Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Steenbok januari 2018

Algemeen
De Zon in Steenbok reist tot 20 januari 2018 door jouw Huis van Persoonlijkheid. De meeste planeten nog in het eerste kwadrant van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid.
Deze maand is dus gericht op jou, op jouw wensen, op jouw eigen innerlijke kracht. Tijdens deze periode kun je gemakkelijker voorwaarden te scheppen zoals jij dat wenst.
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in jouw teken, Steenbok! De tweede helft van januari 2018 en de eerste helft van februari 2018 staan hierdoor in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Jouw universele zonnecyclus is in haar groeiende fase. In deze periode vier je je nieuwe Zonnejaar. Alvast van harte gefeliciteerd, Steenbok!

Liefde en Relaties
De Maan heerst voor de Steenbok over het Huis van Relaties. De Volle Maan van 2 januari 2018 is dus super romantisch en valt in het Huis van Relaties. De Volle Maan zorgt voor veranderingen op relationeel gebied. Een belofte of aanzoek of het sluiten van een overeenkomst. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk netwerk worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten.
De single Steenbok krijgt volop liefdeskansen, maar het ziet er naar uit dat deze niet voor lange duur zijn. Je hebt je vrijheid lief, Steenbok. De intense Maansverduistering van 31 januari 2018 valt in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. Gevoeligheden die te maken hebben met geldkwesties die je met de partner deelt en seksualiteit vragen in het komende halfjaar om een oplossing.

Familie en Huis
Januari 2018 is een harmonieuze maand. Thuis gaat alles zijn gangetje en de onderlinge verhouding thuis en in de familie is goed. Richt je deze maand op je gezin en familie. Samen zijn, samen delen, Samen op pad om cultuur op te snuiven zoals een bezoek aan het museum, een voorstelling of naar een concert! Mars is jouw planeet van Huis en Familie. Mars in Schorpioen maakt van januari 2017 een maand van gezellig samenzijn met familie en vrienden.
De invloed van Jupiter in jouw Huis van Carrière heeft vorig jaar geleid tot vooruitgang. De invloed van Jupiter heeft je unieke kansen geboden voor je carrière, maar deze zijn misschien wel ten koste gegaan van je privé-leven. Je had niet veel tijd voor je gezin, familie en vrienden, maar nu is de tijd aangebroken om verloren tijd in te halen.
Vanaf het laatst weekeinde van januari 2018 heb je meer behoefte om alleen te zijn. Tijd voor jezelf.

Carrière
Vorige maand is de planetaire macht verschoven naar de onderste helft van de Steenbok horoscoop. De tijd is aangebroken van de Nacht, een tijd van kosmische Winterslaap. De aandacht wordt dus meer verlegd naar het privéleven. Deze periode duurt tot eind juni 2018. Een periode van rust en herstel. De meeste planeten staan echter nog in het eerste kwadrant van de Steenbok horoscoop, het kwadrant van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid. Je doet de dingen op eigen kracht, op jouw eigen manier. Tijdens deze periode kun je gemakkelijker voorwaarden te scheppen zoals jij die wilt en ben je niet afhankelijk van de inbreng of hulp van anderen, maar ook dit gaat binnenkort veranderen. Tijdens deze periode, de Nacht, bereidt je jezelf voor op de volgende cyclus van carrièresucces. Het is mogelijk dat je je onzeker voelt over je carrière.
“Ben ik op de goede weg?” Deze maand krijg je de antwoorden die je zoekt.

Financiën
Vanaf het moment van de Winter Equinox, 22 december 2017 heb je te maken met financiële uitdagingen. Maak je niet al te veel zorgen, want vanaf de tweede helft van januari 2018 gaat het de goede kant op. Venus reist vanaf 19 januari 2018 door jouw Huis van Financiën. De gunstige invloed van Venus laat financiële ondersteuning zien door een meevallertje, bonus, uitbetaling of ondersteuning vanuit je familie, waarschijnlijk een ouder familielid.
Vanaf 21 januari 2018 betreedt de Zon jouw Huis van Financiën. Financieel gezien is dit de beste periode van het jaar, dus doe er je voordeel mee, Steenbok. Tijdens deze periode kan er sprake zijn van een loonsverhoging of een gunstige investering.
De Maansverduistering van 31 januari 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In de financiële situatie van jouw huwelijkspartner, geliefde, een familielid of zakelijk partner komt er in de komende zes maanden grote veranderingen. Iets komt tot een einde en je komt in aanraking met de donkere kant van de ander en met die van jezelf.

Gezondheid
Januari 2018 is door de warme invloed van de Zon in Steenbok een gunstige maand voor je gezondheid. Echter, je moet er wel wat voor doen! Wat zou je kunnen doen om jezelf sterker te maken? Meer bewegen, gezonder eten, stoppen met roken?
Vanaf 27 januari 2018 reist Mars door jouw Huis van het Kosmisch Bewustzijn.
Je hebt dan meer behoefte om de rust in jezelf te vinden. Een goede periode voor een retraite of voor een vorm van therapie om onbewuste problemen uit het verleden en oud karma los te laten.

Advies
Januari 2018 is een geweldige maand voor een bedrijfsgerichte opleiding of zakenreis. Jouw inzet in de wereld van liefdadigheid kan van grote invloed zijn op de voortgang van je carrière. Een strakke planning is raadzaam deze maand.

 

 

 

error: Content is protected !!