Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd augustus 2017

Algemeen
De meeste planeten staan nog de bovenkant van de Maagd-horoscoop, maar daar komt de maand verandering in. De carrière en wereldse doelen worden vanaf augustus 2017 steeds minder belangrijk. Er moet een balans worden gezocht tussen carrière en privéleven, want beide gebieden vragen evenveel aandacht. Vanaf 23 augustus 2017 reist de Zon door jouw teken, Maagd. Alvast van harte gefeliciteerd met je nieuwe Zonnejaar! Liefdadigheidswerk, humanitaire dienstverlening en spiritualiteit gaan deze maand een grote rol spelen. Door de retrograde Mercurius van 13 augustus tot 5 september 2017 gaat alles wat langzamer. Een periode van herzien, planning en heroverweging.

Liefde en Relaties
De Zon in jouw teken werkt als een magneet, Maagd. Vanaf 23 augustus 2017 oogst je veel aandacht met deze persoonlijke aantrekkingskracht. Augustus 2017 staat garant voor een hele mooie romantische maand met vele mogelijkheden om de liefde te omarmen. De tweede helft van augustus 2017 wordt helemaal leuk, want er zijn feestjes en spannende ontmoetingen. De Maagd in een vaste liefdesrelatie is bereid om een volgende stap te zetten. In een vaste relatie is er echter werk te verzetten. Ook de totale Zonsverduistering van 21 augustus 2017 laat zien dat door de kracht van de liefde alle pijn en verdriet overwonnen gaat worden. Het loslaten van een situatie of relatie zal misschien nodig zijn. Deze totale Zonsverduistering schenkt je de moed en waardigheid om dit te doen en je pad te vervolgen.

Familie en Huis
Vanaf eind december 2014 zijn er door de aanwezigheid van Saturnus lessen geleerd op het gebied van je huis en familie of woonsituatie. Dit jaar is de afronding van Saturnus in Boogschutter (voor Maagd het Huis van Familie en Huis). Grote opruiming en vrede sluiten met je verleden. Een periode van vergeving en afsluiten. Over ongeveer 14 jaar zie je de resultaten van de beslissingen die je hebt genomen tijdens deze leerzame periode. Een verhuizing naar een andere locatie, een nieuw start of gewoon het bouwen van een sterker fundament voor je carrière. Augustus 2017 laat zien dat een juiste beoordeling moeten worden gedaan voordat een belangrijke beslissing kan worden gemaakt.

Carrière
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van Werk. In de komende maanden neem je het besluit om dingen te veranderen wanneer je niet tevreden met het werk dat je doet bent. Tijdens deze periode worden projecten voltooid, is er een beloning voor je inzet, is er een nieuwe baan of komen er verbeteringen in je werkomgeving. Je (over)ziet het grote geheel en met deze duidelijkheid weet je precies wat te doen. Deze maand loop je over van de innovatieve ideeën. Hou alles liever voor jezelf voordat je deze ideeën gaat delen op het werk in de tweede helft van augustus 2017. Augustus 2017 is een goede maand om te netwerken en teambuilding en sociale activiteiten. Verder is augustus 2017 door de weldadige invloed van Jupiter een voorspoedige maand voor je carrière met financiële kansen.

Financiën
Augustus 2017 laat een gunstige financiële maand zien. De reis van Jupiter door Weegschaal, jouw Huis van Financiën laat een positieve financiële energie zien met mogelijkheden om financiële stabiliteit en veiligheid te garanderen. De direct lopende Jupiter betekent dat steeds meer dynamiek en zekerheid komt in financiële kwesties. Dat betekent echter wel dat je ook deze maand spaarzaam en waakzaam moet blijven. Investeringen in onroerend goed en horeca zullen winstgevend zijn. Ook mag je rekenen op de steun van familieleden voor financiële projecten zoals de aankoop van een huis.

Gezondheid
Augustus 2017 is een mooie maand voor je gezondheid. De focus ligt deze maand op het bevorderen van je emotionele gezondheid door yoga en meditatie te beoefenen. Tegen het einde van de maand gaat je gezondheid nog verder vooruit doordat de Zon het teken Maagd betreedt!
Augustus 2017 is een drukke maand waarin er veel van je wordt gevergd. Juist daarom moet je in beweging komen! Het maakt niet uit wat je doet, maar kom in beweging! Bewaak je grenzen.

Advies
Met de meeste planeten aan de linkerkant van de Maagd-horoscoop heb jij de touwtjes in handen. Deze planetaire kracht maakt onafhankelijk en actiegericht. Het is niet nodig om een afwachtende houding aan te nemen of de hulp van anderen in te roepen of compromissen te sluiten.

 

error: Content is protected !!