Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Deze maand vindt er een planetaire verschuiving plaats naar de oostelijke sector van de Maagd-horoscoop. Er breekt een periode aan van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden te creëren voor jezelf. Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder daar anderen voor nodig te hebben. Samenwerking is altijd goed, maar het is jouw leven, jouw regels. Nu volg je, onafhankelijk van anderen, je eigen pad.
De belangrijkste aandachtsgebieden in juni 2018 zijn carrière, familiezaken, spiritualiteit en studie. Gezondheid, financiën en liefdesrelaties krijgen echter met onrust te maken.

Liefde en Relaties
De reis van Saturnus door Steenbok brengt een serieuze dimensie aan in de liefde. Saturnus leert de Maagd de betekenis van ware liefde en vriendschap. Het kan jou ook een ongemakkelijk gevoel geven van onzekerheid of je minder geliefd voelen. Saturnus in Steenbok leert je jezelf eerst lief te hebben en trots op jezelf te zijn. De liefde in jezelf te vinden en haar niet buiten jezelf te zoeken. Door de invloed van de retrograde Saturnus in Steenbok kan Maagd het gevoel hebben alsof er niet veel gebeurt op liefdesgebied. Maar medio deze maand zijn er spannende ontwikkelingen en bedwelmende zomerse romantiek! Een afspraakje wel goed voorbereiden, want er kunnen dingen de mist ingaan. Vanaf de derde week van juni 2018 moet je rekening houden met vertragingen. Dit gebeurt met een kosmische reden, waar je zelf achter moet zien te komen. De Volle Maan van 28 juni 2018 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! Tot medio juli 2018 ligt de focus op liefde, je sociale leven, creativiteit en uitgaan, feestjes, netwerken, vrienden en verenigingen. Iets komt tot voltooiing.

Familie en Huis
De Volle Maan van 29 mei 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Tot medio juni 2018 komt er thuis iets tot voltooiing, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. Deze maand moet je een keuze maken tussen loopbaanverplichtingen en familiebelangen. Het valt niet mee om het evenwicht te vinden tussen de twee tegengestelde gebieden. Saturnus en Pluto reizen door jouw Huis van Kinderen en vestigen de aandacht op veranderingen in je kinderen, kinderen in de familie of directe omgeving. Kinderen hebben vooral nu jouw aandacht en leiding nodig. De Volle Maan van 28 juni 2018 duidt op een sportief evenement, een reisje, een kinderfeestje of het organiseren van een recreatief evenement met kinderen waarbij je een ondersteunde rol inneemt.

Carrière
Maagd kan grote veranderingen verwachten in de carrière en in de organisatiestructuur van het bedrijf. De reis van Mars door jouw Huis van Werk laat verder een dynamische periode zien van toewijding en productiviteit.
De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. Een bedrijfsuitje kan romantisch worden medio juni 2018! Juni 2018 is een succesvolle maand voor de zelfstandige ondernemer, professionals en zakenmensen.

Financiën
De financiële positie voor de Maagd blijft ook deze maand stabiel.
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist deze maand door Kreeft en Leeuw.
In de eerste helft van juni 2018 wordt geld uitgegeven aan vrienden en verenigingsleven. In de tweede helft van de maand wordt geld uitgegeven aan spiritualiteit en reizen.
Richt je alleen op het essentiële en bespaar waar mogelijk. Regel je zaken goed, Maagd, want aan het eind van dit jaar krijg je te maken met financiële uitdagingen. Nauwkeurigheid levert geld op en daar weet je alles van!

Gezondheid
Pas op dat je jezelf niet voorbij loopt in juni 2018.
De invloed van Mars duidt op een periode van productiviteit en hard werken, maar stress ligt op de loer. Je loopt tijdens deze periode meer kans op een burn-out, infectie, uitslag of koorts.
Krop frustraties niet op, maar zoek tijdig een goede uitlaatklep. Hardlopen, zwemmen, fietsen, het maakt niet uit wat je doet, als je maar beweegt!
Zorg voor voldoende rust tussendoor en luister naar je lichaam.

Advies
Maak je niet zo druk, Maagd. De wereld draait toch wel door! Probeer conflicten zoveel mogelijk te vermijden en focus jezelf op wat werkelijk essentieel is in juni 2018.

error: Content is protected !!