Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich nog steeds aan de Nachtkant van de Schorpioen-horoscoop. Winterslaap! Tijdens deze Winterslaap bouw je aan een nieuw fundament dat vanaf het voorjaar 2019 jouw maatschappelijke doelen weer zal dragen.
De Nachtkant gaat over emotioneel welzijn, innerlijke wereld, familie en huiselijke activiteiten. TSamenwerking zal in de komende maanden het sleutelwoord zijn om je doelen te bereiken.
Februari 2019 is een maand van keuzes voor je gezinsleven, carrière en studierichting.

Liefde en Relaties
Neptunus is de heerser over jouw Huis van de Liefde en Venus heerst over jouw Huis van Relaties! Februari 2019 is door de gunstige invloed van de planeten Neptunus en Venus een romantische maand! Je hart stroomt over van liefde en je wil niets liever dan die liefde delen met je partner.
Vele Schorpioenen nemen het besluit om te gaan trouwen of dat het tijd is voor gezinsuitbreiding! De single Schorpioen vindt de liefde op de werkvloer, tijdens een feestje of sociale bijeenkomsten.
De Volle Maan van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Deze Volle Maan kan heel romantisch zijn! Iets komt tot voltooiing in je sociale kring of je gaat een grote stap zetten en dat wordt gevierd. Er is een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend, vriendin of zakenrelatie gaat trouwen, maar het is ook mogelijk dat een vriend, vriendin of zakenrelatie kan verhuizen of uit je leven gaat verdwijnen.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische invloed duidt op een nieuw begin in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing.
Het kan ook zijn dat je besluit om grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, schilderen, behangen, een huis te kopen of te huren of je huis te verkopen of te verhuren. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven.
Ook zijn er meer korte reisjes, meer bezoek, telefoontjes en berichtjes tussen naaste familieleden. Deze maand is jouw hart extra groot en ben je vrijgevig naar jouw omgeving zoals vrienden, familie, kinderen of je geliefde. In het tweede weekeind van februari 2019 kunnen er echter problemen zijn. Jouw keuzes worden door ouderen in je familie niet altijd in dank afgenomen.
Het is goed om dan wat afstand te nemen. Probeer de gezonde balans in je familie te vinden, Schorpioen.

Carrière
Februari 2019 is een gunstige maand voor de studerende Schorpioen en voor het maken van zakenreizen. De Maansverduistering van 21 januari 2019 in jouw Huis van Carrière laat ook deze maand carrièreontwikkelingen zien die van invloed zijn op je privé-leven. Voorlopig ben je nog bezig met het maken van strategische plannen voor je carrière. Mars is jouw planeet van het Werk. Mars reist nog tot 14 februari 2019 door Ram.
Mars in Ram laat zien dat je liever alleen werkt, maar je kunt tijdens deze periode eenmaal niet zonder samenwerking! Op 2 februari 2019 is Mars vierkant Pluto en dat betekent machtsstrijd en confrontaties. Je wil zo graag, maar het alles lijkt zo gecompliceerd, omdat er altijd iets of iemand je de weg verspert. Het gaat dus af en aan deze maand.
Op 13 februari 2019 is Mars conjunct Uranus in het Huis van Werk en dat geeft een sterke drang om te ontsnappen aan beperkende situaties in je leven. Het nemen van risico’s kan echter tot ongewenste verrassingen leiden. Probeer alles te relativeren. Er komen betere tijden!

Financiën
Jupiter is de planetair heerser van Boogschutter en daarmee jouw planeet van Financiën!
Jupiter in Boogschutter reist tot begin december 2019 door jouw Huis van Financiën.
Deze ijzersterke positie van Jupiter is een productieve en winstgevende periode voor de Schorpioen. Aan het begin van deze maand bevindt Jupiter zich nog in het goede gezelschap van Venus. Tot 3 februari 2019 kan er financieel rendement zijn van eerder gemaakte investeringen!
Het is raadzaam om vrijgekomen gelden niet direct te investeren. Voorlopig ben je nog bezig met het maken van strategische plannen, zoals de voorbereiding van projecten en onderhandelingen met investeerders.
Er zal deze maand een gestage stroom van inkomsten zijn, maar het is aan jou en je feilloze intuïtie om deze positie te behouden.

Gezondheid
Mars is jouw planeet van Gezondheid. Tot 14 februari 2019 “marcheert” Mars in Ram door jouw Huis van Gezondheid.
Tot begin maart 2019 reist Uranus nog door Ram en daarmee door jouw Huis van Gezondheid. Tijdens deze periode komen er veranderingen in je dagelijks leven wanneer er sprake is van te veel verplichtingen en stress. Je hebt veel aan je hoofd en dat betekent ook meer stress voor de Schorpioen. Onbewust leg je de lat hoger voor jezelf. Tijdens deze periode loop je meer kans op een burn-out, hoofdpijn, infectie, uitslag of koorts.
Zorg goed voor jezelf. Voldoende rust en voldoende beweging dragen ertoe bij om gezond en fit te blijven. Tijdens deze kosmische winterslaap heb je vooral rust nodig.
Spirituele therapieën zoals meditatie, Reiki en hypnotherapie zijn heilzaam om bij je ziel te komen en oude pijn los te kunnen laten.

Advies
Deze maand zijn a complexe en frustrerende gebeurtenissen waar je geen controle over hebt.
Het beste wat je kunt doen is afstand nemen.
Je wint er niets mee als je boos bent.
Probeer alles te relativeren. Er komen betere tijden!

error: Content is protected !!