meer als leermomentjes. Deze Volle Maan gaat dus ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Dus zet die beslissing door. Uithuilen en doorgaan.

Familie en Huis
Door de invloed van de Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 in het Huis van Familie en Huis is in de eerste helft van januari 2024 de emotionele focus gericht op het huis, gezin of persoonlijk leven. Deze Volle Maan laat thuis een voltooiing of afronding zien zoals een verhuizing naar andere woonplaats vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, verzoening, familiebijeenkomst of renovatie. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing. Januari 2024 is een gunstige maand voor een de aankoop van een huis of auto. Er komen veranderingen in je carrière. Belangrijk is om je gezinsleden bij al je beslissingen te betrekken.
In de tweede helft van januari 2023 kan een verkeersovertreding je duur komen te staan.
Januari 2024 is met Venus in Boogschutter tot 23 januari 2024 gunstig om op vakantie te gaan, pretparken, theaters en tentoonstellingen te bezoeken en contact te leggen met mensen van een andere culturele achtergrond.
Met de Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 kunnen er wat problemen zijn die te maken hebben met kinderen of een liefdesrelatie. Raadzaam is confrontaties zoveel mogelijk te vermijden omwille van vrede en rust.

Carrière
Mars reist van 4 januari tot 13 februari 2024 door Steenbok (Huis van Carrière) en dat laat maar één woord zien: doelgerichtheid.
Zelfpromotie, nieuwe doelen stellen, initiatief tonen, vooruitgang boeken, erkenning krijgen, als eigen ondernemer van start gaan, een nieuw project, een goede indruk maken bij een vergadering, presentatie of sollicitatie gaat allemaal beter met de doelgerichte drive van Mars in Steenbok.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 11 januari 2024 geeft Ram het gevoel alsof er iets groots te gebeuren staat. Dit is een goed moment om van baan te veranderen of je CV af te stoffen, want Ram mag nieuwe aanbiedingen tegemoet zien. Een loonsverhoging, subsidie of professionele onderscheiding is allemaal mogelijk met deze Nieuwe Maan. Een nieuwe baan gaat samen met meer verantwoordelijkheden en dat kan van invloed zijn op je gezin en gezondheid. Zorg voor een goede balans, Ram. Teamwork, groepsgeest en netwerken worden steeds belangrijker om doelen te bereiken naarmate de maand vordert.

Financiën
Stier staat voor het Huis van Financiën. Door de invloed van de Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 (jouw geldsector, persoonlijke hulpbronnen, bezittingen en materiële gehechtheid) laat in januari 2024 de resultaten zien van genomen financiële beslissingen uit het laatste kwartaal van 2023. De retrograde Uranus in Stier is van grote invloed op hoe je met geld omgaat, hoe je geld verdient en geld uitgeeft, dus het is belangrijk om jouw relatie met geld opnieuw te evalueren en te onderzoeken. Vanaf 27 januari 2024 is Uranus weer direct in Stier en kan er meer geld binnenkomen vanwege je werk. Mercurius in Steenbok in de tweede helft van januari 2024 maakt alles gestroomlijnd en duidelijk. Met relevante informatie weet je hoe te handelen om zoveel mogelijk winst te behalen. De tweede helft van januari 2024 is ook gunstig om in beroep te gaan tegen een financiële beslissing vanuit de overheid of belastingdienst.
Eind januari 2024 laat goede mogelijkheden zien om jouw financiële positie te versterken.

Gezondheid
Door de invloed van Mars in Boogschutter aan het begin van januari 2024 is Ram rusteloos.
Een positieve instelling en focus is van cruciaal belang in januari 2024.
Jouw planeet Mars in Steenbok vanaf 5 januari 2024 kan leiden tot een tegenstrijdige situatie.
Aan de ene kant neemt jouw fysieke uithoudingsvermogen toe, maar tegelijkertijd ook het risico op blessures. Geduld is de sleutel.
Januari 2024 is een maand waarin veel van je wordt verwacht en dat kan de oorzaak zijn van stress en vermoeidheid.
Laat je niet ontmoedigen door tijdelijke tegenslagen of verantwoordelijkheden.
Een verstandig en gevarieerd dieet, sport, yoga, meditatie en lichaamsbeweging in de buitenlucht zijn ook deze maand noodzakelijk om geestelijk en lichamelijk fit te blijven.

Advies
Het is raadzaam om je in januari 2024 aan te sluiten bij een businessclub of lid te worden van een ondernemersvereniging. Samen bereik je meer dan alleen.
Januari 2024 belooft een veelbewogen en transformerende periode te worden voor Ram.
Er wordt je niet veel rust gegund en er wordt veel van je verwacht.
Niet alles zal van een leien dakje gaan, maar met vastberadenheid en doorzettingsvermogen kan Ram de stoutste verwachtingen overtreffen.
Saturnus, heerser van het 10e Huis van Carrière is in Vissen (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten). Saturnus laat Ram zien wat je in je professionele leven hebt bereikt en of je levenspad verloopt zoals je dat voor ogen hebt. Zelfkritiek of spijt dat je dingen niet hebt gedaan of anders had kunnen doen als je niet was tegengewerkt kan de deur openen naar verbeteringen en aanpassingen om het beter te doen.

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!