Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

Algemeen
Februari 2019 staat in het teken van doorgroei en vooruitgang.
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar bovenaan de Ram-horoscoop.
De belangrijkste aandachtsgebieden van februari 2019 zijn carrière, financiën, netwerken, sociale activiteiten, vrienden en familie.
Uranus is weer direct in jouw eigen teken, Ram, dus er staat je niets in de weg om je dromen te verwezenlijken!

Liefde en Relaties
In februari 2019 kunnen er nieuwe vriendschappen en nieuwe relaties ontstaan, zowel privé als zakelijk, maar ook kan de band met vrienden verbroken worden. De Nieuwe Maan in Ram van 4 februari 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. Februari 2019 is daardoor een hele sociale en naar buiten gerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde. Er zijn uitnodigingen voor feestjes en bijeenkomsten of je gaat zelf een feest of evenement organiseren. De single Ram vindt de liefde op het werk, tijdens het netwerken of een vergadering. Oudere collega’s kunnen een bemiddelende rol spelen in de liefde. Openhartigheid en samen delen is en blijft belangrijk in de relatie. Valentijnsdag belooft romantisch te worden voor de Ram.

Familie en Huis
Door de invloed van de Maansverduistering van 21 januari 2019 vragen ook deze maand kinderen meer aandacht, vooral schoolgaande of studerende kinderen. Een stabiele en vredige thuisbasis voor jezelf en je gezin is het fundament onder een succesvolle carrière en daar heb je alles voor over.
Ouderen in je familie weten je inbreng en bemiddeling in familie-aangelegenheden op waarde te schatten. Een gezamenlijke reis met je gezin en familie kan door de invloed van Jupiter en Venus deze maand een ware eyeopener zijn.
Februari 2019 is een goede maand om gezinsuitbreiding te overwegen. Februari 2019 is ook een gunstige maand voor een thuisstudie of een project aan huis. Al je harde werk en inspanningen worden met goede resultaten beloond.

Carrière
De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 laat een piek zien in de carrière, een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid.
Steenbok symboliseert het Huis van Carrière voor de Ram. De invloed van Saturnus in Steenbok verhoogt jouw creativiteit en zet jou op de kaart! Er winst te behalen door zelfpromotie!
Niet opgeven, want de aanhouder wint! Timing is alles, dus wacht het juiste moment af. Als iets echt goed voor je voelt, is dat ook zo.
Een positieve periode voor een bedrijfsgerichte studie, bedrijfstraining, zakenreizen en het buitenland.
Door de invloed van de Nieuwe Maan van 4 februari 2019 staat februari 2019 in het teken van netwerken om succes te behalen. De juiste connecties brengen je op de juiste plek op de juiste tijd voor nu en in de toekomst.
De Volle Maan van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Werk. De komende twee weken laat zien dat projecten op het werk en thuis tot voltooiing komen. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.

Financiën
Venus is de financiële planeet voor de Ram. Venus reist vanaf 4 februari tot 1 maart 2019 door jouw Huis van Carrière. In je eigen onderneming is er meer omzet of er is sprake van een salarisverhoging. De rode strijder Mars reist vanaf 15 februari 2019 door jouw Huis van Financiën. Deze reis van Mars vraagt om directe actie om nieuwe financiële mogelijkheden te onderzoeken en je financiële positie te verbeteren. Jouw financiële vertrouwen is zo groot dat je bereid bent om geld uit te geven aan speculaties. Maar het is beter om je financiële vertrouwen wat te beteugelen. Een financiële meevaller deze maand wil niet zeggen dat je geld zorgeloos kan spenderen. Vooral aan het eind van de maand zul je merken hoe belangrijk het is om een appeltje voor de dorst te hebben.

Gezondheid
De dynamische energie van jouw planeet Mars blijft tot 14 februari 2019 in Ram!
Deze sterke fysieke en mentale energieboost blijft door deze sterke invloed het hele jaar aanwezig! De Rode Strijder Mars in Ram wordt ook in februari 2019 met een vurige driehoek ondersteund door Jupiter in Boogschutter.
Om fysiek, emotioneel, mentaal gezond en fit te blijven is het goed om regelmatig wat gas terug te nemen. Rust, ontspanning, beweging en een goede voeding!
Medio februari 2019 kun je misschien een dipje ervaren. Vraag jezelf dan af wat je vergeten bent.
De Volle Maan in Maagd van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid.
Als je het nog niet gedaan hebt, is dit een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten.

Advies
Op 2 februari 2019 staat jouw planeet Mars in Ram vierkant op Pluto in Steenbok in het tiende Huis waardoor Ram strijdbaar is, maar ook de neiging heeft om dingen te forceren.
Weinig zal worden bereikt als de dingen niet goed zijn voorbereid of niet de juiste weg wordt bewandeld. Op 13 februari 2019 kan de exacte conjunctie van Mars met Uranus in Ram leiden tot impulsieve energie en rusteloosheid. Het verlangen naar avontuur en de drang om jezelf te bevrijden is zo groot dat je daar alles voor overhebt. Wees voorzichtig hiermee, Ram.

error: Content is protected !!