Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Leeuw augustus 2019

Algemeen

Van harte gefeliciteerd, Leeuw!

Jouw persoonlijke zonnecyclus en de universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want

de Nieuwe Maan van 1 augustus 2019 valt in Leeuw. Augustus 2019 staat hiermee in het teken van een nieuw begin van jou als persoon. Dit is een nieuw jaar en een nieuwe jij. Misschien moet je iets loslaten zoals een baan, een relatie of een dagelijkse routine. Laat het oude gaan zodat je jezelf opnieuw kunt uitvinden. Het is nu tijd om jezelf te voeden met alles wat je werkelijk verlangt.

Augustus 2019 is gericht op jou en op jouw eigen innerlijke kracht, carrière, financiën en relaties.

Liefde en Relaties

Uranus is de planetaire heerser van Waterman en is dus is jouw planeet van Relaties. De retrograde Uranus in Stier vanaf 12 augustus 2019 laat een periode zien waarin je terughoudend bent om een nieuwe relatie te beginnen of een nieuwe stap te zetten in de vaste relatie.

Met deze positie neem je afwachtende houding aan. Het gaat eigenlijk nu alleen om jou! In de vaste relatie kan er in de eerste drie weken van augustus 2019 wat onenigheid zijn.

De Volle Maan in Waterman van 15 augustus 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?

Familie en Huis

De Zon is verbonden met de Leeuw. De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 kan in de komende maanden de aanleiding zijn van uitdagingen die te maken hebben met je werk of dagelijkse bezigheden. Ook de retrograde Mercurius van 7 tot 31 juli 2019 in Leeuw kan hebben geleid tot problemen thuis die te maken hebben met geld, je werk of betrokkenheid. Augustus 2019 ziet er rustig uit. De stofwolken zijn weer opgetrokken en de onderlinge verhouding in de familie en gezin is weer hersteld. Je hebt een balans kunnen vinden tussen carrière en privé. Het is belangrijk dat deze kwetsbare balans niet verstoord wordt.

De Volle Maan in Maagd van 15 augustus 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Er kan sprake zijn van een reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode, ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes.

Carrière

Stier symboliseert jouw Huis van Carrière. Uranus in Stier reist door jouw Huis van Carrière.

De Leeuw krijgt hierdoor ook in augustus 2019 te maken met onverwachte ontwikkelingen, maar ook uitdagingen zoals een nieuwe collega of baas. Verandering vraagt om aanpassing en dat is iets wat je nu eenmaal niet graag doet. Venus is jouw planeet van Carrière. De invloed van Venus in Leeuw tot 21 augustus 2019 laat zien dat je aan het solliciteren, studeren of aan het onderhandelen bent. Alles in het teken van voorbereiding en perspectief op carrièregroei. Door de aanwezigheid van de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok in jouw Huis van Werk kan de werkdruk soms overweldigend zijn. Er zijn nog veel dingen uit het verleden nog niet afgewikkeld. Mocht een werksituatie teveel voor je zijn, dan sla je een andere weg in of er komt vanzelf iets op je pad wat wel bij je past. Augustus 2019 is een gunstige maand voor de studie en zakenreizen.

Plezier hebben in je werk gaat boven alles, Leeuw. In de tweede helft van augustus 2019 krijg je erkenning of wordt je beloond voor je inspanningen voor dat geweldige project. In de laatste week van augustus 2019 kan er groot nieuws zijn.

Financiën

Mercurius is jouw planeet van Financiën. Mercurius was vorige maand retrograde en dat heeft geleid tot vertraging. In augustus 2019 heb je daar nog last van en moet je voorzichtig zijn met je bestedingspatroon. Financiële transacties moeten vooraf goed worden gecontroleerd en voorbereid.

Nu Mercurius weer direct loopt krijg je weer zelfvertrouwen om de juiste financiële beslissingen te nemen. Met een sterke planetaire bezetting in jouw Huis van Financiën krijg je deze maand medewerking van anderen zoals vrienden en sociale contacten om een gunstige financiële positie te verwerven. De Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Door de invloed van deze Nieuwe Maan driehoek de retrograde Uranus in Stier in het Huis van Carrière, zijn er ook in september 2019 financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming om je financiële administratie op orde te krijgen.

Gezondheid

In augustus 2019 ben je een beetje lui, Leeuw. Je wil vooral jezelf verwennen en je warmen aan de zonnestralen. Rust en ontspanning is goed en dat heb je nodig, maar een goede gezondheid begint bij jezelf, Leeuw. Met de Zon in Leeuw ligt je energiepeil hoger en je vitaliteit wordt dus sterker.

Bewust bezig zijn met je gezondheid en sportief bezig zijn! Zorg voor een uitgebalanceerd dieet en voldoende beweging.

Advies

Door de aanwezigheid van de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok in jouw Huis van Werk kan de werkdruk soms overweldigend zijn. Er zijn nog veel dingen uit het verleden nog niet afgewikkeld of waar je onzeker over bent. Mocht een werksituatie teveel voor je zijn, dan sla je een andere weg in of er komt vanzelf iets op je pad wat wel bij je past.

Neem geen onnodige financiële risico’s deze maand, vooral niet op 12 of 13 augustus 2019.

error: Content is protected !!