Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen maart 2017

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop. Jouw carrière is onverminderd belangrijk, maar de focus ligt deze maand toch het meest op familie, geld, huis, privéleven en emotionele kwesties. De stabiliteit van jouw thuisbasis is het fundament voor een succesvolle carrière.

Liefde en Relaties
Maart 2017 is een aangename en sociale periode waarin je nieuwe mensen leert kennen.
Vooral de eerste helft van maart 2017 stroomt over van liefde en romantiek. Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius reist tot 13 maart 2017 door jouw teken, Vissen! In een vaste relatie merk je dat je op handen wordt gedragen! Iedereen mag je graag. Jouw aantrekkingskracht is veel sterker tijdens deze periode. Venus in Ram gaat echter retrograde van 4 maart 2017 tot 14 april 2017. Tijdens deze periode kan een ex jouw pad weer kruisen, maar het kan ook voelen alsof je in een relatie niet voldoende aandacht krijgt. Door de retrograde Venus neem je in de relatie een afwachtende houding aan. De retrograde Venus laat trouwens zien dat het geen goede periode is om een relatie te beginnen. Wacht daarmee tot half april 2017. De retrograde Venus kan echter ook leiden tot misverstanden in de vaste relatie. Wees duidelijk.
De Volle Maan in Maagd van 12 maart 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Een periode om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?

Familie en Huis
De komende maanden staan de meeste planeten aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop. De Nachtkant. Deze periode is vooral gericht op huis, gezinsleven, familie en emotioneel welzijn. Vele Vissen besluiten om te gaan samenwonen of een huis te gaan kopen. Vanaf de tweede helft van maar 2017 worden er belangrijke stappen gezet op het gebied van huis en familie. Een huis kopen, huren, renoveren. Ook een huwelijk, verloving of gezinsplanning hoort bij deze energie. Eigendomskwesties en ook financiële ontwikkelingen.
De uitdaging deze maand is om een gezonde balans te vinden tussen carrière en je privéleven. Carrière en privéleven moet je zien als één geheel. Het ene kan eenmaal niet zonder het andere.

Carrière
De Volle Maan in Maagd van 12 maart 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Een periode om ook jouw zakelijke relaties tegen het licht te houden. Hoe verloopt de relatie met mijn compagnon of collega(s)? Wat kan er veranderd worden om de onderlinge relatie te verbeteren of gaat de stekker eruit? De Maansverduistering van 11 februari 2017 viel in jouw Huis van Werk. In de komende zes maanden is er meer werk en krijg je waardering voor je werk. Er komt een nieuwe baan wanneer je huidige baan niet meer bij je past. Venus is jouw planeet van communicatie. Venus in Ram gaat vanaf 4 maart 2017 retrograde. Wees duidelijk zodat de ander begrijpt wat je bedoeld en andersom. Zorg ervoor dat e-mails en brieven kloppen, let op de kleinste details! Als je iets niet begrijpt, vraag het dan nog een keer. Met Venus retrograde kun je de aankoop van een vervoersmiddel of communicatie-apparatuur beter uitstellen tot 15 april 2017. Wel een goede periode voor vergelijkend warenonderzoek! Met de Zon in Vissen zijn de eerste drie weken van maart 2017 veelbelovend om een passende baan te vinden.

Financiën
Mars is jouw planeet van het geld. Mars in Ram vergezelt tot 10 maart 2017 Uranus in jouw Huis van Financiën. Met de ondersteuning van dit planetaire duo komen financiële mogelijkheden jouw kant uit. Gunstige financiële periode voor budgetbeheer en het maken van verstandige financiële keuzes. Venus in Ram gaat vanaf 4 maart tot 14 april 2017 retrograde in jouw Huis van Financiën. In deze periode zijn er financiële vertragingen. Tijdens deze periode zie je financiële mogelijkheden over het hoofd of kun je achteloos zijn met geld door teveel uit te geven. Het appeltje voor de dorst komt nu goed van pas, want je krijgt door Venus retrograde te maken met onverwachte kosten. Echter, vanaf 21 maart 2017 betreedt de Zon jouw Huis van Financiën waardoor alles in goede banen wordt geleid. De Nieuwe Maan in Ram van 28 maart 2017 valt ook in jouw Huis van Financiën. Een goede periode voor een financiële planning met het oog op de toekomst! Het kan zijn dat je een huis wil kopen of verbouwen of een auto of vakantie. Of een pensioenplan opstellen.

Gezondheid
In de eerste helft van maart 2017 kun je door de invloed van Mars in Ram het gevoel hebben alsof je hoofd overloopt. Om dit gevoel te verminderen en jezelf weer in balans te brengen is een hoofdhuidmassage en voetmassage raadzaam. Met de Zon in Vissen zit je over het algemeen goed in je vel. In de eerste drie weken van maart 2017 in het goed om jezelf te omringen met alles waar je happy van wordt. Vertroetel jezelf maar! Een goed glas wijn, mooie kleding, een heilzame omgeving. Voor jou begint een nieuw Zonnejaar en dat straal je op energetisch niveau uit.
Vanaf 21 maart 2017 heb je door de invloed van de Zon in Ram meer rust en ontspanning nodig.

Advies
De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 schenkt jou in de komende maanden de moed om de juiste stappen te nemen. Er gebeurt zoveel in jouw wereld en in de wereld om je heen. Het is een proces van afbraak en wederopbouw. Dat gaat altijd gepaard met offers. Grote veranderingen zijn noodzakelijk in jouw financiën, liefde, zelfbeeld en relaties in jouw proces van ontwikkeling. Laat je meevoeren door de kosmische golven en zwem niet tegen de stroom in. Het oude komt nooit meer terug. Ga bouwen aan een nieuwe jij. Ga bouwen aan jouw eigen geluk. Ook al voelt het niet aangenaam, ook dit gevoel gaat voorbij.

error: Content is protected !!