Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman december 2017

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich aan de bovenzijde van de Waterman-horoscoop en dat betekent dat de nadruk op carrière en buitenwereld ligt. Ook vindt er een verschuiving plaats van samenwerking naar onafhankelijkheid.
Je zult deze maand door de retrograde Mercurius moeten schipperen tussen carrière en privéleven. Naast carrière zal ook spiritualiteit deze maand een grote rol spelen.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 3 december 2017 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier!
Een aangename periode van creativiteit en uitgaan, feestjes, dansen, praten, vrijen, naar de bioscoop, feestjes, nachtleven en sportieve evenementen. Een spontane periode van passie en intensiteit. Je mag je in ieder geval deze maand verheugen op onvergetelijke en liefdevolle momenten en kansen om de liefde te vinden! In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en helpen je in contact komen met wie je bent. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven!
De Nieuwe Maan van 18 december 2017 valt in jouw Huis van Vriendschappen, Groepen en maatschappelijke betrokkenheid. Er zijn feestjes, evenementen en gezelligheid. Een maand van uitnodigingen voor feesten en nieuwe vrienden maken. Vanaf het moment van de Winter-Equinox reist de Zon in Steenbok door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De liefde wacht op jou bij spirituele lezing, seminar of liefdadigheidsevenement. Je relatie groeit naar een nieuw niveau van intimiteit en emotionele overgave. Gun jezelf en je partner de ruimte om te leren en te groeien. Los bestaande relationele problemen op met de vaste partner, geliefde, zakelijk partner, klanten of collega’s.

Familie en Huis
De Volle Maan van 3 december 2017 laat een kinderfeestje zien of het organiseren van een recreatief of sportief evenement met kinderen waarbij je een ondersteunde rol speelt. December 2017 staat grotendeels in het teken van kinderen, sport of hobby. In je gezin of in de familie of vriendenkring kan er nieuws zijn over een zwangerschap. Een gezellige periode om thuis een feestje te organiseren.
De eerste helft van december 2017 laat door de stand van Mars een korte vakantie zien met de nadruk op familiebezoek. Het is ook mogelijk dat je bezoek krijgt van familie of vrienden uit het buitenland. Het is ook mogelijk dat je besluit om een thuiscursus te gaan volgen of jezelf te verdiepen in een onderwerp dat je interesseert. Een strakke planning is raadzaam deze maand. Er is veel te regelen. Maar niet alleen de kerstboodschappen zijn belangrijk in deze sociale maand. Jouw emotionele prioriteiten zijn net zo belangrijk. Wat is belangrijk voor jou? Wat voel je? Wat ontbreekt er nog? Hoe kun je die leegte opvullen? Maak schoon schip met je gevoelens. Praat openhartig met elkaar, zodat je met een schone lei het nieuwe jaar kan begroeten.

Carrière
De Grote Weldoener Jupiter reist vanaf 11 oktober 2017 door het teken van de Schorpioen. Jupiter in Schorpioen betekent voor de Waterman een jaar van succes in je carrière. Een jaar om vooruitgang te boeken en stappen vooruit in je leven.
Jupiter krijgt vanaf 10 december 2017 ondersteuning van de rode strijder Mars, dus je kunt 2017 succesvol afsluiten en je verheugen op een geweldig begin van 2018.
December 2017 laat een succesvolle maand zien. Sociale contacten spelen hierbij een grote rol. De Nieuwe Maan van 18 december 2017 laat zien dat je deze maand de meeste succes kan behalen in beroepen die te maken hebben met elektronica en hightech.
Jouw carrière krijgt een extra impuls vanwege jouw deelname aan spirituele activiteiten.
Jouw grote inzet wordt van hogerhand opgemerkt en je oogst bewondering!

Financiën
December 2017 is een financieel gunstige maand. Neptunus is jouw financiële planeet. Eind november 2017 ging Neptunus weer direct na een lange retrogradeperiode. Vanaf dat moment is er meer duidelijkheid en vertrouwen in financiële aangelegenheden. Hoe dan ook blijft budgetbewaking met Neptunus in jouw Huis van Financiën raadzaam. Ook deze maand. December 2017 is een maand van hard werken, maar ook van plotselinge financiële meevallers. grote financiële mogelijkheden. De Nieuwe Maan van 18 december 2017 laat zien dat het een goede periode is om een investering te doen in hightech apparatuur of de aanschaf van een computer of nieuwe software. Je gaat meer verdienen en daardoor komt er ontspanning in het financiële stuk waar je eerder zo je hoofd over had gebroken.
Maak deze maand ook lange termijn plannen voor je financiële toekomst om een grotere stabiliteit voor je bedrijf of je leven te bewerkstelligen. Een goed financieel plan is het beste begin van het nieuwe jaar. Wees wel terughoudend met het maken van financiële beslissingen of je vertrouwen te schenken aan iemand die jouw financiële zaken wel zal regelen. Hou zelf de controle.

Gezondheid
Vanaf 21 december 2017 zal Saturnus jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn betreden. Saturnus zal hier tot maart 2020 blijven. Saturnus maakt je bewust van je onbewuste problemen en overtuigingen die hun oorsprong vinden in het verleden. Saturnus laat de noodzaak zien om oude bagage op te ruimen in dit leven. Pluto in Steenbok reist al sinds januari 2009 door dit levensgebied, dus vanaf dat moment ga je grote stappen nemen. Een vorm van therapie om te kunnen verwerken kan daarbij een leidraad zijn.
Let op je gezondheid deze maand, Waterman. Meer beweging en minder roken. Nog beter: stoppen met roken! Een goede voeding, frisse buitenlucht, rust en ontspanning is alles wat je nodig hebt om fit te blijven.
Samen sporten is ook veel gezelliger. Samen naar de sportschool, samen gaan fietsen, wandelen of zwemmen. Neem niet meer op je schouders dan je kunt dragen, Waterman.

Advies
De samenwerking van Jupiter, Uranus en Saturnus in 2017 heeft in 2017 een weldadige invloed op je gehad, Waterman. De Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 was een cruciaal keerpunt dit jaar. Het begin of het einde van iets wat belangrijk voor je is. Een beloning voor je inzet, maar ook tegenslag en vertraging wanneer je minder goede keuzes hebt gemaakt. Grote veranderingen hebben de weg vrijgemaakt naar een nieuwe periode waarin de nadruk komt te liggen op reizen, avontuur en studie en doorgroei in je carrière.
December 2017 is de maand van actie. Ervoor gaan en niet afwachten. Mocht het fout gaan, dan begin je gewoon opnieuw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!