Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram januari 2017

Algemeen
De Zon in Steenbok reist in de eerste drie weken van 2017 door jouw Huis van Carrière. Januari 2017 is de maand bij uitstek om met volle kracht vooruit je doelstellingen te verwezenlijken. Deze maand is er veel vooruitgang te boeken. Januari 2017 is een sociale maand om met vrienden samen te zijn, maar ook om contacten te leggen die zakelijk gezien zeer voordelig kunnen zijn.

Liefde en Relaties
Met de grote Weldoener Jupiter in jouw Huis van Relaties beleef je tot begin oktober 2017 een aangename en warme periode van samenzijn en samenwerking. Je ontvangt uitnodigingen voor bijeenkomsten op het werk of feestjes van vrienden en kennissen. Tijdens deze bijeenkomsten en feestjes ontmoet je nieuwe mensen die jou leven zullen verrijken. De vrijgezelle Ram gaat op zoek naar een partner die sterk en onafhankelijk is. In de liefde en persoonlijke relaties is de periode van Venus in Vissen een periode van intriges en emotionele zaken die je liever niet aan de grote klok wil hangen. Jouw relatie kan hectisch en veeleisend zijn. Een probleem in de liefde of in je huwelijk kan vanaf de tweede week van januari 2017 je aandacht opeisen. De tweede helft van januari 2017 ziet er beter uit. Een geweldige periode voor je sociale leven om samen met vrienden of je geliefde leuke dingen te beleven. Je ontmoet tijdens deze periode van Venus conjunct Neptunus van 13 tot 16 januari 2017 creatieve personen zoals kunstenaars, muzikanten, dansers of dichters. De Nieuwe Maan van 28 januari 2017 valt in jouw Huis van Vriendschappen. Dat betekent dat ook de komende maand in het teken staat van gezelligheid en samenzijn, van samenwerken en saamhorigheid.

Familie en Huis
De Volle Maan van 12 januari 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis.
Venus in Vissen laat vanaf 4 januari 2017 een periode zien waarin emotionele en persoonlijke zaken hectisch en veeleisend kunnen zijn. Het zijn zaken die je liever voor de buitenwereld verborgen houdt. Venus heeft zich met jouw planeet Mars bij Neptunus in Vissen gevoegd en dat betekent een machtsstrijd thuis in de tweede week van januari 2017. De tweede helft van januari 2017 ziet er beter uit. Het is raadzaam om tijd vrij te maken voor je privéleven om een moeilijke emotionele situatie op te lossen. Tijdens deze maand besef je maar weer hoe belangrijk het is om een stabiele thuisbasis te hebben. Laat het verleden rusten en geniet van het heden.

Carrière
De eerste drie dagen van januari 2017 staan door Venus in Waterman in het teken van nieuwjaarsfeestjes. Vanaf 4 januari 2017 worden er onderhandelingen gevoerd die te maken hebben met je werk. Carriereswitch? Als je overweegt van baan te veranderen, dan is januari 2017 de maand bij uitstek om dit te doen.
Januari 2017 is een sociale maand waarbij je veel onderweg bent en veel mensen ontmoet. Tijdens een nieuwjaarsborrel of officiële receptie, feest of jubileum kom je in de gelegenheid om nieuwe professionele contacten te leggen die met het oog op de toekomst zeer gunstig zijn. Januari 2017 is een aangename maand voor zakelijke en professionele aangelegenheden, vooral rond de 15 januari 2017 liggen de beste kansen. Het geluk ligt voor het oprapen, Ram. De kleuren geel en groen trekken extra geluk aan. Brandt kaarsen in die kleuren of kleedt jezelf in die kleuren om het geluk aan te trekken.

Financiën
Januari 2017 is niet echt een voorspoedige financiële maand. Dat heeft voornamelijk te maken met jouw uitgavenpatroon. Je bent geneigd om deze maand meer geld uit te geven aan entertainment, vriendschappen en huis. Het is raadzaam om in deze periode prioriteiten te stellen en een lange termijn planning te maken. Onroerend goed en investeringen laten goede resultaten zien. Ook krijg je medewerking bij het aangaan van een lening of krijg je eindelijk dat langverwachte goede financiële nieuws. Venus is van 13 tot 16 januari conjunct Neptunus in Vissen en dat versterkt je financiële intuïtie. Vanaf de derde week van januari 2017 wordt duidelijk of een nieuwe creatieve hobby lucratief is. Een bestaand financieel conflict met vrienden wordt in jouw voordeel opgelost.

Gezondheid
Jouw planeet Mars reist tot 28 januari 2017 door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze maand ligt de nadruk op onbewuste problemen en het loslaten van vastgeroeste patronen. Er is nog veel om op te ruimen, Ram. Neptunus in Vissen spoort je samen met Mars in Vissen aan om hieraan te werken. In plaats van jezelf tegen te werken moet je met jezelf samenwerken! Dat doe je door de verbinding met je innerlijke zelf aan te gaan. Voldoende beweging en een goede voeding zijn van het grootste belang. Maak tijd voor jezelf, want je hebt last van stress.

Advies
Hou deze maand rekening met je uitgaven. In de vierde week van januari 2017 is er een onverwachte uitgave, dus hou daar rekening mee deze maand. Januari 2017 is een maand van ingehouden adem, alsof je in de startblokken staat. En dat heeft te maken met jouw planeet Mars. Mars zal vanaf 29 januari 2017 door jouw eigen teken reizen, Ram. Mars is dan weer thuis van een lange reis van twee jaar door de dierenriem. Er breekt dan een hectische periode voor je aan. Ook jij moet dan orde op zaken stellen op velerlei gebieden in je leven.

error: Content is protected !!