Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal maart 2017

Algemeen
De planetaire krachten verplaatsen zich inmiddels naar de bovenzijde van de Weegschaal-horoscoop. Carrière en buitenwereld worden steeds belangrijker. Huis, familie en emotioneel welzijn blijft door de stationaire Pluto in Steenbok onveranderd belangrijk, maar er komt een periode aan waarin jouw ambities de boventoon gaan voeren. Het evenwicht tussen een succesvolle carrière en een gelukkig en harmonieus gezinsleven blijft van het allergrootste belang. Met de meeste planeten aan de rechterkant van de Weegschaal horoscoop bloeit jouw sociale leven. De Verduisteringen van vorige maand zijn van invloed op je carrière, gezondheid en dagelijks werk. Deze Verduisteringen zijn kosmische aanwijzingen dat er iets ten goede gaat gebeuren, Weegschaal.

Liefde en Relaties
Jouw planeet Venus in Ram gaat deze maand retrograde in jouw Huis van Relaties. Mars is jouw planeet van Relaties. Mars in Ram zal in de eerste helft van de maand Uranus vergezellen in jouw Huis van Relaties. Vanaf 21 maart 2017 tot 19 april 2017 zal ook de Zon door jouw Huis van Relaties reizen. Dat betekent een geweldige maand voor je sociale leven en voor de liefde! Maar er zijn wel kanttekeningen. Venus, Mars en de Zon worden belaagd door stressvolle aspecten. Dus er is heel wat actie te verwachten in je sociale leven, maar hou wel rekening met onverwachte wendingen. Tijdens deze periode heb je behoefte aan vrijheid en ben je rusteloos op zoek naar uitdagingen. Door de retrograde Venus in Ram kan een oude liefde terugkeren of oude problemen in de relatie steken de kop op. Op 23 en 24 maart 2017 komt er door de invloed van de Maan duidelijkheid over een romance.
De Nieuwe Maan op 28 maart 2017 valt ook in jouw Huis van Relaties. In de komende twee weken ga je een samenwerkingsverband aan, maar het kan ook een nieuwe liefde betekenen!
Dus heel wat mogelijkheden in deze sociale maand, maar niet alles verloopt naar wens. Het grootste probleem is dat je vertrouwen kan worden geschaad, maar soms vertrouw je jezelf niet eens.

Familie en Huis
Bijna alle planeten zijn verdwenen uit de onderkant van de Weegschaal-horoscoop. Je bent bezig geweest met opbouwen van het fundament om een succesvolle carrière mogelijk te maken. Nog steeds is het vinden van de balans tussen werk en privé-leven belangrijk.
Je sociale leven wordt steeds belangrijker. Er zijn veel feestjes en familiebijeenkomsten. Een bestaand conflict met de familie over je relatie wordt in de loop van deze maand opgelost. Liefde en huis zijn deze maand met elkaar verweven. De vrije Weegschaal kan verliefd worden tijdens een feestje thuis of via familie connecties. Maart 2017 wordt gekleurd door activiteiten met familie zoals feestjes, recreatie, amusement en sportevenementen.

Carrière
De Maansverduistering in Vissen van 26 februari 2017 viel in jouw Huis van Werk. Deze kosmische gebeurtenis biedt kans op een nieuwe baan, het creëren van nieuwe kansen voor jezelf, de start van een nieuw project op je werk of eigen onderneming. De aanwezigheid van de Zon en Mercurius in Vissen betekent goede kansen op een baan voor de werkzoekende Weegschaal. De Maan staat symbool voor je carrière. Met Wassende en Volle Maan heb je ambitieuzer en is er meer kans op professioneel succes. Dat is in de eerste helft van maart 2017. Ook weer vanaf de Nieuwe Maan op 28 maart 2017. De Afnemende Maan is geschikt om zaken af te werken. Dat is deze maand van 14 tot 27 maart 2017. Communicatie is deze maand het sleutelwoord om succes te behalen. Jupiter is jouw planeet van Communicatie. Jupiter is ook deze maand retrograde. Reclamecampagnes of belangrijke communicatieprojecten missen hun doel. Ook moet je rekening houden met defecte mobiele telefoons of andere communicatie-apparatuur. Ook je auto kan kuren vertonen en het reizen gaat ook niet vlekkeloos deze maand. Reisplannen kun je het beste deze maand uitstellen tot na 20 maart 2017.

Financiën
Maart 2017 is over het algemeen een positieve maand met voldoende inkomsten. De eerste drie weken laten nog wel vertragingen zien, maar een sterke verbetering wordt vanaf 21 maart 2017 verwacht. Ook hier zijn jouw sociale vaardigheden en contacten de sleutel bij het verkrijgen van waar je recht op hebt. Pluto is jouw planeet van Financiën. Ook al komt er meer geld binnen, door de gespannen aspecten met Pluto aan het eind van de maand moet je wel alle zeilen bijzetten om je financiële doelen te bereiken. Het is mogelijk dat je moet terugvallen op een vroegere bron van inkomsten.

Gezondheid
De Zonsverduistering van 26 februari 2017 viel in jouw Huis van Gezondheid. In de komende zes maanden komen er veranderingen in je lifestyle om je gezondheid te verbeteren. Het is mogelijk dat je ander werk gaat zoeken mocht je niet happy zijn met het werk dat je doet of er komen aanpassingen op de werkplek ten behoeve van je gezondheid. Deze maand krijg je last van stress. Stress is niet goed. Vooral in de laatste week van maart 2017 moet je zorgen dat jouw grenzen niet worden overschreden. Zorg voor voldoende ontspanning of een goede uitlaatklep.
Jouw gezondheid is jouw meest kostbare bezit. Lichaam, ziel en geest zijn een! Richt je energie op de juiste manier op wat er werkelijk toe doet.

Advies
Maart 2017 wordt getekend door gespannen aspecten die invloed hebben op jouw huis, carrière, liefde en persoonlijke verlangens. Door dit heftige aspectpatroon heb je het gevoel alsof je in het oog van de storm staat en dat je in allerlei richtingen wordt getrokken. Het beste wat je kunt doen is rustig te blijven. Je kunt hier niets aan veranderen, dus wees flexibel! De Wassende Maan laat zien dat de eerste helft van maart 2017 de beste tijd is voor je carrière.
Door de Wassende Maan krijg je voldoende energie om jouw doelen te bereiken.

 

error: Content is protected !!