Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Maagd 2018

Algemeen
De focus ligt voor de Maagd in het jaar 2018 op carrière, relaties en financiën.
De drie mysterieplaneten Pluto, Uranus en Neptunus in de Relatiehuizen leggen voor de Maagd ook in 2018 de verbinding naar wensen en behoeften in liefdesrelaties en zakelijke relaties. In een intieme liefdesrelatie of vaste relatie groeit het verlangen naar meer intensiteit, intimiteit en diepe spirituele verbinding, maar ook meer bezieling in je zakelijke relaties.
De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 laat in de komende zes maanden veranderingen zien in je sociale kring. Een periode van komen en gaan.
Er worden nieuwe verbintenissen gesloten zowel zakelijk en privé. Hoopvolle en nuttige verbintenissen die deuren openen om dromen voor de toekosmt te verwezenlijken.

Liefde en Relaties
Vanaf 21 december 2017 reist Saturnus door Steenbok.Tot eind maart 2020 brengt Saturnus een serieuze dimensie aan in de liefde. Saturnus leert de Maagd je de betekenis van ware liefde en vriendschap. Het kan de Maagd tot begin maart 2020 een ongemakkelijk gevoel geven. Onzekerheid of je minder geliefd voelen. Saturnus in Steenbok leert je jezelf eerst lief te hebben en trots op jezelf te zijn. De liefde in jezelf te vinden en niet buiten jezelf zoeken. Door de invloed van Saturnus in Steenbok kan Maagd het gevoel hebben alsof er niet veel gebeurt op liefdesgebied. De reis van Mars van 18 maart tot 16 mei 2018 kan een vrolijk intermezzo brengen, maar de retrograde Mars kan in de tweede helft van augustus 2018 de rem op de liefde zetten. Je bent dan verlegen, er kan sprake zijn van twijfels of onmacht in een liefdesrelatie. Geduld is de sleutel, Maagd. Liefde laat zich niet dwingen. Mars blijft 11 september 2018 in jouw Huis van de Liefde. Tijd om oplossingen te vinden. De Zonsverduistering van 13 juli 2018 duidt op een nieuwe vriendschap of liefde binnen je sociale kring.
Neptunus is jouw planeet van Relaties. In 2018 is de energie van Neptunus gericht op de spirituele en emotionele verbinding. Door de invloed van Mars van 16 november tot 1 januari 2019 voel je je meer betrokken en wil je meer tijd en aandacht geven aan de mensen die jou nodig hebben. De zevenjarige reis van Uranus door jouw Huis van de Ziel eindigt vanaf 15 mei 2018. Een periode van experimenteren, de beleving van seksualiteit en nieuwe benadering van intimiteit. Door de invloed van de retrograde Mercurius van 23 maart 2018 tot 14 april 2018 is er sprake van een afstand en blokkade om intimiteit te delen. Vanaf 7 november 2018 tot begin maart 2019 keert de retrograde Uranus terug in het Huis van Intimiteit om de weg vrij te maken.

Carrière
De Zonsverduistering in Waterman van 15 februari 2018 laat de start zien van een nieuw project op je werk of nieuwe baan of meer opdrachten in je onderneming. Een constructieve periode. Je hebt meer zin om te studeren en te werken. Meer kans op een baan als je gaat solliciteren. Vanaf 17 mei 2018 tot 15 november 2018 reist Mars door jouw Huis van Werk. Een energieke periode om er het beste van te maken. Vanaf 26 tot 13 augustus 2018 duidt de dan retrograde Mars wel op problemen met je werk of met collega’s. Tijd voor vakantie, Maagd. Tijd om je batterijen op te laden. De Maansverduistering van 27 juli 2018 valt ook in jouw Huis van Werk. Deze kosmische gebeurtenis laat het komende jaar een nieuwe baan zien wanneer je huidige baan niet (meer) bij je past. Je gaat op zoek naar een andere werkkring wanneer je het gevoel hebt niet gewaardeerd te worden voor je inzet. Vanaf 12 september 2018 tot 15 november 2018 leidt de energie van de rode strijder Mars naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe projecten op het werk.

Financiën
De reis van Jupiter in Weegschaal door jouw Huis van Financiën stond vorig jaar in het teken van financiële samenwerking en het maken van afspraken voor wederzijds belang. Tijdens deze periode van nieuwe financiële mogelijkheden kreeg je de kans om financiële stabiliteit en veiligheid voor de toekomst te garanderen.
De eerste helft van 2018 staat nog steeds in het teken van deze weldadige financiële invloed van Jupiter. De financiële situatie blijft stabiel.
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus is in de eerste week van november 2018 retrograde in jouw Huis van Financiën. November 2018 is dus een maand van uitdagingen. In november 2018 moeten er financiële keuzes worden gemaakt die te maken hebben met je vaste bron van inkomen. Budgetbewaking blijft raadzaam. Wees terughoudend met het nemen van financiële beslissingen.

Familie en Huis
Saturnus heeft eind december 2017 jouw Huis van Familie en Huis achter zich gelaten. Sinds eind 2014 zijn er door de invloed van Saturnus lessen geleerd op het gebied van je huis en familie of woonsituatie. Het afgelopen jaar stond in het teken van vergeving, van afsluiten en opruimen. Je hebt inzicht gekregen waarom dingen in het verleden zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Een verhuizing naar een andere locatie, een nieuw start of gewoon het bouwen van een sterker fundament voor je familie.
Saturnus en Pluto reizen in 2018 samen door jouw Huis van Kinderen. Jouw kinderen of kinderen in de familie of directe omgeving veranderen en hebben jouw aandacht en leiding nodig.
De reis van Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Communicatie voelt als een nieuw begin en leidt tot begin november 2018 tot educatieve en communicatiemogelijkheden. Nieuwe plannen! Contacten met buren of familieleden zijn gunstig. Ook een goed jaar voor een thuis studie. Een gunstige periode voor communiceren, leren en socialiseren, korte trips en de verbinding met broers en zussen, klasgenoten en buren.
De transit van Mars van 18 maart 2018 tot 16 mei 2018 legt de focus op meer tijd doorbrengen met kinderen.
Door de retrograde Mars in de tweede helft van augustus 2018 worden kinderen opstandig. Kinderen hebben liefde en ruimte nodig om te kunnen groeien en hun vleugels uit te proberen. Vanaf 10 september 2018 komt er ontspanning in een gespannen situatie thuis.
Vanaf 9 november 2018 tot 2 december 2019 reist Jupiter in Boogschutter door jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode verandert de Maagd van woonlocatie en woonsituatie! Ook heerst een betere onderlinge huiselijke sfeer. Goede betrekkingen met familieleden of kansen om de relatie te verbeteren. De tweede helft van november 2018 staat echter door de retrograde Mercurius in het teken van het oplossen van bestaande problemen in de familie.
Eerst schoon schip maken en dan met volle kracht vooruit.
De retrograde Mercurius in de eerste week van december 2018 kan thuis leiden tot een opstandige sfeer en misverstanden. Je moet dan je best doen om de communicatie open te houden.

Gezondheid
De Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 brengt in het komende halfjaar verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kan zijn, is deze doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan.
De Verduisteringen van 2017 vielen in 2017 ook in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze Verduisteringen lieten de noodzaak zien om oude emotionele energie en negatieve gewoonten los te laten. De retrograde Mercurius vanaf 26 juli 2018 tot 18 augustus 2018 legt de nadruk op deze problemen waardoor je nogmaals met je neus op de feiten wordt gedrukt. De Zonsverduistering op 11 augustus 2018 maakt de weg vrij naar een periode waarin de Maagd zich gaat bevrijden van oud karma om zich te richten op de toekomst.

Advies
De rode strijder Mars reist van 10 december 2017 tot 26 januari 2018 door jouw Huis van Familie en Huis. Een actieve periode voor werk op en om het huis zoals een renovatie en meer energie voor huiselijke activiteiten. Je bruist van de energie en nieuwe ideeën en je kunt niet wachten om te beginnen. Door de invloed van Mars is de sfeer thuis defensief, maar is wel een goede periode om samen met je gezin of familie op een actieve vakantie te gaan. Uranus in Stier reist vanaf 16 mei 2018 tot eind april 2026 door jouw Huis van Reizen en Levensbeschouwing. Dit zijn de jaren van reizen en ervaringen in het buitenland. Ervaringen in het buitenland zijn ware eyeopeners voor jou. De mensen die je ontmoet tijdens deze cyclus openen je de ogen en leiden tot nieuwe manieren van denken. Tijdens deze jaren kun je een andere religie aannemen of een hogere studie beginnen dat te maken heeft met spiritualiteit, religie of sociologie of antropologie.

 

error: Content is protected !!