Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Schorpioen september 2019

Algemeen

Met de meeste planeten aan de oostelijke kant van de Schorpioen-horoscoop is dit een periode van zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren, maar je merkt dat je toch anderen nodig hebt om te krijgen wat je wil.

De focus in september 2019 ligt op gezondheid, gezinsleven en familie en het leren van nieuwe vaardigheden en technologieën.

Liefde en Relaties

September 2019 is een passionele en liefdevolle maand. Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. De retrograde Uranus in jouw Huis van Relaties laat tijdens deze periode van verdieping een mooie reis zien om samen herinneringen op te halen. Culturele en spirituele interesses versterken de onderlinge band.

Er kan tijdens deze periode een liefde ontstaan tijdens een studie of in het buitenland, maar ook op het werk, sociale en spirituele bijeenkomsten of tijdens het netwerken kan je hart sneller slaan!

Je sterke en onafhankelijke houding kan echter bij de ander leiden tot onbegrip en pijn. Niet alles draait om jou, Schorpioen. Lief zijn voor elkaar is ook goed voor jou, want wie wil er nu een gebroken hart? De Volle Maan van 14 september 2019 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent. Vrienden komen, vrienden gaan. Maar wat blijft, geloven in jou en zijn vrienden voor het leven!

Familie en Huis

De herfstmaand september 2019 is een mooie maand om samen met je gezin lange wandelingen in de natuur te maken of andere buitenactiviteiten te plannen met je gezin of familie.

September 2019 is dus een echte familiemaand. Thuis heerst er een hechte en gezellige sfeer.

Een prachtige maand om samen met je gezin of familie op reis te gaan! Gedurende de maand september 2019 moeten woorden echter door de retrograde Pluto op een goudschaaltje worden gelegd. Vanaf begin oktober 2019 gaat Pluto in Steenbok direct lopen. Onverwerkte en onderdrukte boosheid in de familie kan dan leiden tot onverwachte verrassingen en uitdagingen voor de Schorpioen.

Carrière

Deze maand is Schorpioen afhankelijk van zakelijke connecties, sociale contacten of persoonlijke inzet of ambitie om behaalde professionele successen of verdere vooruitgang te behalen en te behouden. Succes komt en blijft als je er met hart en ziel voor gaat. Als je dat niet doet of zorgeloos denkt dat het allemaal wel goed komt, dan krijg je in september 2019 te maken met tegenslagen en moeten er aanpassingen worden gedaan. Goed luisteren en observeren, Schorpioen. Het gaat om netwerken en de juiste momenten kiezen. Liefdadigheidsprojecten kunnen bevorderlijk zijn voor je succes, dus het mes snijdt aan twee kanten. September 2019 is geen gunstige maand voor studiedoeleinden of zakelijke reizen.

In de periode vanaf 23 september 2019 kan met de Zon in Weegschaal mooie resultaten worden behaald met een studie, onderzoek, reizen, publicatie, toerisme en de import-export.

Aan het eind van september 2019 is er goed nieuws.

Financiën

Jupiter is jouw planeet van financiën. Jupiter in Boogschutter is vanaf 10 augustus 2019 weer direct in jouw Huis van Financiën! Dat is goed nieuws voor de Schorpioen. In september 2019 zie je financiële verbetering door nieuwe commerciële projecten en investeringen, maar je mag beslist niet achterover gaan leunen. Door de grote planetaire retrogradewerking kunnen er procedurele vertragingen zijn. Ook in september 2019 zijn jouw onfeilbare intuïtie en vastberadenheid onmisbaar om financiële doelen te bereiken! Vanaf de derde week van september 2019 komt er verbetering, maar spaarzaamheid en voorzichtigheid bij financiële transacties blijft geboden!

Gezondheid

Pluto is nog tot begin oktober 2019 retrograde in Steenbok. Blijf niet te lang met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter.

Schorpioen wil zich goed voelen, zowel psychologisch, fysiek en emotioneel.

Stress kan een sterke wissel trekken op je gezondheid. 

Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk stress uit je leven te bannen. Luister naar je lichaam, naar de tempel van je ziel.

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 valt in jouw twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven. Door deze invloed kun je vanaf eind september en oktober 2019 last krijgen van je spieren, benen en voeten.

Advies

September 2019 is de maand van het netwerken en het maken van connecties.

Op 7 september 2019 is Venus driehoek Pluto en op 13 september 2019 is Mercurius conjunct Venus. Dit zijn perfecte dagen om de juiste mensen op de juiste plekken te ontmoeten!

Op 19 september 2019 is Mars driehoek Pluto en met deze wilskracht is dit is de beste dag van de maand om iets voor elkaar te krijgen of veranderingen door te voeren!

error: Content is protected !!