Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planeetkrachten zijn nog steeds evenredig verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke helft van de Leeuw-horoscoop. Je moet je sociale charme in de strijd gooien om jouw doelen te bereiken. De belangen van anderen spelen een grote rol, maar ook jij laat zien dat je er bent.
Augustus 2018 is vol van vertrouwen, aantrekkingskracht en geluk. De planetaire verschuiving naar de onderkant van de Leeuw-horoscoop laat zien dat de focus minder op carrière gericht is. Het gaat deze maand om familie, emotionele stabiliteit, financiën, reizen, studie en creativiteit.

Liefde en Relaties
De totale Maansverduistering van 27 juli 2018 kan in augustus 2018 leiden tot stress of misverstanden in de vaste relatie. Deze kosmische gebeurtenis brengt verborgen problemen in jouw relatie aan het licht. Deze problemen hebben met jezelf te maken en niet direct met de ander. De retrograde Mars door jouw Huis van Relaties kan tot 26 augustus 2018 leiden tot spanning in de relatie of samenwerking. Er kunnen misverstanden uit het verleden zijn die nog sluimerend aanwezig zijn. Tijd om een oplossing te vinden. Uranus is jouw planeet van Relaties. De retrograde Uranus laat een periode zien waarin je terughoudend bent om een nieuwe relatie te beginnen of een nieuws stap te zetten in de vaste relatie.

Familie en Huis
De transit van Jupiter door jouw Huis van Familie en Huis duidt op een verhuizing, renovatie, het kopen of verkopen van onroerend goed of het uitbreiden of opknappen van je woning.
Jupiter in Schorpioen laat een periode van groei zien in de familie en je huis. Geweldige periode om te verhuizen, te renoveren of om de onderlinge familiebanden te versterken. Tijdens deze periode is er een goede sfeer in de familie en is de kans groter dat problemen worden opgelost.

Carrière
De Zon is verbonden met de Leeuw. De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 is de kosmische poort tot veranderingen in je dagelijkse omgeving of op de werkplek om je werk veiliger en comfortabeler te maken. Uranus in Stier reist door jouw Huis van Carrière. De Leeuw krijgt te maken met onverwachte ontwikkelingen!
Venus is jouw planeet van Carrière. De invloed van Venus laat deze maand zien dat je veel aan het praten bent. Solliciteren, onderhandelen, studeren, alles in het teken van voorbereiding en perspectief op carrièregroei. Door de aanwezigheid van Saturnus en Pluto in Steenbok in jouw Huis van Werk kan de werkdruk soms overweldigend zijn. Mocht een werksituatie teveel voor je zijn, dan sla je een andere weg in of er komt vanzelf iets op je pad wat wel bij je past.
In de tweede helft van augustus 2018 kom je voor een beslissing te staan voor wat betreft je carrière. Volg daarbij je hart, Leeuw.

Financiën
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Mercurius in Leeuw is tot 18 augustus 2018 retrograde. Deze periode laat zijn dat je voorzichtig moet zijn met je bestedingspatroon. Financiële transacties moeten vooraf goed worden gecontroleerd. Vanaf 19 augustus 2018 is er winst te behalen wanneer Mercurius weer direct gaat. Er is geld te verdienen met speculaties en het vol zelfvertrouwen nemen van de juiste financiële beslissingen. De Volle Maan van 26 augustus 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, geld van de partner, verzekeringen, belastingen en leningen. Vanuit deze bronnen komt er geld vrij en ben je in staat om aan financiële verplichtingen te voldoen. Er komt ruimte voor herstructurering van je uitgaven, fiscaal advies en financiële onderhandelingen.

Gezondheid
De Zonsverduistering van 13 juli 2018 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Het is de energetische aansporing om oude emotionele energie en ongezonde gewoonten los te laten. Deze Zonsverduistering is de kosmische poort naar belangrijke veranderingen in je geestelijk leven en je beleving van spiritualiteit. Het kan zijn dat twijfelt over je geloof en spiritualiteitsbeleving of er zijn ingrijpende verandering in de spirituele organisatie waartoe je behoort. Dromen kunnen lucide en voorspellend van aard zijn.
De retrograde Mercurius in eerste helft van augustus 2018 kan tot innerlijke spanningen en stress leiden. De Leeuw die geboren is van 2 tot 5 augustus ondervindt hiervan vanaf half augustus 2018 de meeste last.
Doe het dan rustig aan, Leeuw.

Advies
De Zonsverduistering van 11 augustus 2018 valt in jouw teken, Leeuw! De kosmische poort naar een periode van een nieuw begin, nieuwe kansen en ongekende mogelijkheden. Het begin van een nieuw hoofdstuk. Jouw universele zonnecyclus is in haar groeiende fase. In deze periode vier je je nieuwe Zonnejaar. Van harte gefeliciteerd, Leeuw!
Deze hoge energie schenkt veel goeds, maar vergt ook veel energie. Zorg goed voor jezelf. Goed eten, lichaamsbeweging en veel water drinken helpen om het hoge tempo bij te benen.
De Zonsverduistering van 11 augustus 2018 is echt een tweede kans, dus pak die kans.

error: Content is protected !!