Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Door de invloed van de gedeeltelijke Zonsverduistering van 11 augustus 2018 ligt de focus deze maand op huis, gezin en privéleven. Ook ligt de nadruk op carrière, spiritualiteit, liefde en financiën. Gezondheid vraagt om aandacht.
De meeste planeten bevinden zich in deze periode in de westelijke sector van de Stier-horoscoop. Het gaat om sociale vaardigheden, samenwerking en aanpassingsvermogen om doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Tot 6 augustus 2018 reist de liefdesplaneet Venus door jouw Huis van Liefde en Romantiek!
De eerste week van augustus 2018 is dus gunstig om met jouw charme een onuitwisbare indruk te maken! In de vaste relatie is het toverwoord: Communiceer met woord en gebaar! Ga eerst bij jezelf naar binnen, maak contact met je gevoel. Door je partner te laten zien wat je gevoelens zijn, maak je pas echt contact. Laat zien wat je voelt. Laat je ware zelf zien. Het groene monstertje dat jaloezie heet, kan medio augustus 2018 de kop opsteken. Waar komt die onzekerheid vandaan? De single Stier is op zoek naar plezier en niet naar een vaste verbintenis.
De Volle Maan van 26 augustus 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, Sociale Betrokkenheid, groepen en organisaties. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. Er is een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen.

Familie en Huis
De gedeeltelijke Zonsverduistering van 11 augustus 2018 is van grote invloed op het huis en haar bewoners, ouders en kinderen. De gedeeltelijke Zonsverduistering in jouw Huis van Familie en Huis is de poort naar een halfjaarlijkse periode van verbeteringen in jouw woonsituatie, een renovatie, huwelijk, reünie, verhuizing of nieuw interieur, meer tijd doorbrengen met je familie of met personen die als een familie voor je zijn of het plannen van een familiebijeenkomst. Deze Zonsverduistering laat grote veranderingen zien in het leven van kinderen en naaste familieleden. Tot 18 augustus 2018 is Mercurius in Leeuw retrograde in jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode zijn er misverstanden thuis of in de familiesfeer, onvrede of achterstallig onderhoud. Deze periode is bedoeld als een kosmische time-out om even afstand te nemen van je werk, dingen op te lossen en meer tijd en aandacht voor je privéleven. Naar elkaar te luisteren en er voor elkaar zijn. Niet elkaar tegenwerken, maar samenwerken.

Carrière
De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 27 juli 2018 viel in jouw Huis van Carrière. Deze kosmische poort is de kroon op een periode van hard werken. Je gaat de zoete vruchten plukken van succes. Deze kosmische poort naar veranderingen in je carrière laat de mogelijkheid zien van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat.
Als je het tegenovergestelde ervaart, is het de hoogste tijd om in het komende halfjaar veranderingen aan te brengen om gestelde doelen te realiseren. De rode strijder Mars reist door het gebied van carrière, reizen, studie en levensbeschouwing. Door de retrograde Mars kun je tegenslagen ervaren wanneer dingen over het hoofd zijn gezien of dingen te rooskleurig zijn voorgesteld. Tot eind augustus 2018 is dit is de periode van voorbereiding en vooruitwerken, evaluatie, problemen oplossen en finetuning van langetermijnplannen. Doe alles zorgvuldig. Neem voor alles ruim de tijd. Neem ook pauzes tussendoor, zodat je alles goed kan overdenken voordat je een nieuwe stap neemt. In de tweede helft van augustus 2018 zijn er op het werk wat uitdagingen, maar die weet je glansrijk te overwinnen.

Financiën
Mercurius, jouw planeet van Financiën is nog tot 18 augustus 2018 retrograde. Tijdens deze retrogradeperiode zijn er financiële plooitjes die eerst gladgestreken moeten worden.
De verleiding bestaat dat je geneigd bent om dan meer geld uit te geven dan er binnenkomt. Jouw huiselijke situatie lijkt wel een bodemloze put! Aan de ene kant wil je geld uitgeven en aan de andere kant wil je sparen. Je hebt je financiële inzicht hard nodig om verschillende problemen op te lossen. Tijdens deze periode mag je wel rekenen op de financiële steun van familie en je partner. Voorzichtigheid blijft geboden ook al is er goed rendement uit investeringen te behalen.
Over het algemeen is augustus 2018 een gunstige maand, maar je moet wel je financiële strategieën aanpassen. Grote investeringen voor je huis moeten vooraf goed worden overdacht.

Gezondheid
Met de Zon in Leeuw heeft je lichaam en ziel meer rust nodig.
Je energieniveau ligt in de eerste drie weken van augustus 2018 lager en daardoor ben je meer kwetsbaar. In de laatste week van augustus 2018 komt er verbetering. Je moet je wel houden aan een vast schema. Op tijd naar bed, op tijd uit bed. Op vaste tijden eten en voldoende water drinken. Ook regelmatig sporten en vaste rustmomenten inlassen. Deze vaste routine levert zoete vruchten op! Niet zo piekeren, Stier. Los eventuele problemen tijdig op om innerlijke rust te krijgen.

Advies
De transit van de retrograde Mars laat in de tweede helft van augustus 2018 zien dat je misschien iets te enthousiast bent geweest en dat plannen moeten worden bijgesteld.
Deze kosmische time-out is er niet voor niets. Even gas terugnemen.
Vertrouw op je intuïtie. De stem van je ziel wijst je de weg.

error: Content is protected !!