Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten zijn in september 2022 nog steeds gelijkelijk verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke sector van de Waterman-horoscoop.
Met de nadruk op samenwerking en consensus ligt de focus deze maand op relaties, carrière, buitenland en financiën.
Met de retrograde Saturnus in Waterman krijgt Waterman ook in september 2022 karmische lessen over afwijzing en uitsluiting in relaties en financiën.

Liefde en Relaties
Door de inspirerende invloed van de rode Strijder Mars in Tweelingen (door het expressieve 5e Huis van Liefde en Romantiek) ben je gericht op creativiteit, levensenergie, plezier, romantiek, liefde en kinderen, sport, feesten en sociale zaken. De oppositie tussen Venus in Leeuw (Huis van Relaties) en de retrograde Saturnus in Waterman (Huis van Persoonlijkheid) tot 5 september 2022 maakt Waterman wat terughoudendheid in relaties, zowel privé als zakelijk. In de tweede helft van september 2022 verbetert de situatie en breekt een sensuele periode aan van intimiteit en delen. Een spannende date of een romance is mogelijk, maar deze kunnen verweven zijn met intriges, roddel en jaloezie. Er moeten praktische stappen worden gezet voor de toekomst. Een huwelijk of zakelijke overeenkomst dat in september 2022 wordt gesloten is goed doordacht en kan sterk en duurzaam zijn. De retrograde Mercurius kan vanaf 24 september 2022 twijfel en conflict veroorzaken in de liefde. September 2022 is de beste maand om samen op reis te gaan, te gaan trouwen of samenwonen en dan vooral tijdens de herfst-equinox van 23 september 2022.
Blijf bij je eigen mening, durf emoties te laten zien en wees oprecht.

Familie en Huis
Stier symboliseert het Huis van Familie en Huis voor de Waterman. De retrograde Uranus in Stier laat veranderingen zien in huis, gezin en leefomgeving. Veranderingen vragen om aanpassing.
Hou je bij de feiten en laat je niet afleiden door de mening van derden.
De transit van de retrograde Jupiter in Ram heeft een positieve uitwerking op je gezinsleven. Er is meer harmonie en positiviteit. Het is mogelijk dat Waterman in september 2022 een spirituele reis gaat ondernemen met familie of er is meer spirituele diepgang door diepgaande omstandigheden in de familie. In de tweede helft van september 2022 kunnen er wat conflicten zijn die te maken hebben het doen van klusjes. De Nieuwe Maan in van 25 september 2022 in het Huis van Reizen is een verwijzing naar een gezinsvakantie, een reis, studie, nieuwe interesse, een nieuw boek dat je gaat lezen, een buitenlandse reis of bezoek uit het buitenland.

Carrière
De retrograde Pluto in Steenbok laat zien dat Waterman op professioneel en zakelijk gebied geduld moet hebben. De Heer van je tiende Huis van Carrière is Mars. Mars staat in Tweelingen en vormt een lastig aspect met het Huis van Carrière. Hierdoor gaat alles trager en zijn er tegenvallers, vooral in de eerste drie weken van september 2022.
Ook de retrograde Jupiter in Ram werkt niet erg mee deze maand. Vanaf 24 september 2022 kan de retrograde Mercurius in Maagd gunstig uitpakken voor de Waterman die werkzaam is in de import en export, het buitenland of werkzaam is voor multinationale bedrijven.
De laatste 10 dagen van september 2022 worden gekenmerkt door meer dynamiek op werkgebied. Gunstige dagen om actie te nemen, om te netwerken, contact zoeken en onderhandelen. Wees echter op je hoede, let op verborgen agenda’s en zelfzuchtige motieven.

Financiën
De retrograde Uranus in Stier laat zien dat het raadzaam om is om alle financiële transacties goed te controleren. Vanuit financieel oogpunt is de eerste week niet gunstig voor het nemen van risico’s, zelfs niet voor kleine.
De Volle Maan van 10 september 2022 valt in jouw Huis van Financiën.
Door deze kosmische invloed komt er in de tweede helft van september 2022 meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming. De Volle Maan laat ook zien dat de tijd gekomen is om belangrijke financiële maatregelen te treffen, er zijn schommelingen in inkomsten en uitgaven. De retrograde Neptunus in Vissen in het Huis van Financiën maakt het extra moeilijk om de controle over je financiën te houden of krijg je niet de beschikking over relevante financiële informatie. Hoe meer je in deze periode waarde hecht aan bezit, hoe meer je verliest. Hoe meer je geeft, des te meer ontvang je. Door de retrograde Neptunus in Vissen moet je voorzichtig zijn met grote aankopen, financiële toezeggingen en het doen van grote investeringen. Geen overhaaste financiële beslissingen nemen.

Gezondheid
De retrograde Jupiter in Ram staat vierkant op je 6e Huis van Gezondheid en daardoor kun je in september 2022 last hebben van verkoudheid en hoesten.
Door de invloed van de retrograde Saturnus in Waterman kunnen oude lichamelijke kwalen de kop opsteken, zoals gewrichtspijn en rugpijn. Ook loop je meer risico om snijwonden op te lopen. Let dus goed op in de keuken en met het besturen van een voertuig, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt, want stress ligt voor de hand, niet alleen emotionele stress, maar ook lichamelijke ongemakken.
Een goede uitlaatklep is onmisbaar. Ga sporten, ga naar buiten of neem een ontspannende massage. Vermijd junkfood en wees lief voor jezelf.

Advies
De eerste week van september 2022 is voor Waterman een gunstige periode voor onderhandelingen en voor creativiteit. Voor de zelfstandig ondernemer een goed moment om uit te breiden of plannen te maken, te netwerken, te solliciteren of van baan te veranderen.
Het begin, tegen het midden van de maand en de laatste week van september 2022 is de beste tijd om dat te doen.
Creativiteit is de sleutel om de wereld te laten zien wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.
Hou er wel rekening mee dat je voorlopig niet zonder de medewerking van anderen je doelen kunt bereiken.
September 2022 gaat niet de boeken in als de meest beste maand van het jaar, maar het is nog steeds goed mogelijk om geweldige resultaten te behalen. Timing is alles!
Bij iedere conflictsituatie rustig blijven. Hoe minder je zegt, hoe beter!

error: Content is protected !!