Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman oktober 2017

Algemeen
Door invloed van de Maansverduistering in Waterman en de Zonsverduistering in Leeuw van augustus 2017 ligt in deze periode de focus op relaties en de relatie met jezelf.
De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 laat zien dat jouw spirituele overtuiging gaat veranderen of dat je een andere studierichting volgen. Door de onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram is jouw leven voortdurend aan veranderingen onderhevig.

Liefde en Relaties
De Zon staat symbool voor je relaties. De totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 viel in jouw Huis van Relaties. De Waterman bevindt zich middenin een periode waarin zich meer kansen voordoen door samenwerking. Samen bereik je meer. De goede relaties overleven, maar de minder goede relaties worden verbroken. In oktober 2017 worden alle huidige relaties en vriendschappen op de proef gesteld. Een maand van grote schoonmaak en opruiming van alles wat negatieve emoties oproept. Vriendschappen die jouw vriendschap niet waard bleken te zijn, worden deze maand verbroken.

Familie en Huis
Jouw carrière gaat een grote rol spelen en dat heeft zijn weerslag op je privéleven. Er is minder tijd voor je privéleven en emotionele zaken. Je mag echter je privéleven niet verwaarlozen. Zoals je weet is een gelukkig thuis het stabiele fundament onder je carrière. De Volle Maan van 5 oktober 2017 laat zien dat de relatie met naaste familieleden en buren gaat veranderen.
In oktober 2017 gaat het thema zwangerschap een belangrijke rol spelen. Ben je klaar voor de grote sprong?

Carrière
Ook in oktober 2017 is netwerken en je sociale kring van grote invloed op je carrière. De Grote Weldoener Jupiter betreedt vanaf 11 oktober 2017 het teken Schorpioen. Schorpioen is verbonden met het Huis van Carrière voor de Waterman. Jupiter in Schorpioen betekent een periode van twaalf maanden van succes in je carrière. Een jaar om vooruitgang te boeken en stappen vooruit te zetten in je leven. Zoals een studie, een beter betaalde baan of positieve ontwikkelingen in je eigen bedrijf. De tweede helft van oktober 2017 laat de beste resultaten zien.
Je krijgt steun uit onverwachte hoek! Vanaf 21 oktober 2017 reist de Zon in Schorpioen door jouw Huis van Carrière en dan staat niets jou in de weg om vooruitgang te maken.

Financiën
De invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Financiën laat zien dat ook deze maand financiën aan schommelingen onderhevig zijn. Je moet voorzichtig zijn met financiële adviezen. Het is mogelijk dat je om de tuin wordt geleid. Het is belangrijk dat je eerst oude schulden aflost voordat je aankopen doet die je jezelf niet kunt permitteren. In de eigen onderneming wordt je geconfronteerd met financiële conflicten met werknemers of er is een financieel meningsverschil met je baas, oudere of hogergeplaatste.

Gezondheid
Regelmatig bewegen is van essentieel belang. Deze maand meer dan ooit! Zet de wekker op tijd en ga de vrije natuur in. Je zult merken dat een frisse start van de dag garant staat voor een hele dag energie! Een juiste en gebalanceerde voeding doet de rest. Je voelt dan dat je leeft! In de tweede helft van oktober 2017 vindt je het fijn om samen met vrienden te gaan sporten of een groepsactiviteit met collega’s te organiseren. Niet alleen fysiek is het goed om in conditie te blijven, maar ook geestelijk. Praat met anderen over wat je dwars zit. In de tweede helft van oktober 2017 gaat dat een stuk beter. Praten en loslaten. Binnenkort zal Saturnus jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn betreden. Samen met Pluto laat Saturnus de noodzaak zien om oude bagage op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven. Drink voldoende water, Waterman.

Advies
Oktober 2017 is de maand van inspiratie en inzichten. Deel jouw visie en geweldige ideeën! Vergeet deze maand niet te genieten van alles wat het leven je te bieden heeft. De liefde wacht op je, maar wacht niet te lang, Waterman. Met een nieuwe liefde, maar ook met elkaar te praten mocht er een probleem in de vaste relatie.
Zorg voor een goede balans tussen carrière en privéleven, Waterman. Volg je hart en verwen je partner met een mooie bos rozen!

 

error: Content is protected !!