Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram augustus 2017

Algemeen
Augustus 2017 is een goede maand voor de liefde, maar een minder belangrijke maand voor de carrière. De meeste planeten bevinden zich nog steeds in de onderste helft van Ram-horoscoop. Dat betekent dat de nadruk ligt op je privéleven, familie, opbouw van innerlijke kracht en verwerking.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 viel in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Dit duidt op een prachtige periode voor de liefde. Aan het begin van augustus 2017 zijn er echter nog losse eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt. Dus schoon schip maken! De gedeeltelijke Maansverduistering valt in jouw Huis van Vriendschappen. Een vriendschap kan worden verbroken. De Zonsverduistering van 21 augustus 2017 valt ook in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Voor Ram betekent dit door de komende zes maanden het begin of het einde van een liefdesrelatie. Jouw planeet Mars reist in augustus 2017 door jouw Huis van Liefde. Vanaf 27 augustus 2017 tot 20 september 2017 reist ook Venus door jouw Huis van Liefde en Romantiek. Een prachtig moment om een nieuwe stap te zetten in je relatie en je geliefde ten huwelijk te vragen. Je mag daarbij rekenen op de positieve ondersteuning van Jupiter in Weegschaal. Er zijn echter wel verstoringen in bestaande vriendschappen en sociale netwerken deze maand.

Familie en Huis
In het eerste weekend van augustus 2017 vragen onopgeloste problemen in de familie je aandacht. Er is sprake van boosheid, teleurstelling of verdriet. Wacht niet langer, maar pak deze problemen aan zodat je een streep onder het verleden kunt zetten. De planetaire krachten laten zien dat ook in je gezin en familie sociale vaardigheden, flexibiliteit en samenwerking in de komende maanden een thema is om dingen te bereiken. Laat jezelf meevoeren op deze kosmische stroom en maak je niet zo druk. Wat dacht je van een welverdiende vakantie? De retrograde Mercurius zal vanaf 13 augustus 2017 vaker tot dit inzicht leiden. De Zonsverduistering van 21 augustus 2017 en de invloed van Mars in Leeuw leidt in de komende zes maanden tot de ontwikkeling van een creatief project. Kinderen gaan hun vleugels uitslaan of grote stappen gaan maken in hun ontwikkeling.

Carrière
De eerste drie weken verlopen in een aangename sfeer, maar dat kan ook omdat je misschien wel op vakantie bent. Na 23 augustus 2017 zijn er verstoringen op het werk te bespeuren. Vanaf de tweede helft van augustus 2017 is er kans op promotie en meer kans van slagen voor de Ram die op zoek is naar werk of een nieuwe carrière ambieert. Ook betere kansen om de juiste man of vrouw te vinden voor de openstaande vacature binnen je onderneming. In de tweede helft van augustus 2017 is Mercurius retrograde in jouw Huis van Werk. Er zijn dan problemen met collega’s, baas, werkplek of met het werk op zich. Tijdens deze periode kun je het bijltje erbij neergooien als je niet gelukkig bent met het werk dat je doet.

Financiën
De financiële situatie voor de Ram is goed deze maand. Vooral in de eerste drie weken van augustus 2017 zien er gunstig uit. Familieleden zijn je behulpzaam bij het bereiken van financiële doelen. In de loop van de maand kunnen er financiële problemen zijn die te maken hebben met jouw partner. Deze problemen vereisen een doortastende, maar diplomatieke aanpak. De Zonsverduistering van 21 augustus 2017 valt in jouw Huis van Financiën. Een goed moment voor een investering op de lange termijn. Door deze Zonsverduistering krijg je een andere perceptie over geld en de uiteindelijke waarde van geld en bezit.

Gezondheid
Augustus 2017 laat zien dat je energiepeil hoog ligt deze maand. Al die energie moet ergens heen, Ram. Het is raadzaam om deze maand veel te sporten. Niet achterover gaan leunen!
Let ook op je dieet. Vermijd zoveel mogelijk het eten van koolhydraten. Augustus 2017 is ook de maand van het grote genieten. Heerlijk genieten van een welverdiende vakantie.
Lucht ook je hart voordat het echt een probleem wordt. Blijven praten met elkaar en niets opkroppen. Van 13 augustus 2017 tot 4 september 2017 is Mercurius retrograde in Jouw Huis van Gezondheid. Tijd om dan weer wat gas terug te nemen, Ram.

Advies
De carrière van de Ram staat in deze periode van het jaar niet op de voorgrond. Je hebt tijd om na te denken over je carrière of administratie bij te werken nu het niet zo druk is. Op eigen houtje iets bereiken is lastig nu, Ram. Samenwerking en flexibiliteit zijn de sleutels tot succes. Augustus 2017 is de maand bij uitstek om op vakantie te gaan.

error: Content is protected !!