Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De focus in februari 2024 ligt op persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en financiële stabiliteit.
Op 24 februari 2024 is er een Volle Maan in Maagd en deze gebeurtenis in het Huis van Persoonlijkheid mag worden gezien als de kosmische richtingaanwijzer voor 2024.
Deze Volle Maan is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Deze Volle Maan brengt veel kansen op jouw pad! Deze Volle Maan is voornamelijk van grote betekenis voor de Maagd die tussen 25 en 31 augustus is geboren.

Liefde en Relaties
Tot 13 februari 2024 reist Mars door Steenbok (Huis van Liefde) en deze kracht kan, versterkt met de kracht van Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 een nieuwe liefde in je leven brengen.
Je bent dan ook bereid om voor de liefde te vechten. Maagd ontdekt met Mars in Steenbok, gesterkt door de kracht van de Zon in Waterman de ware betekenis van plezier en geluk, ongeacht je nu single of een vaste relatie hebt.
De transit van Venus door Steenbok tot 16 februari 2024 brengt geduld en begrip waardoor misverstanden worden opgelost en versterkt het gevoel van verbinding en stabiliteit. De single Maagd voelt zich aangetrokken tot iemand met een praktische benadering van het leven.
De Maagd in de vaste relatie voelt zich gesteund door een hernieuwd gevoel van veiligheid en kameraadschap. Door de invloed van Saturnus in Vissen krijgt Maagd karmische levenslessen over relaties en toewijding. Niet voedende relaties zullen als vanzelf verdwijnen.
Aan het eind van februari 2024 kan er verrassend nieuws voor je zijn in de liefde.
Blijf niet hangen in het verleden en gun jezelf een nieuwe kans.

Familie en Huis
Boogschutter staat voor Maagd voor Huis, Gezin en Familie.
Asteroïde Ceres blijft tot 7 februari 2024 in Boogschutter en dat laat zien dat afscheid of de komst van een gezinslid of meer gezinsverantwoordelijkheden veel van je vraagt.
In ieder geval is er een nieuwe situatie ontstaan, dat een andere invulling in je huiselijk leven vereist.
Februari 2024 is een maand van aanpakken, maar ook van de rustige en praktische aanpak. Er zijn gunstige transits die het makkelijk maken om verbeteringen door te voeren of regelingen te treffen.
Halverwege februari 2024 heb je zin om je huis op te ruimen, want de Lente is in aantocht!
Met jouw planeet Mercurius door Waterman vanaf 17 februari 2024 wil je verbeteringen aanbrengen in je huis, in levensstijl, voor jezelf en je gezinsleden.
Met geduld en doorzettingsvermogen worden meningsverschillen opgelost en voelt het alsof er vanaf de Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 een nieuwe periode aanbreekt.

Carrière
De Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 valt in het 6e Huis van Werk en Dagbesteding en dat is een geweldig mooi moment om met een nieuw project te van start te gaan.
Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle, een betere dagroutine, betere arbeidsvoorwaarden, verbeteringen in de werkomgeving en met collegiale interactie, nieuwe technologieën, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu.
Mars reist van 14 februari tot 22 maart 2024 door Waterman (Huis van Werk).
Deze transit geeft een boost aan energie en drive voor het werk dat je doet of wilt doen of kan kansen op werkgebied bieden waar je enthousiast van wordt.
Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden. Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens, maar dan moet er wel eerst schoon schip worden gemaakt.
De Zon in Waterman tot 19 februari 2024 is gunstig om ideeën te delen, te brainstormen en voor de ontwikkeling van nieuwe concepten. Let daarbij extra op details!

Financiën
Door de invloed van de Noordknoop in Ram (8e Huis van Gedeeld Vermogen) is het raadzaam om gedeelde financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, zoals hypotheek, alimentatie, erfenissen, belastingzaken, verzekeringskwesties. Met het oog op de toekomst gaat Maagd doordachte veranderingen doorvoeren om de financiële situatie te verbeteren.
De transit van Venus door Steenbok tot 13 februari 2024 houdt je praktische, meer spaarzaam en maakt je gemotiveerd om verstandige lange termijn investeringen te doen, zoals bijvoorbeeld in onroerend goed.
Belangrijk is een vast financieel budget aan te houden, dus niet meer geld uitgeven dan dat er binnenkomt. Investeer in jezelf, jouw creatieve inspanningen, studie, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, je carrière en je onderneming.
Door deskundig advies in te winnen en weloverwogen beslissingen te nemen, kan Maagd financiële zekerheid opbouwen.

Gezondheid
Op 25 januari 2024 was er een Volle Maan in Leeuw in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn. Met de invloed van deze Volle Maan wil je in de eerste helft van februari 2024 op jezelf zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren. Deze Volle Maan zet je aan het denken. Tijd voor verandering!
De Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 valt in het 6e Huis van Werk, dagbesteding en Gezondheid.Versterkt met de transit van Mercurius in Waterman van 6 tot 16 februari 2024 is dit een geschikt moment voor veranderingen in uiterlijk en levensstijl! Deze Nieuwe Maan is een geweldig moment voor een medische check-up. Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle en een betere dagroutine.
De transit van Mars in Waterman vanaf 14 februari 2024 kan de oorzaak zijn van gezondheidsproblemen zoals infectie, keelpijn en verkoudheid.
Raadzaam is om jezelf aan een vaste dagroutine te houden, gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging. Op tijd naar bed en op tijd uit bed!

Advies
Februari 2024 is een maand van persoonlijke transformatie.
De Volle Maan in jouw teken Maagd van 24 februari 2024 biedt vele kansen, maar pas op met de beslissingen die je dan neemt, want die kunnen gevolgen hebben voor de lange termijn.
Raadzaam is om deskundig advies in te winnen. Met de waardevolle inzichten die je dan krijgt, kun je verder. Raadzaam is aan het eind van de maand nieuwe perspectieven te omarmen om creatieve oplossingen te vinden. Blijf rustig bij alles wat je doet. De laatste week van februari 2024 is gunstig om samen met je geliefde er even tussenuit te gaan.

error: Content is protected !!