Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de rechterkant van de Boogschutter horoscoop.
Het is een periode van onderhandelen, samenwerking en consensus.
Deze maand ligt de focus op huis, familie, liefde, financiën en carrière.

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 is nog steeds van diepgaande invloed op je liefdesleven, zoals het begin of het einde van een liefdesrelatie. Een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping van een bestaande relatie of een abrupte verandering in je liefdesleven.
De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 in het 8e Huis van Gedeelde Financiën, de Ziel en Intimiteit vraagt zowel financieel als emotioneel om een frisse start te maken. Boogschutter heeft misschien niet geluisterd naar zijn of haar diepste verlangens, het gaat om intimiteit, om passie en sensualiteit. Durf je de emotionele overgave aan en durf je financieel te vertrouwen? Geef je over aan sensualiteit, open jezelf. Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je afscheid moet nemen van iets of iemand.
Met de Noordknoop in Ram van 18 juli 2023 komt er meer ruimte om te spelen, om jezelf creatief te ontplooien. Een creatief project kan in de komende 18 maanden uitgroeien tot een lucratieve samenwerking!
De single Boogschutter kan in de tweede helft van juli 2023 dankzij Venus en Mercurius in Leeuw een bijzonder persoon ontmoeten.

Familie en Huis
Juli 2023 is een maand om je te richten op achterstallig onderhoud in huis en huishoudelijke activiteiten zoals reparaties of grote schoonmaak te doen.
Juli 2023 laat verder een onrustige maand zien. Er is sprake van een stressvolle situatie en daardoor is het risico op onenigheid tussen gezinsleden groter. Je moet alles op alles stellen om rust en harmonie te herstellen. Kinderen en oudere familieleden hebben meer aandacht nodig.
Boogschutter gaat familiebanden verbreken of familieleden vallen weg wanneer deze niet voedend zijn of vertrekt uit een onveilige situatie of plek die jou geen solide basis biedt.
Door de retrograde Saturnus in Vissen zijn er verantwoordelijkheden die te maken met het huis of huiselijke aangelegenheden. Om deze uitdagingen te overwinnen is het goed om je partner veel liefde en aandacht te schenken.
Door de transit van Saturnus in Vissen krijgt Boogschutter karmische levenslessen met betrekking tot huis en gezin. Familieproblemen uit het verleden (zelfs uit vorige levens) en onverwerkte emotionele trauma’s komen tijdens de retrograde Saturnus in Vissen aan de orde.
Saturnus in Vissen retrograde zet recht wat door Neptunus in Vissen vanaf 2012 is ontweken.
Venus retrograde in Leeuw van 23 juli tot 3 september 2023 is een goede periode om op vakantie te gaan!

Carrière
De transit van Mars door Leeuw (9e Huis van Hoger Bewustzijn) brengt tot 10 juli 2023 kansen die je in staat stellen om nieuwe ervaringen op te doen in het buitenland of met een nieuwe studie.
De invloed van jouw Heerser Jupiter door Stier (Huis van Werk) laat een productieve en efficiënte periode zien van samenwerking. Door de invloed van Uranus in Stier kan er sprake zijn van reorganisatie, een andere baan of dagbesteding, andere collega’s of klanten.
Juli 2023 is een gunstige maand voor zakelijke reizen met kans op gunstige zakelijke vooruitzichten en persoonlijk geluk. De creatieve Boogschutter, is in juli 2023 het meest succesvol, zoals kunstenaars, artiesten, muzikanten, dansers of als je werkzaam bent in de kunstwereld. Juli 2023 is geen gunstige maand voor de studie.
Mars reist van 11 juli tot 27 augustus 2023 door Maagd (Huis van Carrière ) en deze transit maakt je meer ambitieus, meer gedreven, meer gefocust op wat je wilt bereiken. Dit is de beste tijd om actie te nemen en verbindingen te leggen.

Financiën
De Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 valt in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde. Er komt met deze Volle Maan meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming. Je zou in de verleiding kunnen komen om een investering te doen, een grote aankoop of iets vervangen. Deze Volle Maan is gunstig om een bestaande geldsituatie te regelen. De boodschap van deze Volle Maan is geld vast te houden en om nieuwe vorm te geven aan jouw verdien-, spaar- en bestedingspatroon, een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of een budgetplan op te stellen.
Kijk naar jouw tijd en geld de afgelopen zes maanden naartoe zijn gegaan. Welke activiteiten zijn jouw investering meer dan waard? Blijf toegewijd aan je toekomst jezelf te belonen voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan.
De retrograde Pluto in Steenbok (Huis van Financiën) laat een afronding zien voor wat betreft financiën en veiligheid.
De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 in het 8e Huis van Gedeelde Financiën, de Ziel en Intimiteit vraagt zowel financieel als emotioneel om een frisse start te maken.
Wees terughoudend met het aangaan een lening of een lening verstrekken aan vrienden of het doen van speculatieve beleggingen. Inkomsten uit bestaande investeringen en beleggingen kunnen tegenvallen.

Gezondheid
Heerser Jupiter reist door Stier (6e Huis van Gezondheid) en deze transit is een geweldige periode voor je gezondheid en welzijn. Een therapie slaat eerder aan en het genezingsproces verloopt sneller als je ziek bent. Zorg voor een goede voeding en zorg dat je voldoende beweegt, want Jupiter (expansie) kan de oorzaak zijn van gewichtstoename.
De Gedeeltelijke Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 viel in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn en Loslaten en deze brengt nu emotionele pijn en verlangens aan het licht. Boogschutter krijgt zo meer begrip van het verleden, trauma en karma. Hoewel deze gevoelens pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan.
Boogschutter kan in juli 2023 te maken krijgen met stressgerelateerde klachten. Het volgen van een gevarieerd dieet, ontspanning en voldoende beweging in de buitenlucht is essentieel om fysiek en mentaal fit te blijven.
Een periode van bezinning of retraite geeft je de rust om jezelf te (her)vinden.

Advies
De invloed van Jupiter in Stier (6e Huis van Werk) versterkt alle beslissingen die nu worden genomen op het gebied van werk, dus denk goed na als je besluit van werk te veranderen of veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven, want wat je ook besluit, veranderingen zijn blijvend. Mars in Maagd vanaf 11 juli 2023 opposiet de retrograde Saturnus in Vissen zijn er meer verplichtingen, maar dan is er Venus, Mercurius en de Zon in Leeuw om je te inspireren en je de kracht te geven om te stralen.
Laat het verleden los en richt je op wat komen gaat.

 

error: Content is protected !!