Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Algemeen
De meeste planeten staan nog steeds aan de oostelijke kant van de Ram-horoscoop.
Een jaarlijkse periode van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid voor de Ram. Het planetaire accent verschuift inmiddels steeds verder van carrière naar huiselijke kwesties en innerlijke groei. Vrije wil en persoonlijke autonomie zijn echter nog steeds actueel voor de Ram.
De focus in mei 2019 ligt op financiële vooruitgang, privéleven en gezin, spiritueel bewustzijn en gezondheid. Een goede planning

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Weegschaal van 19 april 2019 viel in jouw Huis van Relaties. Op het gebied van relaties worden knopen doorgehakt, want Ram wil schoon schip maken.
Mei 2019 is overigens een maand van verrassingen, leuke nieuwtjes en plotselinge gebeurtenissen. De liefde viert hoogtij voor de Ram en dat heb je te danken aan de invloed van Venus in Ram in de eerste helft van mei 2019. Venus in Ram werkt als een magneet, dus aan aandacht geen gebrek! De eerste helft van mei 2019 laat de beste kansen zien wanneer je gaat daten of een aanzoek wil doen. Je wil niets liever dan samenzijn met je partner en romantische uurtjes doorbrengen. Ook de tweede helft van mei 2019 ziet er veelbelovend uit. De voorkeur van Ram gaat dan wel uit naar een liefdesrelatie of zakelijke relatie die financieel ondersteunend is.

Familie en Huis
Mei 2019 is grotendeels gewijd aan huis, gezin, familie en huiselijke aangelegenheden.
Familieproblemen of problemen met je huis vereisen je aandacht zodat de carrière op de tweede plek komt. Tot 6 mei 2019 reist Mercurius door Ram, waardoor je in staat bent om op professioneel en huiselijk gebied dingen recht te zetten. De invloed van Venus in Stier van 20 mei tot 13 juni 2019 laat een gunstige tijd zien om je huis op te knappen en op te ruimen.
De dynamische invloed van de rode Strijder Mars leidt vanaf 17 mei 2019 tot 1 juli 2019 tot veel bedrijvigheid thuis en in je privéleven. Deze activiteiten kunnen ook de oorzaak zijn van verstoring of verandering waardoor er weinig ruimte overblijft voor studie of ontspanning. Er kan sprake zijn van de aankoop van een huis of onroerend goed, een verhuizing of verbouwing. De invloed van Mars kan ook leiden tot ruzie en emotionele onrust met ouders of met ouderen in de familie. Mars kan dan de figuurlijke olifant in de porseleinkast zijn. Belangrijk is om een goede balans te vinden tussen privé en carrière.

Carrière
Mei 2019 is over het algemeen een prima maand om vooruitgang te boeken, maar de invloed van retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok laat zien dat je extra inspanningen moet leveren om doelen te realiseren. Door de invloed van Mercurius in Ram weet je in de eerste week van mei 2019 hoe je dingen recht moet zetten.
In de loop van mei 2019 wordt het duidelijk dat je anderen nodig hebt om carrièredoelen na te streven. Teamwork is de sleutel tot succes! Venus in Ram tot 15 mei 2019 maakt de Ram onweerstaanbaar charmant, dus een geweldige periode om te solliciteren of een idee of een zakelijk project te presenteren, dus netwerken, het bijwonen van seminars of webinars, contacten leggen, zakelijke partners bij jou thuis uitnodigen voor een etentje. Een zakenreis kan lucratief zijn.
De Ram werkzaam in de reclamewereld en reisbranche is deze maand het meest succesvol. Op 24 of 25 mei 2019 kan er goed nieuws zijn waardoor er deuren voor je opengaan, maar het succes komt wel door hard te werken en volledige toewijding.

Financiën
De Nieuwe Maan van 4 mei 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er deze maand financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming of gelegenheid om je te krijgen.
De planetaire aanwezigheid van de Zon, Mercurius, Venus en Uranus in het Huis van Financiën laat financiële ondersteuning zien van familie en vrienden. Investeringen die je deze maand doet, laten een mooi rendement zien. De Volle Maan van 18 mei 2019 in Schorpioen duidt op financiële verrassingen en een nieuwe visie over het thema geld. Deze maand wordt er vooral geld uitgeven aan het huis, renovatie of verhuizing.
De Volle Maan belicht financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door deze Volle Maan begunstigd tot medio volgende maand. Ram ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement van beleggingen.

Gezondheid
Mei 2019 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid, maar je moet er wel wat voor doen. Gezonde en gevarieerde voeding versterken je immuunsysteem. Mei 2019 is de maand bij uitstek om samen te sporten! Wat is er leuker dan samen te werken aan een goede conditie? In de tweede helft van mei 2019 kunnen stress en vermoeidheid toeslaan. Ook is het belangrijk om emotionele problemen thuis op te lossen om stress te voorkomen. Pak de onderliggende oorzaak aan om jezelf beter te voelen. Zorg voor een vaste routine, Ram.

Advies
Tot 16 mei 2019 reist Venus door Ram. De eerste helft van mei 2019 is met deze sprankelende energie gunstig om iets gedaan te krijgen of de stoute schoenen aan te trekken of om met iets nieuws te beginnen. Op 6 mei 2019 staat jouw planeet Mars in Tweelingen opposiet de retrograde Jupiter in Boogschutter en dit aspect geeft zelfvertrouwen, moed, kracht en durf. Met zelfbeheersing, samenwerking en geduld is er veel te bereiken op het gebied van educatie, rechtszaak, reizen, romantiek, politiek en sport.
Ook 24 en 25 mei 2019 kunnen veelbelovend zijn, maar niet overmoedig worden.

 

error: Content is protected !!