Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Waterman augustus 2019

Algemeen

De planetaire krachten bevinden zich inmiddels aan de bovenzijde van de Waterman-horoscoop. De buitenwereld wordt steeds belangrijker. De Volle Maan van 15 augustus 2019 valt in jouw teken Waterman! Jouw persoonlijke charme is dan jouw geheime wapen, in je carrière, je sociale kring en in het dagelijks leven. Deze maand ligt de focus op carrière, financiën, liefde en relaties, gezondheid, spiritualiteit en creativiteit.

Liefde en Relaties

De Nieuwe Maan in Leeuw van 1 augustus 2019 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Met deze energie kan er iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Venus in Leeuw staat in het teken van je sociale leven en vriendschappen. Je gaat je sociale kring verder uitbreiden. Je vindt het heerlijk om met vrienden urenlang te praten over het leven. Je vrienden zijn jouw verlengstuk, want ze kennen jou als geen ander. Ook al ga je bij voorkeur je eigen weg, jouw zoektocht naar liefde en verbondenheid staat bij jou op nummer één. Gezinsuitbreiding staat deze maand ook in de sterren geschreven! In de vaste relatie kan er echter sprake zijn van spanning, omdat je vaak het laatste woord wil hebben. De tweede helft van augustus 2019 staat grotendeels in het teken van het herstellen van relaties.

Familie en Huis

In augustus 2019 kan er een gerechtelijke uitspraak zijn met betrekking tot je gezin of huis. Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Stier symboliseert het privé-leven van Waterman.Tijdens deze periode moeten er keuzes worden gemaakt voor huis, gezin en leefomgeving. Tijdens deze periode is er ook gezinsuitbreiding mogelijk.

In de familie zijn er in augustus 2019 meningsverschillen met oudere familieleden. In de laatste week van augustus 2019 komt verbetering in een bestaande situatie. Vanaf 12 augustus 2019 gaat Uranus in Stier Retrograde. Uranus is de heersende planeet van Waterman. Oud zeer met kinderen of familie moeten worden opgeruimd of banden met het verleden worden verbroken,  wanneer deze niet meer te herstellen zijn. In ieder geval krijg je te maken met issues uit het verleden die nog niet zijn opgelost.

Carrière

In deze periode moet er een balans gevonden worden tussen je carrière en privéleven. Jouw carrière wordt steeds belangrijker. Jouw drang naar onafhankelijkheid vertaalt zich ook in de carrière. Richt jezelf op de uitvoering van een project waar jij de leiding over hebt of op een project dat jij zelf hebt bedacht. In de eerste helft van augustus 2019 reist Mercurius in Kreeft door jouw Huis van Werk. Tijdens deze mentale transit kun je je beter focussen en heb je aandacht voor details, plannen en organiseren. In de afgelopen maanden is er door jouw onafhankelijke houding wellicht wrijving ontstaan tussen jou, klanten of collega’s. Tijd om zakelijke verhoudingen te herstellen. Regelmaat, routine en emotionele, fysieke en mentale discipline zijn ook thema’s deze maand. Op vaste tijden werken en ook op vaste tijden een rustpauze inlassen. Het werkt echt!

Augustus 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen, investeringen in het buitenland, studie of bedrijfsgerichte opleiding.

Financiën

Augustus 2019 is een financieel gunstige maand, want er komt voldoende geld binnen.

De meeste uitgaven gaan in augustus 2019 naar je huis, gezin en familie. De retrograde Uranus in Stier vormt in de tweede helft van augustus 2019 een verbinding met de Zon, Venus en Mars in Maagd en dat betekent dat er gezamenlijke huishoudelijke uitgaven zijn.

De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan kan duiden op een gunstige gerechtelijke uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van winstgevende contracten voor een lange termijn project dat te maken heeft met duurzaamheid en innovatie.

Gezondheid

In de eerste helft van augustus 2019 reist Mercurius in Kreeft door jouw Huis van Gezondheid.

Deze transit maakt je wat nerveus en stressgevoelig. Niemand is perfect, dus ook jij niet.

Je gezondheid is dan niet optimaal, dus hou rekening met een verstandig en gebalanceerd en zuiverend dieet met voldoende lichaamsbeweging.

De totale Zonsverduistering in Kreeft van vorige maand leidt in de komende maanden tot ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of er komen veranderingen in je dagelijks leven die jouw gezondheid en welzijn bevorderen. De Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 brengt ook deze maand verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Een vorm van therapie kan hierbij helpen.

Advies

De Volle Maan in Waterman van 15 augustus 2019 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt de komende maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

De retrograde Uranus in Stier vraagt aan jou om onderlinge verhoudingen op het werk en in de familie te herstellen. Je moet het wel van samenwerking en betrokkenheid hebben!

error: Content is protected !!