Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In november 2023 is er vooruitgang te boeken.
Asteroïde Ceres in Schorpioen maakt je zelfverzekerder en enthousiaster. Met de kracht van de retrograde Uranus en Jupiter in Stier gaat Maagd zich meer op het grote geheel richten.
Aan het eind van november kan er wat tegenwerking zijn door Mars, de Zon en Mercurius in Boogschutter, maar met de hulp van je sociale contacten en verstandige beslissingen komt alles op zijn pootjes terecht.

Liefde en Relaties
Maagd gaat in november 2023 op zoek naar een nieuwe liefde of creatieve uitdaging.
De transit van Venus in Maagd tot 8 november 2023 maakt het meer gemakkelijk om ervaringen uit het verleden op een rijtje te zetten, los te laten en opnieuw te beginnen.
Samen met de transit van Mars in Schorpioen tot 24 november 2023 vindt er een emotionele verdieping plaats binnen bestaande relaties zoals een serieuze belofte of zwangerschap.
De single Maagd mag deze maand rekenen op een bijzondere ontmoeting.
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 is nog steeds van invloed op issues die te maken met hebben intimiteit, seks, passie en macht. De invloed van de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal vraagt om je kwetsbaarheid te tonen en te delen om hierdoor sterker te worden. Laat zien wat je voelt. Je staat op het punt om een belangrijke beslissing nemen over een intieme relatie of connectie. In de vaste relatie kunnen er spanningen en irritaties zijn.

Familie en Huis
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in jouw derde Huis. Er zijn deze maand als veranderingen in de manier waarop interactie plaatsvindt met naaste familieleden, vrienden en familie. Deze Zonsverduistering brengt helderheid, een nieuwe kans, nuttige informatie of goed nieuws waar je op hebt gewacht.
De gezinsfinanciën zijn op orde en dat geeft rust. Kinderen doen het goed op school en in de studie. In november 2023 is er wat te vieren in de familie of je gezin.
De Totale Maansverduistering van 28 oktober 2023 laat je vertrouwen op je eigen gevoel en dit geeft een gevoel van ongekende kracht.
Zowel Mars als asteroïde Ceres reizen vanaf 26 november 2023 door Boogschutter (Huis van Familie en Privé-leven). Deze planetaire samenwerking brengt veel energie en gedrevenheid voor thuis- en gezin. Een gunstige periode voor het plannen van een verhuizing, renovatie, woonsituatie verbeteren of regelingen treffen, gaan samenwonen of een familiebijeenkomst plannen en meer tijd doorbrengen met familie of met degenen die je als familie beschouwt.

Carrière
De Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 viel in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen. Vertrouwen op je eigen gevoel geeft een gevoel van ongekende kracht. .
Tot 8 november 2023 mag je met Venus in Maagd rekenen op vruchtbare contacten door te netwerken en jezelf te laten horen tijdens presentaties en onderhandelingen, dat geldt vooral voor Maagd in de creatieve en commerciële sector. Mercurius in Boogschutter vanaf 11 november 2023 kan leiden tot werkdruk, spanning leiden en afgunst op de werkvloer.
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van van Carrière.
Een langetermijndoel of project kan worden voltooid, er kan sprake zijn van promotie.
Door de invloed van de Verduisteringen kan er twijfel zijn over carrièrekeuzes.
Maagd kan met de ondersteuning van de retrograde Jupiter in Stier en Saturnus in Vissen een geschikte baan vinden of met een onderneming beginnen of met een project in het buitenland.

Financiën
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in jouw tweede Huis van Financiën. De komende zes maanden zijn van diepgaande invloed op de financiële situatie van Maagd.
Deze kosmische gebeurtenis brengt in november 2023 goede financiële tijding, zoals de goedkeuring voor een lening of hypotheek, nieuwe inkomstenbronnen zoals een nieuwe baan, functie of tweede baan.
Er komt meer geld binnen, maar blijf wel zorgvuldig met je uitgaven.
De Noordknoop in Ram drukt je echter met de neus op de feiten. Het is raadzaam om gedeelde financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, zoals hypotheek, alimentatie, erfenissen, belastingzaken, verzekeringskwesties. In de komende maanden ga je doordachte veranderingen doorvoeren om de financiële situatie te verbeteren met het oog op de toekomst.

Gezondheid
De Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 viel in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen en deze energie vraagt je om afstand te nemen van emotionele prikkels door TV, Sociale Media en het volgen van actualiteiten.
Deze Totale Maansverduistering geeft je inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid is. Vertrouwen op je eigen gevoel en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht.
Asteroïde Ceres en de rode planeet Mars reizen samen tot eind november 2023 door Schorpioen Met deze energie voel je je zelfverzekerder en beter in je vel. Om geestelijk en lichamelijk fit te blijven heb je veel rust nodig, yoga, meditatie, regelmatig bewegen en een gezonde voeding.
Gesteund door de retrograde Jupiter in Stier is dit een tijd voor verinnerlijking en heling, een perfecte periode voor een vakantie, spirituele reis of retraite.
De retrograde Cheiron in Ram in het 8e Huis van Gedeeld Vermogen, Transformatie en Vertrouwen kan een bijzonder intense periode voor je zijn, Maagd. Tijdens deze periode zijn er emotionele trauma’s die te maken hebben met vertrouwen en intimiteit, waarmee je in het reine moet komen. Vertrouw daarbij op de steun van het universum. Gedragspatronen, karma en emotionele bagage vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn, gaan een rol spelen.

Advies
Vissen staat in de horoscoop tegenover Maagd. Saturnus in Vissen is sinds 4 november 2023 weer direct en vormt vanuit het Huis van Relaties een oppositie met Maagd.
Door ervaringen uit het verleden ben jet hierdoor meer kritisch en minder optimistisch op het gebied van relaties. Dat kan de reden zijn dat je wat afstand neemt. Je weet niet meer wat je moet geloven. Geloven je in je eigen waarheid of in de waarheid van een ander. Wanneer je ergens in gelooft, breng je energie in beweging en dat trek je naar je toe, dat kan zowel positief als negatief zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!