Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in Schorpioen! Van harte gefeliciteerd, Schorpioen!
November 2018 is nog steeds gericht op jou, op jouw wensen, op jouw eigen innerlijke kracht, maar binnenkort komt de nadruk te liggen op samenwerking, aanpassingsvermogen en consensus.
De planetaire krachten verschuiven steeds verder naar de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop. Dit is domein van privéleven, familie, huis en emotionele welzijn. Terug naar de basis.
De nadruk in november 2018 ligt op persoonlijkheid, financiële ontwikkelingen, spiritualiteit, geloof en studie.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 24 oktober 2018 viel in jouw Huis van Relaties. Door deze kosmische invloed is er deze maand een aanzoek, belofte, zakelijke verbintenis, verloving of huwelijk. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor beide partijen een nieuwe weg. De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau? De invloed van Uranus in Stier in het Huis van Relaties is het begin van een zevenjarige reis waarin relaties op de proef worden gesteld, veranderen of beëindigen, zowel in je intieme relatie, gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking. Vanaf 7 november 2018 trekt de retrograde Uranus zich even terug uit het Huis van Relaties. De single Schorpioen kan de liefde deze maand vinden bij de bank of op een plek van monetaire doelstellingen.
Venus retrograde in Weegschaal brengt je tot 16 november 2018 terug naar het verleden, naar een oude liefde. De retrograde Mercurius laat zien dat er nog heel wat goed te praten valt voordat de draad kan worden opgepakt.
De invloed van de rode Strijder Mars vanaf 16 november 2018 tot 1 januari 2019 richt de aandacht op het samenzijn en het delen van de liefde. Dit is de beste periode om te daten, een romance of meer vuur in de vaste relatie te brengen. Tijdens deze periode ben je ook strijdvaardig en competitief in de liefde, dus ben je bereid te vechten voor degene die je hart heeft gestolen.

Familie en Huis
De rode Strijder Mars blijft tot 15 november 2018 in het Huis van Familie en Huis. Mars geeft meer energie voor het doen van huiselijke activiteiten en het aanpakken van klussen. De eerste helft is dus de beste periode voor een renovatie aan je huis. Door de invloed van Mars is het niet altijd makkelijk om je kinderen te benaderen of om ze te begrijpen. Kinderen kunnen heel onvoorspelbaar zijn, maar wat er ook gebeurt, ze hebben jouw onvoorwaardelijke liefde en steun nodig voor hun ontwikkeling. Net als jij hebben ze ruimte nodig om te kunnen groeien. Door de invloed van Saturnus in Steenbok kun je goede resultaten boeken met een thuisstudie, een cursus of het ontwikkelen van een vaardigheid of hobby. De invloed van Mars laat vanaf 16 november 2018 tot 1 januari 2019 de noodzaak zien om meer tijd en aandacht besteden aan kinderen of kinderen in je directe omgeving. Creatief bezig zijn thuis of kinderen mee te laten doen in creatieve bezigheden thuis of sportactiviteiten kan helend zijn voor je gezin.

Carrière
De weldadige invloed van Jupiter in jouw eigen teken Schorpioen heeft jou in de afgelopen twaalf maanden een grote kosmische duw in de rug gegeven om jouw doelen te bereiken.
En niet alleen in je carrière! Jupiter verlaat vanaf 8 november 2018 het teken Schorpioen.
In november 2018 staat de carrière op een laag pitje. De storm is gaan liggen en er komt tijd om de focus te verleggen naar je privéleven en het maken van gerichte toekomstplannen. Een beslissing die je normaal gesproken met geen enkele moeite zou nemen, wordt uitgesteld. Schorpioen bevindt zich in een periode om terug te kijken, te beoordelen en aanpassingen te doen voor de toekomst. Als je op zoek bent naar passend werk, moet je dat wel doen in de eerste drie weken van november 2018.
In de tweede helft van november 2018 moeten er knopen worden doorgehakt voor wat betreft een zakelijke relatie. Ook al zijn er uitdagingen, je weet toch vooruitgang te boeken. Maar het gaat jou in deze periode meer om emotionele rust en geluk dan om ellebogenwerk.

Financiën
Vanaf 9 november 2018 tot begin december 2019 reist Jupiter door jouw Huis van Financiën en dat betekent voor de Schorpioen een jaarlijkse periode van nieuwe financiële mogelijkheden en verbetering van je financiële positie! Dit is wel een productieve periode waarin je veel gedaan krijgt, ook ben je toegeeflijker en vrijgeviger. Er zal in ieder geval voldoende inkomsten zijn door bijvoorbeeld een financiële meevaller, salarisverhoging, meer omzet in je onderneming, toekenning, verkoop van een huis of het winnen van een loterij.
De Volle Maan van 23 november 2018 belicht financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd tot medio volgende maand. De Schorpioen ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen.
De Mercurius retrograde periode vanaf 17 november 2018 tot 1 december 2018 in jouw geldsector kan echter leiden tot financiële vertraging waardoor je andere financiële keuzes moet maken.

Gezondheid
De retrograde Venus in de eerste helft van november 2018 in het Huis van Kosmisch Bewustzijn duidt op een periode van relatieproblemen of van weemoed, geheime verlangens en de behoefte om jezelf terug te trekken. Je hebt dan tijd nodig voor jezelf om innerlijke problemen te verwerken die van invloed zijn op je relaties. Gun jezelf die tijd.
Zoals je weet vormen lichaam, ziel en geest een drie-eenheid. Je moet dus alle drie evenveel aandacht geven, fysiek, emotioneel en mentaal. Omring jezelf met zachtheid en helende energie.

Advies
De transit van Jupiter tot en met 8 november 2018 door jouw eigen teken was een nieuwe 12-jarige cyclus van innerlijke groei en expansie. Nieuwe ervaringen en personen van het afgelopen jaar zijn van grote waarde voor de toekomst. Deze sterke invloed van Jupiter in Schorpioen blijft bij je en dat neem je met je mee!
De retrograde Mercurius kan vanaf 17 november 2018 leiden tot communicatieproblemen, gebrek aan focus of mentale discipline. Deze energie geldt vooral voor de “late” Schorpioen die na 18 november geboren is.

error: Content is protected !!