Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke zonnecyclus en de universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 16 april 2018 valt in Ram. April 2018 staat hierdoor in het teken van een nieuw begin van jouw persoon. Het is nu tijd om jezelf te voeden met alles wat je werkelijk wil.
April 2018 is de maand van actie. Het is Lente. Jouw beste tijd van het jaar!
Jouw planeet Mars reist nog steeds door Steenbok en dat is gunstig voor je carriere, financiën en gezondheid.

Liefde en Relaties
April 2018 belooft door jouw grenzeloze energie een vurige maand te worden voor de liefde.
De Volle Maan van 31 maart 2018 viel in het Huis van Relaties, dus er kan sprake zijn van een eind of een heel nieuw begin.
Het kan zijn dat je teveel je zin wil doordrijven, wat bezitterig bent en van geen ophouden weet. Voor de single Ram zijn er kansen te over om verliefd te worden. Je hoeft er eigenlijk niet naar te zoeken, want de liefde vindt jou! In de vaste relatie zoek je de verdieping, maar ook in vriendschappen en zakelijke connecties moet het voor jou “klikken”. Niet iedereen kan jou boeien tijdens deze periode. Door de invloed van de retrograde Jupiter in Schorpioen in jouw Huis van Intimiteit en Seksualiteit ben je bereid om alles te doen om op het gebied van intimiteit te krijgen wat je verlangt. Maar belangrijker is nog om eerlijk te zijn naar jezelf. Elkaar tegemoet komen is net zo belangrijk voor de relatie. De Volle Maan van 30 april 2018 zal je laten zien hoe belangrijk dat is.

Familie en Huis
Mercurius in Ram is nog tot 14 april 2018 retrograde en dat laat ook zien dat het vinden van de gulden middenweg de beste weg is. Je eigen zin doordrijven kan averechts werken.
April 2018 laat een situatie zien waarin jouw aandacht wordt gericht naar iemand die nu jouw zorg nodig heeft. Het kan een ouderfiguur zijn of iemand die als een vader of moeder voor je is.
Ook is deze maand de periode bij uitstek voor de Voorjaars-schoonmaak! Letterlijk en figuurlijk. Het oude eruit en het nieuwe erin! Opruimen van je kasten, je bureau, je keukenlades, je hebt geen idee wat er allemaal boven tafel komt. Maar ook het oplossen van een huiselijk probleem hoort ook bij het opruimen. Een kast is nooit helemaal schoon als je niet in de donkerste hoekjes bent geweest. Kinderen maken op dit moment een grote ontwikkeling door. Kinderen proberen hun vleugels uit in de wereld en dat is voor jou ook het teken om jouw vleugels weer uit te slaan.

Carrière
Jouw planeet Mars reist ook deze maand april 2018 door jouw gebied van Carrière en Bestemming. De rode strijder Mars geeft je energie en focus om er helemaal voor te gaan.
In de tweede helft van april 2018 kan het retrograde gaan van Saturnus voor wat vertraging gaan zorgen. Saturnus is voor Ram de planeet van Carrière. Je gaat merken dat niet je alles krijgt wat je verlangt. Je moet rustig je kans afwachten en het hoofd koel houden. In de komende maanden wordt de aandacht verlegd naar je privéleven. De retrograde Saturnus geeft de mogelijkheid om carrièredoelen en toekomstplannen te finetunen.
Bij elkaar genomen is de eerste helft van april 2018 de beste periode om vooruitgang te boeken. In de tweede helft van de maand wordt het tempo teruggeschroefd en kom je in de gelegenheid om je aandacht te richten op het verbeteren en evalueren van je carrière. Belangrijk is wel dat je niet je aandacht laat verslappen, want anders loop je in de komende periode een vervelende achterstand op welke moeilijk in te halen is.

Financiën
April 2018 is verweven met geld, investeringen en gezamenlijke middelen.
Financieel gezien is april 2018 een uitstekende maand en als je risico’s wilt nemen, kun je geld verdienen met speculaties. Je geeft geld uit aan luxe persoonlijke spullen.
De Volle Maan van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening.
Vanaf 20 april 2017 zijn er met de Zon in Stier weer volop financiële mogelijkheden en lacht het leven je toe.Er kan ook meer geld binnenkomen doordat jij of je partner een andere baan krijgt.

Gezondheid
Mercurius is jouw planeet van Gezondheid. Mercurius is nog steeds retrograde in Ram, dus tot 14 april 2018 moet jouw energie gericht en constructief worden gekanaliseerd.
Door de retrograde Mercurius kan vermoeidheid je namelijk parten spelen. Tijdens deze periode is het raadzaam om rustig aan te doen. De Lente is de tijd van vernieuwing en jouw beste tijd van het jaar. Het is belangrijk dat je luistert naar je lichaam. Wanneer jouw lichaam zegt stop: dan moet je niet gaan forceren en denken dat het allemaal wel kan. Langzaam opbouwen is beter dan onnodig een blessure op te lopen.
Vanaf de derde week van april 2018 is het raadzaam om geen wijzigingen in bestaande dieet- en fitnessroutines aan te brengen.

Advies
Met de Zon in Ram gaat alles veel sneller voor jou. Ook de tijd.
Daarom is het goed om vast te houden aan een vast schema. Schrap ook de dingen uit je agenda die je niet (meer) inspireren en vervang deze door dingen die wel bij jou passen.
De Nieuwe Maan in Ram van 16 april 2018 zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe jaar. Maak je verlanglijstje! Mercurius in Ram gaat vanaf 15 april 2018 weer direct, dus wat houdt je tegen? Met de Volle Maan in Ram van 25 september 2018 zie je de resultaten van jouw acties!

error: Content is protected !!