Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Aan de vooravond van het nieuwe jaar 2024 maakt Stier de balans op.
Stier mag met de grote Weldoener Jupiter in Stier terugkijken een jaar van persoonlijke kansen en groei! Jupiter blijft wel tot 25 mei 2024 in Stier!
De focus in december 2023 ligt op huis en gezin, relaties, vriendschappen en financiën.
De Maansverduistering in Stier op 28 oktober 2023 sloot de verduisteringscyclus op de as Stier/Schorpioen af en door deze kosmische gebeurtenis komt er iets tot een einde of worden resultaten zichtbaar.Tegenslagen en vertragingen zijn indicaties dat het pad dat je volgt niet het juiste is.

Liefde en Relaties
Met Venus in Schorpioen in het Huis van Relaties vanaf 5 december 2023 moet je op je tellen passen. Relaties kunnen turbulent zijn wanneer je tegen de wensen van je partner ingaat.
Met geduld en liefde komt het allemaal wel weer goed.
Saturnus in Vissen (Huis van Vriendschappen) is vanaf 4 november 2023 weer direct en dat is een positieve flow om met vrienden met een gezamenlijk creatief of zakelijk project van start te gaan.
Een lang gekoesterde droom kan werkelijkheid worden, maar bij alles is een goede voorbereiding het halve werk.
De single Stier mag niets forceren en liefde de kans geven om tot bloei te komen.
Zowel Mars als asteroïde Ceres reizen door Boogschutter, het Huis van Intimiteit en Vertrouwen. Het verlangen om je op zielsniveau te verbinden kan heel sterk zijn, maar dat kan ook een valkuil zijn. Vanaf 24 december 2023 tot 1 januari 2024 is Mercurius namelijk retrograde in Boogschutter en tijdens die periode wordt Stier zich bewust van problemen met vertrouwen en intimiteit, problemen die om een oplossing vragen.
Over het algemeen blijft het belangrijk om onzelfzuchtig te zijn en je partner vrij te laten.

Familie en Huis
December 2023 is niet echt een harmonieuze maand, want er zijn problemen in het gezin en de familie die om een oplossing vragen. De negatieve sfeer kan van invloed zijn op kinderen in je gezin en de familie. Kinderen vragen veel aandacht. Er zijn wat kleine ongemakken, zoals kapotte huishoudelijk apparatuur. December 2023 is door de retrograde Mercurius vanaf 13 december 2023 geen gunstige maand om op reis te gaan. Stier kan het gevoel hebben dat er weinig vooruitgang is, maar de emotionele Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 kan uitkomst bieden. Deze Volle Maan biedt een geweldige kans om hulp te vragen en feedback te krijgen over een creatief project, school, een buurtproject of een zakelijk of romantisch advies. Je moet wel extra hard je best doen om je boodschap over te brengen, maar dit is wel het ultieme moment om jezelf te laten horen. Met goede wil kom je er wel. Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie over een broer of zus, buren of directe woonomgeving.

Carrière
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in jouw Huis van Werk en door deze invloed is er meer kans op een nieuwe baan, nieuwe kansen op de werkplek of nieuwe verantwoordelijkheden in het dagelijks leven. Toch is het raadzaam om deze maand een beslissing over je carrière zorgvuldig te overwegen, want met Jupiter retrograde in Stier is het geen gunstige tijd om nu een overstap te maken.
Aan het begin van december 2023 kan er sprake zijn van stress op het werk of bij jou thuis.
Blijf kalm, maak een lijstje en los eerst op van van urgentie is. Als carrière de prioriteit is, moet je dat eerst oplossen, want problemen lossen zich niet vanzelf op en worden alleen maar groter.
December 2023 laat verder een positieve maand zien voor carrièregroei, maar het komt je niet aanwaaien. Door hard te werken en toewijding kun je alle uitdagingen aan.
Door de retrograde Jupiter in Stier verloopt alles op je werk of met de studie trager. Met de retrograde Mercurius in Steenbok tot 1 januari 2024 krijg je de kans om uit te zoeken welke baan of studie het beste bij jou past.

Financiën
Door de invloed van de Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 in het Huis van Financiën is de eerste helft van december 2023 de perfecte periode voor financiële planning en strategievorming. Deze Volle Maan laat ook een voltooiing zien op financieel gebied of dat er financieel iets afgerond of verbeterd moet worden. Een tijdelijke financiële crisis verlegt de materiële focus van Stier. Deze Volle Maan is een wake-up call om jezelf op andere manieren te waarderen.
Met de Nieuwe Maan in Boogschutter van 12 december 2023 in het Huis van Gedeelde Bronnen kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan.
De Nieuwe Maan spoort je aan om de balans op te maken van de financiële verplichtingen.
Door de invloed van de retrograde Mercurius in Steenbok blijft de financiële situatie stabiel. Risicovolle investeringen moeten in december 2023 worden vermeden, ook investeringen leveren deze maand niet het gewenste rendement op.

Gezondheid
Venus in Weegschaal tot 4 december 2023 is het beste tijd voor een schoonheidsbehandeling of cosmetische ingreep.
De retrograde Cheiron in Ram in jouw 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en innerlijke Psyche brengt met name pijnlijke herinneringen naar boven, woorden of situaties van vroeger die jou hebben gekwetst. De retrograde Cheiron in Ram dwingt je om emotionele pijn onder ogen te zien.
Jupiter retrograde is een unieke tijd voor zelfreflectie en evaluatie.
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in het Huis van Gezondheid en ook de Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 is van invloed op je gemoedstoestand.
Angst, stress en nervositeit als gevolg van spanningen op je werk hebben een negatieve invloed op je gezondheid.
Om je gezondheid op peil te houden is gezonde en gevarieerde voeding, regelmatig bewegen, yoga en meditatie raadzaam. Hou je aan een vaste dagroutine, Stier.

Advies
Ook al wordt pas volgend jaar een overeenkomst gesloten, het is met Mars in Boogschutter deze maand de beste tijd om op zoek te gaan naar een geschikte optie voor een appartement of huis, een buitenlands project of studie. Alles wat nu in beweging wordt gezet heeft een gunstige uitwerking.
De Maansverduistering in Stier op 28 oktober 2023 sloot de verduisteringscyclus op de as Stier/Schorpioen af. Door deze kosmische gebeurtenis komt iets tot een einde. Stier mag de vruchten plukken of deze nu zoet of zuur zijn. Tegenslagen en vertragingen zijn indicaties dat het pad dat je volgt niet het juiste is. Oude projecten en onuitgewerkte ideeën zou je alsnog een kans kunnen geven, want deze kunnen nu wel succesvol zijn. Luister ook naar de input van anderen!
Samenwerking of het bundelen van krachten is de sleutel om meer geld te verdienen.

error: Content is protected !!