Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Leeuw-horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Vanaf oktober 2018 vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken.
Oktober 2018 is de maand van huis en gezin, communicatie, creativiteit en vermaak.
Relaties, financiën, gezondheid en carrière vereisen wel wat aandacht.

Liefde en Relaties
Oktober 2018 is de maand van gezelligheid, feestjes en samenzijn met vrienden en familie.
Oktober 2018 is echter ook de maand waarin je relaties tegen het licht houdt. Er is iets aan de hand en je wil precies weten wat er speelt. Volg je intuïtie en observeer. De antwoorden die je zoekt liggen voor de hand, want vaak weet je hart al wat je hoofd moet weten.
In oktober 2018 reist Mars door jouw Huis van Relaties. Tot medio november 2018 is dit een sociale periode van samenzijn en wederzijdse belangstelling. Maar er zijn ook spanningen in de relatie of in de samenwerking zoals moeite hebben met het sluiten van compromissen. Wel een goede periode om je kaarten op tafel te leggen, maar ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg.
Jouw vrienden spelen deze maand een grote rol.. Vrienden kennen jou het beste, soms nog beter dan jezelf! Vrienden houden jou een spiegel voor en kijk in die spiegel. De inzichten die je krijgt zijn van onschatbare waarde. Aan het eind van oktober 2018 speel je rol van cupido of vrienden spelen een bemiddelende rol in de liefde.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien die je om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen.
In ieder geval komt er goed nieuws en dat is reden voor een feestje thuis.
Door de invloed van de retrograde Venus in jouw Huis van Familie en Huis wordt de aandacht gericht op uitgestelde projecten thuis zoals een nieuw interieur of renovatie-project. Er komt meer tijd voor je kinderen en familie of je gaat het huis te koop aanbieden of een huis kopen.

Carrière
Deze maand in meer gericht op emotionele voldoening en innerlijke rijkdom. Jouw carrière staat op een laag pitje. Tijdens deze periode ben je bezig met de opbouw en voorbereiding van toekomstig succes.
Het wil niet zeggen dat er niets gebeurt, integendeel. Alles wat gebeurt heeft te maken met de nieuwe cyclus van succes. Dus die ontmoeting, die aanbieding of dat voorstel komt niet uit de lucht vallen. Alles voelt alsof het zo bedoeld is en dat is het ook. Wat je niet moet doen is het nemen van ingrijpende beslissingen op je werk. Geef het voldoende tijd. Gun jezelf tijd, Leeuw. Er is niets belangrijker dan je reputatie, dus koester deze als je kindje. De Leeuw in de sportwereld is deze maand succesvol.
De Volle Maan van 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van Carrière en kan vanaf dat moment leiden tot een belofte of mooie ontwikkelingen in jouw carrière of maatschappelijke positie. De voltooiing van een project betekent de opmaat naar een nieuwe periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst orde op zaken stellen in je privéleven.

Financiën
In de eerste helft van oktober 2018 kan jouw financiële situatie wat schommelend zijn. Geld wordt uitgegeven aan studie, familieleden of vervoersmiddelen.
De financiële situatie gaat in de tweede helft van oktober 2018 verbeteren.
Vanaf 21 oktober 2018 kan een zakenreis lucratief zijn. De Leeuw die zich bezighoudt met projecten die verband houden met communicatie en marketing kan de meeste winst boeken in oktober 2018. De Volle Maan van 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van Carrière en kan vanaf dat moment leiden tot een promotie, salarisverhoging of meer omzet in je onderneming.

Gezondheid
Deze maand vraagt je gezondheid speciale aandacht. De rode Strijder Mars in Waterman staat in oppositie met de Zon in Leeuw. Door deze oppositie wordt je uitgedaagd om de lat voor jezelf een flink stuk hoger te leggen. De planetaire krachten aan de onderkant van de Leeuw-horoscoop geven echter aan dat je het rustiger aan moet doen.
Je hebt wel beweging of een vorm van competitie nodig om deze hoger energie weg te laten vloeien. Jouw aanwezigheid aan buitenactiviteiten waarbij je een goed doel steunt is niet alleen goed voor jou, maar ook voor anderen!
Let ook op je voeding. Eet minder vet, minder zout, minder zoet, maar veel gezonder en lekkerder!

Advies
De hoge energie van oktober 2018 jaagt je op en daagt je uit om je grenzen te verleggen.
Gebruik deze energie om het goede te doen!
Een time-out is een goed idee om wat afstand te nemen en alles goed te overdenken.
Aan het eind van oktober 2018 zie je alles met meer helderheid.

error: Content is protected !!