Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in de oostelijke sector van de Boogschutter-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar waarin je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht.
Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder daar anderen voor nodig te hebben.
De krachtige maand oktober 2018 is gericht op zelfbewustzijn, ambities, sociale activiteiten, carrière, liefdesrelaties, financiën, spiritualiteit, religie en gezondheid.

Liefde en Relaties
Oktober 2018 is een krachtige en liefdevolle maand. De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid.
Oktober 2018 is daardoor een sociale en naar buiten gerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde. De single Boogschutter gaat vol van energie op jacht naar de liefde en ook in de vaste relatie brandt het liefdesvuur. Aan het eind van oktober 2018 is er een ware uitdaging. Het kan een ontmoeting zijn die je omver blaast of je moet een moeilijke beslissing nemen. In ieder geval is het beter om die beslissing even uit te stellen. Laat je niet opjagen. Je hebt meer tijd nodig om na te denken.

Familie en Huis
Je dagelijks leven raakt in een stroomversnelling. Door de invloed van Mars in Waterman is er sprake van verhoogde energie. De dagen zijn door deze bruisende energie te kort om alles te doen wat je hebt gepland. Misschien zit je middenin een verhuizing of renovatie. In je gezin of familie ben je niet te stuiten en je laat jezelf duidelijk horen en zien!
Oktober 2018 is een gunstige maand om korte uitstapjes te maken met het gezin of leuke activiteiten te ondernemen. Oktober is ook de maand bij uitstek om met een thuisstudie te beginnen, een nieuw boek te gaan lezen, jezelf te verdiepen in een onderwerp dat je aan het hart gaat of jezelf helder en geconcentreerd aan je taken te wijden.
Maak de dagen niet te lang, Boogschutter! Morgen is er altijd weer een nieuwe dag.

Carrière
Door de direct lopende Mars in Waterman krijg je vernieuwde energie om plannen en ideeën waar te maken.
Het buitenland neemt deze maand een belangrijke rol in. Vele Boogschutters bevinden zich in het buitenland of hebben belangen in het buitenland. Deze maand kun je een opdracht krijgen uit het buitenland, dus het is goed mogelijk dat je op zakenreis gaat. Het thema eerlijkheid en rechtvaardigheid is een thema in de eerste helft van oktober 2018. Je springt in de bres voor een collega of jij moet jezelf verdedigen voor iets waar je niet verantwoordelijk voor bent. Medio oktober 2018 ben je toe aan een korte vakantie. Dat heb je verdiend en is hard nodig, Boogschutter! De Volle Maan van 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van het Werk. Deze kosmische invloed laat een toename van werk zien of de mogelijkheid van een nieuwe baan. Projecten op het werk en thuis komen tot voltooiing. De Volle Maan laat ook zien dat het de hoogste tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner, collega of klant op te lossen.

Financiën
Oktober 2018 is een gunstige financiële maand. De Boogschutter mag deze maand rekenen op financieel voordeel door de groei in je carrière. De transit van de rode strijder Mars heeft in de afgelopen maanden tot grote veranderingen geleid in jouw geldsector, maar er komt nu stabiliteit. Pas op met impulsaankopen met de directe Mars. Geld wordt uitgeven aan het gezin en huis, studie en school. De begrenzer Saturnus vergezelt Pluto in Steenbok voor lange periode op zijn reis door jouw Huis van Financiën. Saturnus en Pluto leren je de waarde van bezit, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Het is aan jou om de juiste financiële beslissingen te nemen, zoals een spaarplan, een bedrijf te beginnen of een financieel plan op lange termijn te maken.

Gezondheid
De retrograde Venus laat zien dat je rust nodig hebt. Venus is jouw planeet van Gezondheid.
Venus gaat retrograde. Venus neemt dus een kosmische time-out. Het zou voor jou een goed idee zijn om haar voorbeeld te volgen. Een time-out om alles eens goed te overdenken.
Venus is retrograde in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Neem de tijd voor jezelf.
Hoe gaat het met je? Hoe voel je je? Hoe voelt je lichaam? Hoe is je conditie?
Je lichaam is de tempel waarin je mooie ziel huist. Wanneer je goed voor je tempel zorgt, zorg je ook voor je ziel. Zo kom je in balans.
De Volle Maan op 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van Gezondheid. Een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten.

Advies
De retrograde Venus in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn is een spirituele reis naar jezelf.
Jezelf hervinden. Oktober 2018 is een maand van hoge energie, ook voor je relaties.
Vraag jezelf bij alles en iedereen af wat de bedoeling is. Hoe komt het dat iets of iemand je pad betreedt, want niet alles is duidelijk. In je enthousiasme zou je in een avontuur belanden dat eigenlijk niet de juiste weg is.

error: Content is protected !!