Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen mei 2017

Algemeen
De maand mei 2017 wordt vooral gekleurd door spiritualiteit en samenzijn, Tweelingen. Een avontuurlijke reis naar een spirituele plek, naar een spirituele lezing, een spirituele beurs, vrijwilligerswerk, ondersteuning van goede doelen. Dit alles is mogelijk deze maand. De reis naar jezelf. De buitenwereld speelt een belangrijke rol, je privéleven komt op de tweede plek deze maand.

Liefde en Relaties
Deze maand draait alles om duidelijkheid. Niet om de hete brij heendraaien, maar zeggen waar het op staat! Luid en duidelijk, want anders verzandt je boodschap. De tweede helft van mei 2017 is een aangename periode om samen met een vriend of vriendin gezellig iets te ondernemen. Even samen er tussenuit. Vrienden inspireren je en adviseren je! Ook bij twijfel over de liefde. Luister naar je vrienden want hun advies is kostbaar. Ze kennen jou al langer dan vandaag! Mei 2017 is de maand van liefdeskansen en nieuwe samenwerkingsverbanden. Een nieuwe liefde wacht op jou op plekken waar spiritualiteit en kennis zijn verweven. Dus ook bij de studie! Met de Nieuwe Maan van 25 mei 2017 in Tweelingen heb je zin om te gaan shoppen en naar de kapper te gaan.
Deze Nieuwe Maan is de kosmische poort naar een nieuwe jij!

Familie en Huis
Ook al denk je alles te weten en veel weet je ook, vaak ben je onzeker over wat je denkt wat er waar is. Er gaat zoveel om in je hoofd! Goed advies is dan kostbaar. Je hebt door de invloed van de Zwarte Maan in Boogschutter (tegenoverliggende teken van Tweelingen) te maken met onzekerheid over de vergankelijkheid van het leven, maar ook een gebrek aan vertrouwen, bedrog en oneerlijkheid in je huwelijk of gezin. Praat hierover met je dierbaren, je gezin, je familie, je directe omgeving. Door open een eerlijk te communiceren valt alles op zijn plaats.
De maand mei 2017 is trouwens een geweldige maand om met je gezin op reis te gaan!

Carrière
De retrograde Mercurius in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn heeft je vorige maand aan het denken gezet. Misschien sluit jouw carrière niet aan bij wat je werkelijk wil. Het is tijd om in actie te komen. Mars in Tweelingen ondersteunt je bij iedere beslissing die je maakt. Met de Zon in Tweelingen ben je krachtiger en onafhankelijker. Er staat jou niets in de weg om jouw doelen te verwezenlijken. Ook in je carrière geldt dat samenwerking de sleutel is tot professioneel succes. Samen bereik je meer dan alleen! Een goed advies is van onschatbare waarde. De Volle Maan van 10 mei 2017 valt in jouw Huis van Werk. Een nieuw project krijgt handen en voeten! Mei 2017 is een drukke maand voor je carrière. Je krijgt niets cadeau, maar je bent in staat om alle uitdagingen het hoofd te bieden.

Financiën
Mei 2017 is financieel gezien een voorspoedige maand voor de Tweelingen. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 was de kosmische deur naar verbetering van de inkomsten.
Je mag rekenen op de financiële steun van familie en vrienden. Het geld groeit echter ook in mei 2017 niet aan de bomen. Je moet er heel wat voor doen, maar alle beslissingen die je neemt deze maand zijn van invloed op je financiële toekomst. Jouw partner kan te maken krijgen met een nieuwe bron van inkomsten.

Gezondheid
Mei 2017 is een geweldige maand voor je gezondheid, je bent energiek, charmant en zelfverzekerd. De Zon straalt in je hart! Met zoveel zonnekracht staat niets je in de weg om je doelen te bereiken. Jouw partner kan echter te maken krijgen met wat kwaaltjes, maar met jouw goede zorgen zijn deze zo weer voorbij.
Mei 2017 isover het algemeen een spirituele maand. Geen betere maand om met yoga te beginnen!

Advies
De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid! Het begin van jouw persoonlijke nieuwe zonnecyclus. Jouw universele zonnecyclus is in haar groeiende fase. In ieder geval, van harte gefeliciteerd met je nieuw Zonnejaar, Tweelingen! De eerste week van mei 2017 ziet er het beste uit voor onderhandelingen of iets bespreken wat je dwars zit op het werk of in de relatie.
Samenwerking is deze maand de sleutel tot succes. Luister naar dat waardevolle advies en doe er je voordeel mee.

error: Content is protected !!